Kenan Sofuoğlu iyi bir yarışçı ama, daha en iyi değil. Benim o seçenekdeki favorilerim Valentino Rossi, Mike Hailwood ve Mick Doohan. Ama bir isim var ki, Giacomo Agostini, kesinlikle dünyanın en iyi yarışçısı oydu. Adamın toplam 15 şampiyonluğu var. Baya baya iyi yani![]()
Biaggi'nin Michael Doohan'dan daha fazla seçilmiş olması bu ankete oy verenlerin eski nesilden bihaber olduğunu gösteriyor.Oysa ki Doohan bir efsane, Rossi Rossi diye yanıp tutuşuyosunuz ama Michael Doohan 15 yarışlık bir sezonda yarışların 12'sini kazanıp geri kalan 3 yarışta da 2. olma başarısını göstermiş bir pilot:bounce: Rossi'nin en büyük başarısı ise 16 yarışta 11 galibiyet.Ayrıca Honda Micheal Doohan olmadan bu kadar iyi bir yarış siciline sahip olamazdı, Doohan Honda motosikletlerin gelişimine çok katkıda bulundu.
Rossi evet iyi pilot ama bu kadar çok oy almasını "modern zamanın" "popüler yüzü" olmasına bağlıyorum.
Anket çok yanlış açılmış.
Keşke isimlerin yanına kazandıkları başarılar da yazılıp öyle oylanması istenseymiş.
Futboldan örnek vermek gerekirse Pele- Hagi- Ronaldinho karşılaştırması gibi olmuş.
Üç nesil yarışçı var ve bir çok üye çoğunun adını bile duymadı.
Bu günün çocuğu bu soruya doğal olarak Rossi diyecek.
Fakat Rossi'nin
Michael Doohan'ın başarılarına erişmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım.
O bambaşka bir efsaneydi.
Hele altında yeni nesil motorlar olsa ne olacağını kestiremedim.![]()
Mick doohan atlamayalım yeni nesil vale yi tanıyor
Doohan' ı bilenler, bilmeyenlere (hayli çok galiba) anlatsınlar! :bounce:
rossi 3 tekerlekli pisiklet sürerken biz michael doohan ı izlerdik![]()
Gelmiş geçmiş en iyisi bence doohan....
Honda sempatizanlığım orda başladı zaten........Virajlarda yavaştı ama düzde bütün markalara nal toplatıyordu....:cat:
arkadaşlar şöyle bi kıyas yapın gelmiş geçmiş en çok kazanan kim bakalım rossi daha genç ama bi mıch doohan gerçeği var bi inceleyin bakalım kim daha çok yarış kazanmış