Şimdi Sıra Bizde! Aziz şehitlerimiz için 16 Haziran 2007 Cumartesi Toplanıyoruz.

işte motorcuya yakışan bir organızasyondaha......

bu organizasyonu düzenleyenlerede katılacak olanlarıda şimdiden tebrik ederim. oldukça sag duyulu bir davranış:rendeer:

16 haziran 1997 de şırnakta abisini teröre şehit vermiş birisi olarak, organizasyonu yapan ve katılacak tüm vatansever arkadaşları yürekten kutluyorum.

arkadaşlar...dostlar...katılma imkanım şu an için maalesef yok :pr:
ancak katılacak, bi şekilde bu organizasyona katkıda bulunacak maddi manevi içinde olacak tüm motosiklet dostlarını saygı ile selamlıyorum. :bestmt:

kutsal vatan toprağını bağrından kopmuş yine mis kokan bağrına düşmüş aziz şehitlerimizi de sayenizde anıyoruz ::asker::
www.sehitlerolmez.com :pr:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:pr:cok guzel bir bir şey yapmışsınız orda olmak isterdim ama cumartesi calısıyorum eger izin alabilirsem katılmaya calisacagım:pr::pr:

Cumartesi maalesef ben de çalışıyorum, keşke gelebilseydim:pale: İzin için ben de bir debeleneceğim bakalım. Gelemzsem gönlüm sizinle.

Sehitler ölmez Vatan Bölünmez.

Arkadaslar Bende Gelmek Isterdim Ama Gelemiyorum Ben Antalyada Oldugumdan Dolayi Ama Kalbim Sizlerle..

gelemiyorum :salut: çünkü çalışıyorum bende:pr: ama çok güzel bir organizasyon olacağı belli. emeğe geçen herkese teşekkürler...

Moderatör (forrap)
Çok güzel bir organizasyon,emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler:cat:
İzmir de olduğum için gelemeyeceğim maalesef,ama kalben yanınızdayız.
Bu ülke için canını seve seve verecek insanların olduğunu görmeli bazı zihniyeti kıtlar.

Şehitlerimizi saygıyla selamlıyoruz...Onlara minnettarız.

helal

gerçekten süper bi organizasyon anlamı çok büyük inşallah bi mani olmazsa ordayım tekrar teşekkürler

Benide yazın.. bende geliyorum... Şehitlerimiz için ne yapsak az...

Bedenen orada sizinle birlikte olma imkanımız bulunamasada, ruhen sizlerle beraberim. Bu foruma mesaj yazabiliyorsak bu şehitlerimizin bu vatan için döktüğü kanlar sayesinde oluyor.Onlar olmasaydı evimizde rahatça uyuyabilir miydik? Ruhları şad olsun.

Emeği geçenlerin şimdiden yüreğinine ,aklına sağlık
Bende oradayım lütfen ekleyin

birde önemli bir dip not taksim meydanında açıklama yapmak için gerekli yerlerden izin alındımı...taksim meydanı genelde çevik kuvvetin eksik olmadığı bir yer...her an gerilimin içinde bulabiliriz yani kendimizi...[/QUOTE]

Eğer bir yanlışlık yoksa Taksim e Yunusların eskortluğunca girilecekmiş,sağlıcakla

Cumartesi yetişmeye çalışıcam.Benide eklermisiniz listeye.Böyle bir organizasyona duyarsız kalmak imkansız

dostum bu bilgiyi nerden edindiğini sorabilirmiyim...ben acaba gözdenmi kaçırdım diye tekrar tekrar baktımda ilk mesaja göremedim...:silent:

Dostum kaynağım Gelişim sürücü kursundan Habil arkadaşın başka bir sitedeki yazısını okumam ,etkinliği düzenleyen arkadaşlarımız daha detaylı ayrıntıları kanımca aktarırlar

syrıana;708411' Alıntı:
dostum bu bilgiyi nerden edindiğini sorabilirmiyim...ben acaba gözdenmi kaçırdım diye tekrar tekrar baktımda ilk mesaja göremedim...:silent:

evet arkadaşlar tekrar baktımda ilk mesajda zaten gerekli bilgi verilmiş...gözümden kaçmış...:pale: diğer arkadaşlarımında gözünden kaçmaması için yazıyı biraz büyütelim diyorum...:bounce:

Anadolu yakası grrubu saat 13:30 da Suadiye Otopark tan hareketle, Bağdat Caddesi, E5 Çevre Yolu, Boğaziçi Köprüsü, Barbaros Blv., Beşiktaş, Dolmabahçe Oto Park rotasi izlenerek, Avrupa yakası gurubu ile buluşacak , İnönü stadı, Taksim rotası ile Taksim Meydanına Yunuslar Eskortlugunda Kortej şeklinde yol alınacaktır.

:cat:bende gelmek isterdim ama malesef yine gelemiyorum osaate çalışıyorum gelmem çok zor:( organizasyona gidicek arkadaşlara ve emeği geçenlere şimdiden allah kolaylık versin..:bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar