Sinan Sofuoğlu Toprağa Verildi..

Allah rahmet eylesin,ne üzücü haber,hele bebeğini bilmiyordum ben,daha kötü oldum,toprağı bol olsun.

şimdi açım iki misli oldu. Bebeğinin olması acımı dahada artırdı. Allah rahmet etlesin mekanı cannet olsun.

Allah rahmet eylesin:salut:
İnsanın içi acıyor, bir kişi hayatını kaybediyor, bir kişi yeni hayat buluyor..
Ne demeli bilemiyorum ama hepimizin başı sağolsun, geriye ailesine ve sevenlerine sabır dilemek kalıyor. Ve geriye bizlerin daha dikkatli olmasını söylemek....Tekrar hepimizin başı saolsun...

allah rahmet eylesın.cok acı bı durum.bı aılenın ıkı evladını aynı sekılde kaybetmesı.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yaaw içim bi tuhaf oldu yaa evlat acısı kardeş acısı allah kimseye yaşatmasın:salut:

istanbuldan giden arkadaşlarımız şu anda yolda geri dönüyorlar...

tekrardan başımız sağolsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok büyük acı ,bebek, anne ,baba, kardeş ,eş ,sevenler offff offfff yüreğim kaldırmıyor:( Allah (C.C) rahmet eylesin

Haberi biraz once gazeteden simdi ise tesadufen forumdan okudum. Sinan kardesimize Allahtan rahmet, ailesine bas sagligi diliyorum gercekten cok zor seyler bunlar Allah kimsenin basina vermesin...

Dün kaza yaptığını duymuştum ağır yaralıydı. Ölüm haberi yıktı bizi. Allah rahmet eylesin.Üzgünüm.

offfff ıcım cok kotu oldu

Hem Kenan ıcın uzuldum hem aılesı hemde o yenı dogan bebek ıcın

Allah gerıde kalanlarına sabır versın.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Nurlar içinde yat sevgili Sinan Ağabey, Artık Bahattin'le berabersin...
Allah Rahmet Eylesin, Mekanınız Cennet Olsun...

:salut::salut::salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooofffff oooofff:salut::salut::salut:

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun ALLAH geride kalanlara baş sağlığı versin uzun ömürler versin çocuğuna cook üzüldüm zavallı yavrucak 3 günlükken babasızlığı tattı ALLAH sabır versin ailesine, yavrusuna, eşine..:salut::salut::salut:

kelimeler boğazıma düğümlendi konuşamıyorum yazamıyorum kısacası kilitlendim kaldım..:salut::salut::salut:

keşke ben öleydim..

allahım yarabbim.:salut: al işte. kask mont takılı dünyanın sayılı sporcularından kader işte. Allah (c.c) O'nun da hayatının o dakikaya kadar yeterli olacağını buyurmuş. Hayatta başımıza ne gelirse Allah'tandır. Motosiklete binmeden önce, anahtarı kontağa sokmadan önce, kapıdan ilk adımımızı atmadan, garajın kapısını açarken kilidini açmadan önce, yataktan kalkmadan önce bir kere BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyelim ve günümüzü sağ salim bitirdiğimizde bir kere ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN diyelim. Buna çok ihtiyacımız var. topu topu 20-30cm' alan üzerinde seyretmekteyiz. Her fırsat bulduğumuda da Allah'a şükretmeliyiz. Sağlıcakla kalın dostlarım...:cat:

dünden bu yana sinan sofuoğlu ile ilgili her topiğe baktım ama hiçbişey yazcak güç bulamadım kendimde allah rahmet eylesin
abimin adının kenan benimse sinan oluşundan dolayı ayrı bi sempatimiz vardı sofuoğlu kardeşlere kendimi ölmüş gibi hissediyorum bir motosiklet tutkunu olarak.

Çok acı gerçekten, ailesinin durumunu düşünemiyorum, mekanı cennet olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar