Sinan Sofuoğlu Toprağa Verildi..

Allah rahmet eylesin.
Demek ki, ne kadar usta motorcu olunursa olunsun güvenlik tedbirlerinden vazgeçmemek lazım.

Allah Rahmet Eylesin. Ailesine Başsağlıgı diliyorum..

Böyle Başarılı dostlarımızı Genç yaşta kaybetmemiz oldukça üzüntü verici :(

son bilgi mahvetti beni yazacaklarımı bile unuttum ailesine sabır sinan' rahmet diliyorum yüce mevladan

Allah rahmet eylesin:salut::salut::salut:::uzgunum:::uzgunum:::uzgunum:

Sinan Sofuoğlu' yla ilgili ilk topici okudugumdan beri bic bişi yazamıyorum içimden gelmiyo. Hala da aynı şekilde, sadece allahtan rahmet dilemek istedim. Bu insanın ömrü de rızkı da bebeğine geçsin inşallah.

Bu topıc kaldırılsa cok ıyı olur valla her gordugumde bogazım dugumlenıyor

26 yaşındaki Sinan Sofuoğlu ,
memleketi Akyazı `da, 2002 yılında 23 yaşında trafik kazası sonucu ölen diğer ağabeyi Bahattin Sofuoğlu `nun yanına defdedildi...
.
sinan2fb0332a2fb0332bby.jpg

allah rahmet eylesin.. allahgeride kalanlara sabir yeni dogmus evladina uzun omurler versin insallah.... gercekten cok ama cok aci bi olayy... allah taksiratini affetsin mekani cennet olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin . Kazadan 2 gün önce de baba olmuş galiba . :pale:

allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin ve herkesin başı sağolsun

Gitti gene biri , bukadar senedir yarışan birinin dikkatsizlik ve umursamazlık sonucu kaybedildiğini anlayamıyorum . Sitede birsürü TMF yazısıda çıktı

Pistte sorun var diyenlerde var ama birde şuna bakmak lazım Sinan o pisti kendi bahçesi gibi iyi bilmeliydi hayatı nerdeyse orda geçti .

Gerçi şimdi herşey anlamsız , Allah yakınlarına sabır versin . Kenan için ikinci yıkım oldu umarım çabuk toparlar .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar