SİNAN SOFUOĞLU Vefat Etmiştir... Başımız Sağolsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin.toprağı bol olur inşallah,ailesi ve sevenlerine allah sabırlar versin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok sevdiğimiz bahattin abimizi kaybetmenin ardından sinan abimizide kaybettik hepimizin bası saolsun ALLAH sevidiği kulunu yanına çabuk alırmış mekanı cennet toprağı bol olsun ALLAH rahmet eylesin..

hepimizin bası sağolsun yolun acık olsun sinan abicim ALLAH geride kalanlara sabır versin..

ALLAH kenan ve ailesine sabır versin ALLAH onlara uzun ömürler versin..

(çok üzüldüm ne yazacagımı ne yapacagımı sasırdım..)

gerçekten şok edici bir haber......................allah taksiratını affetsin geride kalanlara ailesine sabırlar ihsan eylesin işallah

ALINTIDIR...............

Sinan Sofuoğlu, Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yarış pistinde antrenmansırasında motosikletten düşerek ağır yaralandı.
Körfez Pistinde Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Marmara MotosikletKulübünün ortaklaşa düzenleyeceği "Kocaeli Büyükşehir BelediyesiTürkiye Motosiklet Pist Şampiyonası"na hazırlandığı sıradamotosikletten düştüğü öğrenilen Sofoğlu, ilk olarak Derince DevletHastanesine, ardından da Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp FakültesiAraştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. NazımMutlu, Sofuoğlu'na acil serviste müdahale edildiğini belirterek, "Geneldurumu ciddi. Boynunda kırık, kafasında travma var" dedi.

MOTOSİKLETİ TAKLA ATTI
Sinan Sofoğlu'nun, antrenman yaptığı 1000 cc'lik Yamaha motosikletiyle kaza geçirdiği belirtildi.Pist şampiyonalarında çeşitli dereceleri bulunan Sinan Sofuoğlu'nun arkadaşları tanık oldukları kazayı anlattı. Sofuoğlu'nun viraja girerken fren mesafesini kaçırdığını ve hızla düşmeye başladığını belirten arkadaşları, takla atan motosikletten savrulan Sinan Sofuoğlu'nun başından kaskının elinden eldivelerin çıktığını söyledi.

Allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabır dilerim.

Kaskı nasıl çıkmış olabilir ya bu ?

İnanamıyorum çok acı bir şey...Allah geride kalanlara sabır versin.

allah sabırlarversin ayilesinin başı sagolsun tum motorseverlerin kaderi böyle yazılmasın hepimize allah kötügün göstermesin salıcaklakalın

şoktayım acı kaybımız,milli sporcumuzu kaybettik başımız sağolsun.rahmetle anıyoruz..allah''a sabır versin ailesine..::uzgunum:::uzgunum:::uzgunum:

allah rahmet eylesin geride kalanlara yakınlarına ve ailesina allah sabırlık versin şaka gibi yaa hala inanamıyorum:salut::salut: duyduğumda şok oldum çok üzüldüm

Sayın İzmitli arkadaşlar eğer öğrenebilirseniz hemen buraya yazıverin...rahmetli Sinan Sofuoğlunun cenazesine katılmak istiyorum...muhtemelen yarın veya Pazar günü...lütfen bilen duyan ailesine yakın olan varsa öğrenip buraya yazsın...son vazifemizi yapalım en azından...

Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin...:pale:

Allah rahmet eylesin.Ailesine sabır versin .Bütün motosiklet camiasının başı sağolsun :pale:

Allah rahmet eylesin duydugumdan beri saskınlık içindeyim eger cenazesine katılma gibi bi secenegimiz varsa orda olmak isterim:pale:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Başımız sağolsun. Türkiye büyük bir sporcusunu kaybetti.
Allah rahmet eylesin, herkese sabılır diliyorum.

sinansofuoglu.jpg

Sayın İzmitli arkadaşlar eğer öğrenebilirseniz hemen buraya yazıverin...rahmetli Sinan Sofuoğlunun cenazesine katılmak istiyorum...muhtemelen yarın veya Pazar günü...lütfen bilen duyan ailesine yakın olan varsa öğrenip buraya yazsın...son vazifemizi yapalım en azından...

Rahmetlinin cenazesine kar çamur yağmur demeden gideriz dimi dostlar...Kenanımızı yalnız bırakmayız dimi o gün..bize bu yakışmazmı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar