- Motosikleti
- Honda CBF 150, CF Moto MT 650
- Konu Yazar
Arkadaşlar, bir arkadaşımızın geçtiğimiz günlerde yaşanan kötü bazı olaylarla alakası olduğu düşünülüyor ve şu anda cezaevine sevkedilmiş durumda.Ben kendisini yaklaşık 1.5 senedir tanıyorum ve benim tanıdığın şimşek böyle bir şey yapmaz.En son olarak Boğaziçi Kurye'de işe başlamıştı ve büyük ihtimalle o gün ilgili binaya bir belge-paket veya öyle bir şey teslim etmişti.Ama şimşeği ben ve sitedeki diğer tüm arkadaşlar da iyi tanırız ve böyle bir olaya karışabileceğine bile imkan vermiyoruz.Çünkü kendisi ailesine çok düşkün biri ve hiç bir zaman onları riske atacak şeylere bulaşmaz.
Bu sabah itibariyle eşinin www.cbf150.net'e yazdığı yazıyı buraya da aktarıyorum.Umarım adalet yerini bulur ve simsek bir an önce bizlerin, ailesinin yanına döner.
Sizlerden de yardımı dokunabilecek olanlar varsa her türlü bize yardımcı olmalarını rica ediyoruz...
Bu sabah itibariyle eşinin www.cbf150.net'e yazdığı yazıyı buraya da aktarıyorum.Umarım adalet yerini bulur ve simsek bir an önce bizlerin, ailesinin yanına döner.
Sizlerden de yardımı dokunabilecek olanlar varsa her türlü bize yardımcı olmalarını rica ediyoruz...
![]()
ARKADAŞLAR BEN ŞİMŞEK İN EŞİYİM.BELKİ BAZILARINIZIN HABERİ VARDIR.BELKİ DE YOKTUR.www.ntvmsnbc.com/news/468295.asp
ADRESİNDEN DURUMU BİLMEYENLER ÖĞRENEBİLİRLER.O KADAR ÇARESİZ,O KADAR,ÜZGÜN,ŞAŞKIN VE ÖFKELİYİM Kİ NE YAPACAĞIMI NASIL HAREKET EDECEĞİMİ BİLMİYORUM.HEPİNİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM. :salut: