Şimdiye kadar aldığım en komik,absürd takas teklifi!

olay gerçekten ilginç bir hal almış. motor için kokoreç tezgahlı, mobilya ile zenginleştirilmiş, sağlam motoru olan kokoreç aracı (ne demekse). belki de adam motoru satmanın kokoreç aracını satmaktan daha kolay olduğunu düşünüyordur.

birde motoru 5liraya satıp takas değeri 7.5lira yazanlar var. bi motorun ederi neyse değeri o degilmidir ? veya pazarlık payı vardır yazanlar. pazarlık payı vardır yazanmı aptal bana saçma geldiği için benmi aptalım anlayamadım :cherry: motora ilan verdim pazarlıksız tek fiyat diye, hala son ne olur. ilgi çeksin diye son fiyatını yazdım aşağısına degmez diyorum tek fiyat diyorum, tamamda bi sonu vardır diyor eleman. bunlarda ticarette biz türklerin uydurduğu şeyler sanırım. :farao:

ticaret böyle bişey işte. ben yeni arabamı sattım. ve normalde satmak istediğim fiyatın üstüne sattım. sebep ise ilk ilan verdiğimde fiyatı pazarlıksız yazmıştım, ikinci ilanda pazarlık etmek istedikleri için daha yüksek fiyat yazdım. alan adam pazarlık edip fiyatı indirince içi daha rahat ediyor nedense :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
5.500 TL'lik eski motorum GT250R'a 18.000 TL'lik mobilya takası teklifi gelmişti :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sahibinden. com da rastladığım en komik takas teklifi bir mobylette motoru, birisi ütüyle takas etmek istemesiydi :) motorun sahibide bidaha böyle takas teklif eden olursa ağzımı bozar ağır konuşurum demişti....:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar