MECİT;685377' Alıntı:
İKİSİNİNDE YERİ ÇOK AMA ÇOK AYRI ARKADAŞLAR..
BENDE KLV-1000 VAR.YILLARDIR MOTOR KULLANIYORUM..AMA MANİSADA ŞEHİR İÇİNDE TAM BİR ZULÜM OLUYOR BÜYÜK MOTOR KULLANMAK,,BU YÜZDEN KENDİME BİR TANEDE 150LİK ASYANIN SCOOTERİNİ ALDIM..İNANIRMISINIZ ŞEHİR İÇİNDE SCOTER İLE ÇOK DAHA FAZLA ZEVK ALIYORUM..
AMA SCOTER KULLANAN,"" MOTORCU DEĞİLDİR" FİKRİ ÇOK YANLIŞ BENCE..
SİTEMİZİN ÜYESİ ÜMMET ABİMİZİ BİR DÜŞÜNÜN,,150 LİK SCOTER İLE TÜRKİYEMİZİ 7 KEZ DOLAŞMIŞ..
ACABA ÜMMET ABİDEMİ MOTORCU DEĞİL????
Şehir içinde (Alanya'yı kastederek konuşuyorum) motoru iyi kullanan birisi için en ideal motorlar YBR 125 ve CBF 150 bence.Özellikle de YBR'yi tek geçerim bu hususta.Scooterler kaldırımlarda problem çıkarabiliyor bazen.Kaldırım dediysek trafik canavarı değiliz elbette ama özellikle gün içerisinde halletmeniz gereken acil işiniz varsa trafikte beklemek yerine kaldırımları da işe dahil etmek fena olmuyor hani.
Özellikle alış veriş yapacaksam adamın dükkanının kapısına dayıyorum resmen motoru.
Ümmet abi 150'lik scoter ile Türkiye'yi dolaşmış olabilir ama nasıl dolaşmıştır?Benim babam zamanında YBR'ye bindiğinde zevkten deliye dönmüştü ve bu nasıl teknoloji,ben bu motorla dünya turuna çıkarım vallahi demişti.CBF 250'ye o kadar yalvarmama rağmen bir kez bile binmedi korkusundan.
Ben de YBR ile iki günde 1500 Km yol yaptım.Gitmesine gidiyor elbette ama öyle yerler geliyor ki 200 Km süratin bile yetmediği yerler oluyor.Al sana Konya ovası mesela.Ankara-Konya arasında başımıza güneş geçmişti resmen.
Onun için küçük hacimli motorlarla özellikle de scooter ile şehirler arası yolculuk mecburiyet ve değişiklik aramak dışında akıl işi değil bence...