şimdiden yasaklar başladı

Bu kadar kasmayın adamlar istedikleri kadar oy pusulası basarlar nasıl olsa (yine!)

Her bir şeyimizin numarası var
tc kimlik no
tc kimlik no nun yazdığı kimlik kartının nosu
ehliyet no su
okulda no
askerde no
plakada no

niye seçmen pusulalarında numaramız yok ?

Olsa da farketmez. Yıllar öncesinden başlarlar pusula hazırlamaya şerefsizler... ;)

e devlet şifresi çıktı birde para verip şifre alıcaz
şifreleri büzüşesiceler
para lazım malum
::rantinp:::rantinp:::rantinp:

bir arkadaşımın abisi bir (!) partiden milletvekili adayı olmuştu, seçim bürosu açmışlar, halkı öyle alıştırmışlar ki markete gelir gibilermiş, ekmek tüp vs soruyorlarmış, onlarda o yok şunu verelim diyip gönderiyorlarmış:) iyi mi:) satılık oylar olduktan sonra istediğiniz kadar yapılan icraatlarda mantık arayın, çoğunluk fakir fukara haline getirilmiş ki oylarını satın alsınlar, bir de din ve iman elden gidiyor olayıyla oyları topluyorlar ki kemal sunalı'ın zübükzade filmini andırıyor ...
birilerin bizim yerimize neyin iyi neyin kötü olduğuna karar verip uygulaması ne kadar da komik değil mi? bu tu kaka dedikleri şeyler acaba AB ülkelerinde yasak mı onu merak ediyorum, hani herşeyimizi oraya göre uyduruyoruz ya ...
insan hakları mahkemesinde de birinciymişiz ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 ----------

ama adam eylem yapıp rahatça bu ülkenin başbakanına istediği hakareti edebiliyor...
QUOTE]

iki üniversiteli bayan devlet erkanının o görkemli araçlarını görmüşler, önlerinden geçerken birisi "oha" demiş (aslında tiki kızlar oha falan oluyor arada sırada:queen:) sonra gözaltına alınmışlar iyi mi :) benim de yaya durumda o araçlar önümden geçse bende "oha" derim, ömrü hayatımda görmediğim araçlar, mercedes-bmw-jipler hepsi sokakta göremeyeceğiniz, zırhlı, jammerlı vs ... orantısız şiddet uygulamalarını ben şahsen pkk kutlamalarında, cenazelerinde görmeyi dört gözle bekliyorum ama ne hikmetse olmuyor, sulasınlar, gaz sıksınlar o kadar ... ben tunceli ve ağrı da askerlik yaptım, gelsinler diye mevzide gece gündüz bekledik, gelmediler, şimdi onları sokakta görünce dayanamıyorum, oralarda askerlik yapan bilir, herkesin pkk ile kapatılmış ya da kapatılmamış bir hesabı vardır, bugün gel deseler Allah şahit işi gücü bırakıp giderim, oralarda askerlik yapanlar için kan davası gibi bir durum, çünkü orada memleketi sahipleniyorsunuz ...

Ángelamizi bu durumlara getirdi burada selepsizler :queen::queen:

Tayyipi bu hale getirecek babayigit varmi?:cherry:
Tabi bir erkek olarak baska fotomontaj gerekli Tayyip e..:)
7 sülaleniz hapisten cikmaz yemin olsun...:p

ileri demokrasi, muhteşem on yıl, çılgın projeler, ucube anlyış, ananıda al git, şifre var kopye yok, yeni kentler yaratacağız (zaten 10 yıldır oraları bizim yandaşlar parsellemişti), ilk önce libyalı muhaliflere bir keç bedevi - baktılar dünya muhalifleri destekliyor, artık kaddafi gitmelidir (ne güldüm ya), ilk önce kaseti her yerde kullan, mitinglerde falan - baktılar komplo ters etki yarattı son günlerde söylemlerde değişti (bu kadarmı olur, eeyyyy benim milletim işte sana bunu layık görüyorlar, neyse...), habur skandalı, istatistik kurumundaki yalan dolan hesaplamalarla kişi başı gelirin (düşük kurdan dolayı) yüksek gösterilmesi, enflasyonda temel tuketim maddeleri yerine tenis topunun olması, ekonomik verilerde terslik, zıtlık, cari açık vs.ç varken bunların hasır altı edilmesi, binlerce insanın işsiz kaldığı krize teğet geçti denmesi...

bu benim ilk aklıma gelenler... sorunuz hangi matıktı galiba, yukarıdaki sallamasyon değil gerçek veriler cevap olur umarım..

en kısa zamanda vatan haini gazetecilerin, ismini vermeme gerek yok hergün televizyonda utanmadan ossura ossura yalan dolan konuşan o vatan haini gazetecilerden temizlenmeli bu ülke, inşallah bir gün o terbiyesiz gazetecilerden birisiyle sokakta falan karşılaşırımda şöyle yüzlerine iyi bir tükürürüm.....:queen:

:cat:

hislerime tercüman olmuşsun usta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar