Silverwing 400 aldım!

Bu sistemi Heingericke'den almıştım,şimdi motoplus oldu...Silverwingi sattıktan sonra da Varaderoya taktım...:) Tavsiye ederim,çok çok keyifli...:):wiinkk:

Metin abi gerçekten çok güzel bi sistem, biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Nereden kaça aldın? Hoperlörler çalınma tehlikesine karşı kolay sökülüp takılır cinsten mi? Kablonun bağlandığı o demir kutu ne işe yarıyor ve bu kutuyu başka bir yerde gizleme şansı yok mu?

Çok teşekkürler :rendeer:

Metin abi gerçekten çok güzel bi sistem, biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Nereden kaça aldın? Hoperlörler çalınma tehlikesine karşı kolay sökülüp takılır cinsten mi? Kablonun bağlandığı o demir kutu ne işe yarıyor ve bu kutuyu başka bir yerde gizleme şansı yok mu?

Çok teşekkürler :rendeer:

http://www.motoplus.com.tr/urun/37171000000/Handlebar-Speakers-Black

Hoparlörler aynaların tutturulduğu yere mont ediliyor tutturma demirleri ile biraz oynaman gerekiyor,o demir kutu anfi,cırt cırt ile kolayca takılıp sökülebiliyor,elinin altında olmasında fayda var,volum açmak,kapatmak için...;)

güle güle, kazasız belasız nice güzel günlerde kullanmanı dilerim.

kocaman maxi scooter da da tek kişi gezilmezki be kardeşim,

sana acil artçı lazım birde :)

kendine iyi bak. Allah a emanet ol.
(şu anda kullandığım evdeki internetim sorunlu zırt pırt kopuyor, kafasına estiği zaman geliyor, uzun zamandır görüşemedik, iki lafın belini kırarız bi ara yine :) )

görüşmek üzere. bebişe iyi bak

güle güle, kazasız belasız nice güzel günlerde kullanmanı dilerim.

kocaman maxi scooter da da tek kişi gezilmezki be kardeşim,

sana acil artçı lazım birde :)

kendine iyi bak. Allah a emanet ol.
(şu anda kullandığım evdeki internetim sorunlu zırt pırt kopuyor, kafasına estiği zaman geliyor, uzun zamandır görüşemedik, iki lafın belini kırarız bi ara yine :) )

görüşmek üzere. bebişe iyi bak

Teşekkürler abicim, valla ben de uzun süre göremeyince merak etmeye başlamıştım. :) Telefonunu da alamamıştım o gün. En kısa zamanda gel, lafın belini de kırarız kafasını da :)
Valla bi artçı şart dediğin gibi.:p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Burgman kullanamdım ama sw yerine burgman tercih etmemin önemli sebepleri var.

Çift silindir olması, titreşimsiz olması, tok ve gücünü belli eden bir ses, 7-8 senedir kullanılıyor olması ve hakkında herhangi bir şikayete rastmamam, burgman gibi kronik sorunları olmaması, çakmak soketi olması burgman gibi her kasiste altını vurmaması, daha kıvrak olması, ağırlık merkezinin daha aşağıda olması sayesinde daha dengeli olması gibi artıları var.

Ayrıca görünüşü de klasik scooterlardan farklı. Alışık olunmayan şekilde önde tek far uygulaması daha sportif ve agresif bi hava katmış bence.

Silverwing'i Türkiye'deyken bir test sürüşünde denemiştim. çok sevmiştim. Yıllarca burgman 400 kullandım, Amerika'ya geldikten sonra Burgman 650 aldım.
Kıyaslamak gerekirse: Silverwing sürüş keyfi olarak Burgman 650'ye çok benziyor. Her ikisinin de sesi süper. Jet motoru gibi! Ben bir burgman aşığıyım. Özellikle de 650! Ama güzel bir motor. Çok keyifli süreceğine eminim.

Hep dikkatli kullan :)

Motosikletli Kız (selin)

işte gereçek ve tarafsız bir yorum

bir çok kelimeyi ağzımdan almışsınız :cat:

Yarın bi turlayalım :)

sana bi artçı bulalım

tek tabanca sarmaz o motor seni :) (yenge duymasın)

forum marmaraya gel, kahve içeriz :)

yok aga en son ben seni aradım...sen müsait değildin galiba...geri beni aramadın aga yanlışmıyım...:) belkide yanlış hatırlıyorum...:)

Verdiğiniz cevap için teşekkür ederım .Bildiğimiz artı ve eksılerı kullanıcı bırının yazısından okumak bilgimizin doğruluğunu tamamladı uzun zamandır motosıklet markalarını tek tek araştırmaktayım sonuç olarak sonuç yok malesef çünki her bır modelın kendı ne ait olan özellıklerı sizin kendınıze ait olan özellıklerınıze ve özellıkle maddi olanaklarınıza uymuyor dolayısı ile secım zor oluyor son zamanlarda scoter modellerıne yöneldım cok rahat ve güzeller fakat o kadar da pahalılar dolayısı ile her yol galıba cbf ye cıkıyor:pale:tekrar teşekkür ederım :rendeer:

Yarın bi turlayalım :)

sana bi artçı bulalım

tek tabanca sarmaz o motor seni :) (yenge duymasın)

forum marmaraya gel, kahve içeriz :)

Yrn beşiktaş tarafında olcam tarkancım, fırsat bulabilirsem haberleşiriz, iyi geceler sağlıcakla kal :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 ----------

yok aga en son ben seni aradım...sen müsait değildin galiba...geri beni aramadın aga yanlışmıyım...:) belkide yanlış hatırlıyorum...:)

Aradım meşgule attın abi :) Umarım önemli değildi.

Sağol metehan abi, arada çaldırıp kapatıyosun, arıyorum bu sefer açmıyosun :)
Gizemli adamsın valla :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 ----------

Eyvallah eroldayı :wiinkk:

usta metehan abiyle buluşursanız bende size katılmak isterim kendisiyle tanışmayı isitoyrumda:D

Son düzenleme:
Gelen istekler üzerine artık fotoğraf koyma zamanı geldi diye düşündüm ve dün akşam telefonun son kalan şarjıyla alelacele birkaç resim çekeyim dedim.

https://picasaweb.google.com/116392858827072843170/DropBox?authkey=Gv1sRgCJLnkbTRmr7MrAE

Vakit olur da motoru yıkatabilirsem daha güzel resimleri paylaşacağım inşallah. Hepinize güzel yorumlarınız ve yardımlarınız için tekrar teşekkürler... sevgiler...

"Bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var" uyarısı çıkıyor...

"Bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var" uyarısı çıkıyor...

Bilemiyorum metin abi, bende sorun yok. Google'a da güvenemeyeceksek yaşamayalım bu zamanda :)

Sen windows güvenlik duvarı ayarlarını orta seviyeye getir.
Explorerdaki toolbarlarda siteleri engelleme özelliği falan oluyor, toolbarlarını devre dışı bırak o zaman sorun kalmaz heralde.

Düzgün güvenlik programlarının google'a böyle bir iftira atacaklarını sanmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar