Silindir piston değişen hanım kardeşimiz

İki ağız anahtar ile olmaz bu işler. Hanım kızımız bu işlerden anlıyor gibi görünüyor ancak maalesef kurgu tarafı daha ağır gibi.

Ablada bu kadar alet edevat olduğuna göre abla antrenmanlı öyle dur ben bir bakayım yapabilecek miyim, kafasında değil.

Piston pimi öylemi sökülür yav , içeri düşse komple motoru söktürecek 😅
Anahtarları tutma şeklinden , açık ağız anahtarla egzoz saplamalarını sökmeye çalışmasından dolayı biraz huylandım , biri sökmüş bunada video hazırlamışlar gibi 😂
Neyse ikinci videoda gerçekten kendi toplayıp senteyi kurup sibop ayarını layıkıyla yapabilirse gelsin bizim atelyede sikortalı işe başlasın 😂😂

Motosikleti
Ns200 15"
Skuterle uğraşmayı hiç sevmiyorum, bir buji değişcem abuk subuk şekiller alıyorum. Varyatör söküyorum gene aynı, bir liftim olsa 10 numara olacak. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anahtarları tutma şeklinden , açık ağız anahtarla egzoz saplamalarını sökmeye çalışmasından dolayı biraz huylandım , biri sökmüş bunada video hazırlamışlar gibi 😂
Neyse ikinci videoda gerçekten kendi toplayıp senteyi kurup sibop ayarını layıkıyla yapabilirse gelsin bizim atelyede sikortalı işe başlasın 😂😂
Şimdi dikkat ettim abi bende atlamışım, karga burun varken tornavida ile girişmek iyi cesaret. :D

Motosikleti
Triumph Trident 660
Abi sizin atölyeye ben geleyim mi cv atarım 😁

Motosikleti
Honda CRF250L
Videoda sadece motoru sökmüş.
Söz konusu sökmek ise Önüme F35 getirin bende sökerim - dağıtırım.
Marifet geri TOPLAMAKTA

bu kadın ama baya motorla ilgili bir şeyler yapıyor arada bir keşfet'te önüme düşüyor:
ben piston değişiminden veya nasıl yapılması gerektiğinden çok anlamıyorum ama doğruluğu yüksek olabilir. yanlış malzeme veya yanlış yöntemler yapmış olabilir ama diğer videolarına bakarak yüksek ihtimal kurgu değil kendi başına yapıyor. ben geçenlerde bir yağ değiştireceğim diye rezil olmuştum, buna bakıyorum da tertemiz çalışıyor. motoru neredeyse kendi söküp kendi topladı. ben çoğu videosunu da beğeniyorum valla.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Helal olsun kızımıza takipçi kasmak için meme, döt göstermiyor, kaskının tepesine kedi kulağı takıp trafikte fik fik işler yapmıyor. Bence bu kanal desteklenmeli.

Motosikleti
Triumph Trident 660
bu kadın ama baya motorla ilgili bir şeyler yapıyor arada bir keşfet'te önüme düşüyor:
ben piston değişiminden veya nasıl yapılması gerektiğinden çok anlamıyorum ama doğruluğu yüksek olabilir. yanlış malzeme veya yanlış yöntemler yapmış olabilir ama diğer videolarına bakarak yüksek ihtimal kurgu değil kendi başına yapıyor. ben geçenlerde bir yağ değiştireceğim diye rezil olmuştum, buna bakıyorum da tertemiz çalışıyor. motoru neredeyse kendi söküp kendi topladı. ben çoğu videosunu da beğeniyorum valla.
Ben de böyle ekleyecektim nasıl yaptınız acaba.
Url ye link ekledim sadece

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Helal olsun kızımıza takipçi kasmak için meme, döt göstermiyor, kaskının tepesine kedi kulağı takıp trafikte fik fik işler yapmıyor. Bence bu kanal desteklenmeli.
Ben de aynısını diyecektim, gayet güzel fik fik işler yapmadan da oluyormuş demek ki.
Genç arkadaşlara örnek olsun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben de aynısını diyecektim, gayet güzel fik fik işler yapmadan da oluyormuş demek ki.
Genç arkadaşlara örnek olsun.
Kalabalık bir ortamda, toplu taşımada Instagram açamıyorum, o nasıl bir keşfet öyle? Bunlar hep Cyan yüzünden, onun algoritması bizi de patates ediyor :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kalabalık bir ortamda, toplu taşımada Instagram açamıyorum, o nasıl bir keşfet öyle? Bunlar hep Cyan yüzünden, onun algoritması bizi de patates ediyor :)
Ben keşfet kısmına hiç bakmıyorum, normal akış kısmından takip ettiklerime bakıyorm ama orada da araya hep takip etmediklerimi de ekliyor instagram ille baktıracak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar