Şimdiye kadar ki en iyi yarışcı hangisi?

Şimdiye kadar ki en iyi yarışcı hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    672
rossi diyorum çünkü taktikleri mükemmel gerrçekten biliyor bu işi

1- Rossi
2- Gibernau...

Ben rossiinin üzerine adam tanımıyorum.... Mükemmele yakın kullanıyor... Hatta mükemmel:)

New updates in my blog

Hi there!
My first post at this great forum!
I wanna show u my dayly updated blog: Free Adult Videos
Have a nice day!
BB!

P.S. if you don't want to see this message please write me to [email protected] with subject "NO ADS" and URL of your forum
Thank you for cooperation!

tabi ki rossi... adam son ana kadar frene dokunmuyor hastayım son anda keskin yatışına...

Kenan Sofuoğlu iyi bir yarışçı ama, daha en iyi değil. Benim o seçenekdeki favorilerim Valentino Rossi, Mike Hailwood ve Mick Doohan. Ama bir isim var ki, Giacomo Agostini, kesinlikle dünyanın en iyi yarışçısı oydu. Adamın toplam 15 şampiyonluğu var. Baya baya iyi yani:p

ABİCİM VALE 46 BAŞKASININ TANIMAM :cat::queen:

The Doctor Valentino Rossi 46 Beyler :flower:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Max Biaggi ,yazıktır biraz da ona oy atın:salut:

Ben de oylamaya katılmak istiyorum. Benim adımı da yazın oraya:p Sürüşüme güveniyorum, denemeye değer. Kaybetsem kaybetsem kilodan kaybederim:queen::queen::queen:

Rossi :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

nerden hortladı yahu..
banane kimse kim.. sonuçta ben değilim..
kenan sofuoğluda şimdilik değil (ki inşallah ilerde asla unutulmayacak kadar ünlü olur) bir başka türk evladının da şimdilik en ünlüsü olma ihtimalinin de olmadığına göre..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Anket çok yanlış açılmış ismimi göremedim orda bu çok üzücü bi durum arkadaşlar

Ben bir numaraya Gibernau'yu koyuyorum. Duygusal bir nedeni yok...Motosiklet adamın bir uzvu gibi...Ayrıca Rossi'yi en çok terleten isim, bunu da kazanma hırsıyla değil; yarışçılık ruhuyla yapıyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biaggi'nin Michael Doohan'dan daha fazla seçilmiş olması bu ankete oy verenlerin eski nesilden bihaber olduğunu gösteriyor.Oysa ki Doohan bir efsane, Rossi Rossi diye yanıp tutuşuyosunuz ama Michael Doohan 15 yarışlık bir sezonda yarışların 12'sini kazanıp geri kalan 3 yarışta da 2. olma başarısını göstermiş bir pilot:bounce: Rossi'nin en büyük başarısı ise 16 yarışta 11 galibiyet.Ayrıca Honda Micheal Doohan olmadan bu kadar iyi bir yarış siciline sahip olamazdı, Doohan Honda motosikletlerin gelişimine çok katkıda bulundu.
Rossi evet iyi pilot ama bu kadar çok oy almasını "modern zamanın" "popüler yüzü" olmasına bağlıyorum.

Anket çok yanlış açılmış.
Keşke isimlerin yanına kazandıkları başarılar da yazılıp öyle oylanması istenseymiş.
Futboldan örnek vermek gerekirse Pele- Hagi- Ronaldinho karşılaştırması gibi olmuş.

Üç nesil yarışçı var ve bir çok üye çoğunun adını bile duymadı.
Bu günün çocuğu bu soruya doğal olarak Rossi diyecek.

Fakat Rossi'nin
Michael Doohan'ın başarılarına erişmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım.

O bambaşka bir efsaneydi.
Hele altında yeni nesil motorlar olsa ne olacağını kestiremedim. :)

Mick doohan atlamayalım yeni nesil vale yi tanıyor

Doohan' ı bilenler, bilmeyenlere (hayli çok galiba) anlatsınlar! :bounce:

rossi 3 tekerlekli pisiklet sürerken biz michael doohan ı izlerdik :p

Gelmiş geçmiş en iyisi bence doohan....
Honda sempatizanlığım orda başladı zaten........Virajlarda yavaştı ama düzde bütün markalara nal toplatıyordu....:cat:

arkadaşlar şöyle bi kıyas yapın gelmiş geçmiş en çok kazanan kim bakalım rossi daha genç ama bi mıch doohan gerçeği var bi inceleyin bakalım kim daha çok yarış kazanmış

Beklenen kşilerden beklenen cevaplar gelmiş zaten..... :cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Giacomo Agostini 'nin olmaması ankette çok yanlış :silent:gelmiş geçmiş en iyi yarışcidır.

Son düzenleme:
Böyle bir ankette Rossi denmesi gayet normal ama üzücü de. Nedense insanlar hemen her sporda kendi dönemlerinde kimi görüyorlarsa onu en büyük zannediyorlar. Benzer örnekler olarak Senna'nın yarıştığı dönemlerde ilk üçe zor giren M. Schumacher'i, büyük takım zannedilen ama Liverpool, Manchester United gibi gerçek büyüklerin yanında aslında ufacık olan Chelsea'yi gösterebilirim. Aklıma gelmişken (tamamen şahsi fikrimdir) son ucuz kahraman olarak Christiano Ronaldo'yu görüyorum.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, Rossi de Schumacher de büyük yarışçılardır ama gelmiş geçmiş en iyi demek için geçmişi de bilmek lazım.

şıklar arasında Mick Doohan gözüküyo, Kevin Schwantz, Wayne Rainey, Eddie Lawson'da sayılabilir, benim favori pilotum daha 500cc deki ilk yarışında Mick Doohan'a kafa tutan agresif ve kendine has sürüş stiliyle Norifumi Abe, 2007 de yamaha tmax scooterıyla gezerken kamyon çarpması sonucu vefat etmiştir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar