şimdiden yasaklar başladı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu site kapatma mevzulari neye dayanayarak yapiliyor?
Mhp nin kara kasi kara gözüne dayanilarak mi?
:)

Bu başlıkta bahsedilen siteler MHP milletvekilinin mahkemeye "benim videomu yüklemişler bu siteyi kapatın" demesiyle, ayrıca kapatılan binlerce sitenin büyük bir çoğunluğu TİB'in keyfine göre kapatılıyor. Eğer çok sorulursa neden kapattın diye müstehcen buldum diye cevaplayabiliyor.

Siyasetçiler öncelikle bir üslubunu düzeltsin, vatandaşın karşısında aksıra tiksire, kin nefret içinde yalan yanlış konuşmasın...

hiç kimse bu ülkenin vergisini ödeyen namuslu vatandaşlarına yakışmayacak ithamlarda bulunamaz, özellikle siyasetçiler unutmasın aldıkları o maaşlar vatandaşın cebinden çıkan vergilerle ödeniyor, hem vatandaşın parasını alacaksın, hem vatandaşa yalan söyleyeceksin, doğruları saklayacaksın.

vergisini ödeyen namuslu vatandaşları göreve davet ediyorum....

Vegisini Ödeyen Namuslu Vatandaşlar her şekilde hesap sorma hakkına sahiptir.
Hesap veremeyecek siyasetçi çeksin gitsin, kimsede hesap veremeyenleri savunmasın.

Not: Amerikada, Almanyada, İngileterede siyasetçiler hem bir birleri karşısına hem de gerçek anlamda halkın yararını düşünen gazeteciler karşısında televizyon programlarına çıkarlar, her şeyin hesabını verirler.

Hesap veren siyasetçi istiyorum, hesap vermek illede olumsuz anlamda olmaz, hesabını verirsin millet takdir eder. Niye kaçıyorlar hesap vermekten.

anlamıyorum bazen bu yönetimi.... internet e yasak bana hiç uygun değil..hani özgürdük... nerde bunun özgürlüğü....

özgürlükten dem vuranlar youtube kapatılınca bu ihaleyi yine hükümete yıkmışlardı...
ama işin aslı farklıydı...
neyse özgürlük konusunda çok ileriye adım atıldığını bir vatandaş olarak ben görüyorum lakin görmek istemeyenede zzorla gösterecek değilim....
ikinci bir konu kimse başbakana lanet herif git çöp topla diyemez....
bu yetki kimsede yok...
bunları diyen zhniyetin ürünlerinide biliyoruz biz esasında....
neyse konu başka yerlere kayacak yine en güzeli es geçmek....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
anlamıyorum bazen bu yönetimi.... internet e yasak bana hiç uygun değil..hani özgürdük... nerde bunun özgürlüğü....

Diger yaptiklarini anliyon yani.
:p

Bi tek interneti anlayamiyon.:cherry:

Sen benden iyi durumdasin valla.
Ben hiç bir sey anlamiyorum.:silent:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ben içlerinde zaman geçirdiğim için yaptıklarını anlayabiliyorum! Hatta çözebiliyorum bazı çakallıklarını diyebilirim. Çözsem de, ifşa etsem de ellerine geçirdikleri sansür gücüyle sesimizi kesiyorlar. Zamanında youtube binlerce muhalif video yüzünden kapatıldı. Cumhuriyet mitingleri zamanı herkes video ekliyor, youtube Türkiye'de popülerliğin zirvesinde, mitinglerle alakalı 250 den fazla video eklemiştim, ulusa serzenişler, cevizkabuğu programları.. Peki ne oldu?Bir tane güya "Yunanlı" Atatürk'e hakaret videosu koydu dediler ve çat kapattılar. Sadece o değil kanalların yayını kesildi, bölgesel elektrik kesintileri oldu. Bu büyük muhalif hareket duyulmasın diye yırtındılar. Dikkat edin taktikleri aynı, neye düşmanlarsa onu bahane etmeyi iyi biliyorlar. Bir şekilde gerçekleri göremeyenlerin sevgilisi bunlar. Sadaka, duble yol en büyük silahları, takiyye diye de adlandırılan bir maksat için yalan söylemede hepsi usta.. Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için özel yetiştirilen, benzer ilke ve taktikleri olan, kesinlikle organize bu ülkenin başındaki en büyük tehlike bunlardır. Yeni değil senelerdir oynuyorlar bu oyunu! 26 sene evvel eğitimim sebebiyle ilk tanıştığımda ne iseler şimdi de aynılar..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben içlerinde zaman geçirdiğim için yaptıklarını anlayabiliyorum! Hatta çözebiliyorum bazı çakallıklarını diyebilirim. Çözsem de, ifşa etsem de ellerine geçirdikleri sansür gücüyle sesimizi kesiyorlar. Zamanında youtube binlerce muhalif video yüzünden kapatıldı. Cumhuriyet mitingleri zamanı herkes video ekliyor, youtube Türkiye'de popülerliğin zirvesinde, mitinglerle alakalı 250 den fazla video eklemiştim, ulusa serzenişler, cevizkabuğu programları.. Peki ne oldu?Bir tane güya "Yunanlı" Atatürk'e hakaret videosu koydu dediler ve çat kapattılar. Sadece o değil kanalların yayını kesildi, bölgesel elektrik kesintileri oldu. Bu büyük muhalif hareket duyulmasın diye yırtındılar. Dikkat edin taktikleri aynı, neye düşmanlarsa onu bahane etmeyi iyi biliyorlar. Bir şekilde gerçekleri göremeyenlerin sevgilisi bunlar. Sadaka, duble yol en büyük silahları, takiyye diye de adlandırılan bir maksat için yalan söylemede hepsi usta.. Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için özel yetiştirilen, benzer ilke ve taktikleri olan, kesinlikle organize bu ülkenin başındaki en büyük tehlike bunlardır. Yeni değil senelerdir oynuyorlar bu oyunu! 26 sene evvel eğitimim sebebiyle ilk tanıştığımda ne iseler şimdi de aynılar..

Simdiden geçmis olsun kardes.
Tuncay'a Nedim'e çok selam söyle.
Allah kurtarsin.:p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Seçim öncesi birşey yapmazlar, seçim sonrası halen tepemizden inmedilerse zaten her yer mapushane! :wiinkk: Bu arada özgürlükler diyarı Fransa'dan halimize gülüp, rahat rahat dil çıkarttığının farkındayım Horoz.. ::miiz::

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Seçim öncesi birşey yapmazlar, seçim sonrası halen tepemizden inmedilerse zaten her yer mapushane! :wiinkk: Bu arada özgürlükler diyarı Fransa'dan halimize gülüp, rahat rahat dil çıkarttığının farkındayım Horoz.. ::miiz::

Hapishanelerde iki tür insan vardir.
1.Parmakliklarin farkinda olanlar.
2.Etrafinda hiç parmaklik görmeyenler.
Mektepde okuduk biz de çok sükür.:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 ----------

Ha bu arada;
kis kis gûlüp dil filan çikarmiyorum.
Aksine içim kan agliyor.
Burada 2+2 yi toplayabilmekten aciz, sokakta yatan hirpani kilikli serseri, benim milletimin %90'indan iyi sartlarda yasiyor.
Ama benim milletimin %90'ini ondan daha mutlu.
Bu karmasik bisey.
Hayatta gorduklerin ve hayal edebilme kapasitenle ilgili bisey.
Anlatmasi zor.
Daha iyi standartlarda yasamanin, ancak daha iyi kazanmakla mûmkün olabilecegine inanan bir millete bunu anlatmak imkansiz.
Bunu anlatmaya benim ömrüm yetmeyecek biliyorum.
Ama çocuklarima vasiyet edecegim.
Gidin,milletime anlatin,yasatin diyecegim.:bounce:
Insallah gôzümü arkada komazlar.:cat:

evet o kadar fakir br milletiz ki açlıktan ağzımız kokuyor...
ama altımızda hepimizin sıfır arabası var...
ülkede araç satıı patlıyor...
avm ler full çakılı...
ve fakirlikten her birimiz araçlarımızla tek başımıza yolculuk yapıyoruz...
ülkede herşey yasak...
ama adam eylem yapıp rahatça bu ülkenin başbakanına istediği hakareti edebiliyor...
nerde yaşıyorsunu yada olaylara hangi pencereden bakıyorsunuz anlamış değilim...
istediiniz kadar aklınızca karalama yapın...
yne Ak Part iktidar olacak...
artık 13 haziranda bu millete hangi kulbu takıp nasıl hakaretlerde bulunacaksınız göreceğiz....

uyan Türkiye uyan millet
yokya bu millet hakediyor abi
böyle devam eder
cehalet aldı başını gidiyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:56 ----------

“Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz.
Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır.
Böyle bir seçimle iktidara gelenler, düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!"
(Friedrich Nietzsche)

Yahu bu adamlari ben secmedimki?
Yurdum insani secti.. :pr::pr::pr:
Yakinmayin.. :p

Parasiz egitim istiyoruz, Alacagiz diye pankart acan ögrenciler bilmemkac aydir hapisteler..
Ve 15 yil hapis ile yargilanacaklar.. :pr:

Gazetecilerden hic bahsetmiyeyim..
Midem bulaniyor.. :pale:
Kusucam wallahi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:17 ----------

avm ler full çakılı...
ülkede herşey yasak...
ama adam eylem yapıp rahatça bu ülkenin başbakanına istediği hakareti edebiliyor...
nerde yaşıyorsunu yada olaylara hangi pencereden bakıyorsunuz anlamış değilim...
artık 13 haziranda bu millete hangi kulbu takıp nasıl hakaretlerde bulunacaksınız göreceğiz....

Benimde korkum bu zaten..
Yine AKP kazanacak...:pr::pr::pr::pr:
Bu kesin olacak...:pale:

Allah yardimcimiz(yardimciniz) olsun

Pankart acan ögrenciler iceri tikilacak... :pr:
Size karsi olan herkez hapse atilacak..

Sizlere ne desek bos sanirim...
Kahretsin..
Almanca yazma hakkim varmi Mod lar????? Bazen Türkcem zayif geliyor..:pale:

Tek kelimeyle iyiki Türkiyede yasamiyorum

En güzelide bu:queen:

Burda Merkel i neyin icine sokup cikariyorlar biliyormusun sen?
Ama bunun icin kimse hapse sokulmuyor...

Son düzenleme:
Yuh artik!!!
Daha bir kaç ay önce 12 eylulde yetmez ama evet deyip referandumda bu adamlarin ileri demokrasisini onayladiniz.
Simdi neyin sikayetini yapiyorsunuz.
Bu site kapatma mevzulari neye dayanayarak yapiliyor?
Mhp nin kara kasi kara gözüne dayanilarak mi?

Tabiki sende biliyorsunda bunları seçenler işte bunlar.
http://www.milyonlarinsevgilisi.com/video/1096/japonya-nerede-sokak-roportaji

http://www.dailymotion.com/video/xdmugl_yakup-un-dinozorlary-star-ana-haber_shortfilms

http://video.mynet.com/aloomaloo/Star-Tv-Muhabiri-Osman-Terkan-Sokaklarda/1121939/

http://video.cnnturk.com/video/arama/?t=1910

isyan etmemek mümkünmü ??

Ha birde niye kilitlenmemiş bu konu acaba daha adminler uyanmamış herhalde :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
avm ler full çakılı...
ülkede herşey yasak...

Padişahım çok yaşa yazmayı unutmuşsun.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
kis kis gûlüp dil filan çikarmiyorum.
Aksine içim kan agliyor.

Sinirinden mi gülüyorsun, deliliğe vuruyorsun! Olabilir, doğrudur abisi, insanın elinden birşey gelmezse ne yapacak! Yalnız kabul et ülkende yaşasan, hatta yazları iki haftalığına tatile geldiğinde bile aynı soğukkanlılığı muhafaza etmen çok zor! En azından ben yapamıyorum arkadaş, bu kula kulluk eden, hepimizi kul etmek isteyen zihniyete katlanamıyorum, deliliğe de vuramıyorum.. Belki yakında motorsuzluktan delirirsem rahat ederim. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Oy vermeyeceğiz..Başka çare yok.Görün bakın birdaha bunlar gelsin.ülke cehenneme dönecek.....Benzine hergün zam...sürekli yasaklar..Fettoşu sürekli övmeler..Nolacağını sanıyoruz....İrandan beter...

Bu kadar kasmayın adamlar istedikleri kadar oy pusulası basarlar nasıl olsa (yine!)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizde tedbir alalım ..Atam ne demiş..Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki ASİL Türk kanında mevcuttur..Aha şuan birşeyler yapıyoruz mesela..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar