SİNAN SOFUOĞLU Vefat Etmiştir... Başımız Sağolsun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
acı cook acı aılesıne ve tum yakınlarına sabırlar dılıyorum.

Motor alemi bir değer daha kaybetti. Ruhu Şad Olsun.

Allah Kenan'a uzun ömürler versin, kaderini ağabeyleri gibi yapmasın.

Mevlam neylerse güzel eyler, bu yaşta genç aramızdan ayrılmasının vardır bir hikmeti.

Acımız sonsuz.

Cenzae saatini öğrenen Allah Rızası için buraya yazsın...veya bana pm atsın...

ya harbiden bu çok üzücü bi durum allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun işte ecel ölüm byle bişey nerde ne zaman geleceği belli olmuyo daha gencecik bi motorcu kardeşimizide kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyorum şuanda

arkadaşlar kesinleşsin ben hepinizi haberdar ederim..bütün gün hastanedeyoğun bakımdan çıksın die dua ettik ama..hepimizin başı saolsunn..

HRC

:pale::pale::pale: allah ailesine tüm sevdiklerine sabır versin, rahmet eylesin çok üzücü bir haber... :pale:

Allah rahmet eylesin.

Düşünüyorumda; Eğitimli bir pilot, yarış pistinde defalarca kaza yapabiliyor, bu makinelerin bilinçsiz bir insan elindeki tehlikesini tartışmaya dahi gerek yok.

Allah rahmet eylesın kardesıme mekanı cennet olsun tek erkek evlat kenan kaldı allah onu aılesıne bagıslasın

allah rahmet eylesın gerıde kalanlar sabır versın...mekanı cennet olsun....acımız cok buyuk

Allah rahmet eylesin. Samimi bir arkadaşımı kaybetmiş gibi oldum. Mekanı cennet olur İnşallah. Allah geride kalanlara sabır versin. Kenan'a ve bütün camia'ya baş sağlığı dilerim. :pale:

bütün motorsiklet severlerin ve tutkunlarının başısağolsun..genc yaşta inanılıcak gibi değil gerçekten..rabbim gani gani rahmet eylesin..kabri ve mekanı cennet olsun.ailesine ve yakınlarına sabır versin...sofuoğulları bizlerin gurudur...

Önce Bahattin, şimdi Sinan. Allah Kenan'a ve Sofuoğlu ailesine sabırlar versin. :( :( :(

metehan eger cenaze saatını yerını ogrenırsen banada haber ver ne olur ben de ulasamıyorum

başımız sağolsun arkadaşlar..
mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın..
:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar