Şimdi Anladım Ne Demek Olduğunu....

motorcu mantığını yakalıyabildiysen motorcu olursun.

yoksa vitesli motor alan herkes motorcu oluyorsa..................

1.5 yıl YBR kullandıktan sonra V-Strom 650 aldım, genelde şehir içi kullandığım için YBR yi tercih ediyorum. Daha çok hoşuma gidiyor. Gaz verince birden fırlamaması, geç tepki vermesi bana daha keyifli geliyor.

650 ye binerken de küçük CC.li motorlara daha sevecen davranıyorum. Hele ışıklardan kalkarken, genelde beni geçmelerine izin veriyorum.

Ağırbaşlılık, beyefendilik, ... daha önemli.

Ne olursa olsun o asfalt ve egzost kokusunu duyup benimseyen herkes motorcudur.Şimdi Burgman 650 ABS ile gelsem de sollasam bi CBF 250 yi ya da bir Cbr 125 i ne olacak o zaman.Kim daha çok zevk alıyor olacak.
Arkadaşlar bunlara takılmak yerine altınızdaki aletle yetinin.Ben eski bir scooter kullanıcısı olarak vitesli motor aldıktan sonra da scooterımı asla satmadım.Hatta hala orasını burasını süslüyorum.yazlığımda beni bekliyor.Vitesli motor elbette heyecan vericidir ama scooterın rahatlığını atlayıp basıp gitme kolaylığını da unutmayalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de motorcu değil, yürüyen bir makineyi zevkle kullanan biriyim. Yani motor kullanıcısıyım. Bırakın motorculuğu motor tamircileri yapsın, biz ise keyfini sürelim... :cherry:

Offf yaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bişey dedik suçlu olduk :pr: Bir daha içimden geleni paylaşmayacağım :farao: Hak veren saygı duyup sevincimi paylaşanlara teşekkür ederim..:cat: Akıl verenler ! Kusura bakmayın ama kimsenin aklına ihtiyacım yok !

henüz 20 li yaşların çok başındasın sanırım. herkesin her konuda onlarca akla ihtiyacı vardır. ha hangisini seçersin orası sana kalmış. seçimlerin seni sen yapanlar zaten. sevgiyle kal.

20 ye yeni girdim desem ::blushani ::blushani Kızgınlığım saman alevi gibi, hemen geçiyor, ama kızdım ne yapayim...

Ben kötü bişey dediğimi, kimseyi kırdığımı düşünmüyorum... Tanıyanlar biliyor nasılsa ::blushani

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
İnsanlar da fikirlerini paylaşıyorlar neden kızıyorsun onu anlamadım ?
Olumlu olanlara sevinmek güzel ama olumsuz olanlara sinirlenmek neden ? :) İnsanlar düzeyli olduğu müddetçe eleştirilerini de yazsınlar desteğini de.. Zaten sen de fikrini bu yüzden belirtmiyormusun ?

Sevgiler :rendeer:

Evet ama aşırıya kaçırıyorlar bazen, ne gereği var saygısız veya karaktersiz demenin.. Her neyse, konu saptı..

falconmu aldın :silent: hayırlı olsun yeni gördüm :)
motorcu olma konusuna gelince bence insanın motorcu olması için motor sahibi olmasına bile gerek yok.. İçinde o ruhu taşıması yeter

:mrgreen: senin avatarı ben gösterdim erhan a :mrgreen: ondan mı değiştin :mrgreen: ama harbi çok fenaydı :mrgreen:

Bu arada çok teşkür :) Ben almadım kendisi geldi :mrgreen:

Son düzenleme:
Eleştiriler yıkıcı değil yapıcı yönde oldu mu kabulümdür, ama haddini aşan insanları kaale almam..

Eleştrilere açık olmayacaksan bu platformda yer almayacaksın arkadaşım.Açtığın topiğin motosohbet alanında olduğunu sana hatırlatım.Eleştri kabuul edemeyecek yapıdaysan eleştriye açık bi konuyu sohbete sunmayacaksın.Sana hakaret edenler varsa kızmanı anlarım ama yapıcı eleştriler kabulümdür diye birşey yok.İnsanlar senin açtığın topiğe sirayet edip katılım gösteriyorlarsa bu kabulün olabiliyorsa medeni cesaretinden kuşku duyman gerek.Çünkü yıkcı eleştiriler sana kazandırır bunun unutma...Sen istediğin gibi düşünmekte özgürsün.
Ama o eleştri konusunda yanlış yoldasın.

Son düzenleme:
MECİT;685377' Alıntı:
İKİSİNİNDE YERİ ÇOK AMA ÇOK AYRI ARKADAŞLAR..
BENDE KLV-1000 VAR.YILLARDIR MOTOR KULLANIYORUM..AMA MANİSADA ŞEHİR İÇİNDE TAM BİR ZULÜM OLUYOR BÜYÜK MOTOR KULLANMAK,,BU YÜZDEN KENDİME BİR TANEDE 150LİK ASYANIN SCOOTERİNİ ALDIM..İNANIRMISINIZ ŞEHİR İÇİNDE SCOTER İLE ÇOK DAHA FAZLA ZEVK ALIYORUM..

AMA SCOTER KULLANAN,"" MOTORCU DEĞİLDİR" FİKRİ ÇOK YANLIŞ BENCE..

SİTEMİZİN ÜYESİ ÜMMET ABİMİZİ BİR DÜŞÜNÜN,,150 LİK SCOTER İLE TÜRKİYEMİZİ 7 KEZ DOLAŞMIŞ..

ACABA ÜMMET ABİDEMİ MOTORCU DEĞİL????

Şehir içinde (Alanya'yı kastederek konuşuyorum) motoru iyi kullanan birisi için en ideal motorlar YBR 125 ve CBF 150 bence.Özellikle de YBR'yi tek geçerim bu hususta.Scooterler kaldırımlarda problem çıkarabiliyor bazen.Kaldırım dediysek trafik canavarı değiliz elbette ama özellikle gün içerisinde halletmeniz gereken acil işiniz varsa trafikte beklemek yerine kaldırımları da işe dahil etmek fena olmuyor hani.
Özellikle alış veriş yapacaksam adamın dükkanının kapısına dayıyorum resmen motoru.
Ümmet abi 150'lik scoter ile Türkiye'yi dolaşmış olabilir ama nasıl dolaşmıştır?Benim babam zamanında YBR'ye bindiğinde zevkten deliye dönmüştü ve bu nasıl teknoloji,ben bu motorla dünya turuna çıkarım vallahi demişti.CBF 250'ye o kadar yalvarmama rağmen bir kez bile binmedi korkusundan.
Ben de YBR ile iki günde 1500 Km yol yaptım.Gitmesine gidiyor elbette ama öyle yerler geliyor ki 200 Km süratin bile yetmediği yerler oluyor.Al sana Konya ovası mesela.Ankara-Konya arasında başımıza güneş geçmişti resmen.
Onun için küçük hacimli motorlarla özellikle de scooter ile şehirler arası yolculuk mecburiyet ve değişiklik aramak dışında akıl işi değil bence...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben de motorcu değil, yürüyen bir makineyi zevkle kullanan biriyim. Yani motor kullanıcısıyım. Bırakın motorculuğu motor tamircileri yapsın, biz ise keyfini sürelim... :cherry:

:cat:

güzelmiş , daha önce bu şekilde düşünmemiştim , keyif alıyor olduktan sonra :bounce:

Dishy kardeş, motoru değiştirmişsin, duygularını paylaşmışsın, gayet de güzel yapmışsın. Bin gez, keyfine bak. İnşallah herkes istediği motora sahip olur en kısa zamanda...

Fazla da takma herşeyi kafana :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar