silindir dörürülebilir mi?

eyvallah hocam zaten benim kastettiğim şeyde buydu uyarmı uymazmıydı. cevap için teşekkürler

olmaz olmaz bu iş olamaz. yapabilecegin tek şey egsoz çıkışlarıyla oynamak olur. silindir dönmez öyle senin bahsettigin gibi.

116_0502.jpg

derin bir nefes al bakimm.ne hırpalıyorsun kendini. :mrgreen:

silindiri çevirmek sıralı motor sisteminin yapısına aykırı
tamamen yeni motor yapsan daha mantıklı
egzoz işi tamamen hayalgücüne kalmış
bahsettiginde bu fotograftakı gibi sanırım

beyler beni yanlış anlıyosunuz ben sadece soldaki silindirin egzoz çıkışının olduğu boğumu olduğu yerde döndürmekten bahsediyorum amacım v-twin görünümü elde etmek değil

Uploaded with ImageShack.us
bu şekilde 180 derece döndürüp çıkışı arkaya almak olabilir mi? diyorum ben

ayrıca harley işe alsa süper olur:D

Bu kadar niye ugrasiyorsun , git bir tane senin motorun gomleginden al ters tak . Al sana V4 motor. Havadan gecilmez. Icine silindir filan ta takma. Sirf gorunum:)

Vay greyhorse hocam bu fena değilmiş ama ben ilk resimdeki gibi "y" seklinde düşünüyorum bunun için soldaki egzozu arkadan dolaştırıp almak lazım o zamanda motosikletin soldan bakıldığında görüntüsü kötü oluyo ama bu fena değilmiş eğer bisey bulamazsam bunun gibi bisey düşünebilirim

Zeda3000 Hocam gaza getirme jantlari söker yerine silindir baglarim :D

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/pntuzzs0/EKSOZ.bmp.html

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/pntuzzs0/EKSOZ.bmp.html

Bu şekilde olabilir bence.
Elimden geldiği kadar çizebildim.

(upload gen tr den başka düzgün bir site var mı ? )

İmageshack.us var oraya yuklesen daha iyi olur
Bende bunu düşündüm sagdan süper gözüküyor ama soldan nasıl olur ben onu düşündüğüm için döndürme fikrini attım ortaya solsan motorun üstünden gecen bir boru kötü durmaz mı ?

Son düzenleme:
Bana kalırsa başka bir motor bak.O paraya bir tane kawasaki virago alabilirsin.eksozlarda senin istediğin gibi

Mümkün değil

beyler beni yanlış anlıyosunuz ben sadece soldaki silindirin egzoz çıkışının olduğu boğumu olduğu yerde döndürmekten bahsediyorum amacım v-twin görünümü elde etmek değil

Uploaded with ImageShack.us
bu şekilde 180 derece döndürüp çıkışı arkaya almak olabilir mi? diyorum ben

ayrıca harley işe alsa süper olur:D

Hocam senin koyduğun resimde ki silindir 2 zamanlı motora ait yani eksoz çıkışı silindir üzerinde regalde ise 4 zamanlı olduğu için silindir kapağı üzerinde eksoz çıkış portu bar portu arkaya döndürmen mümkün değil senin döndürmek istediğin noktada ise emme manifoldu bağlı kesinlikle motorun dizaynını değiştiremeyeceğin için mümkün değil regal yerine v makinalı keeway felan düşün derim. hiç kafanı böyle harcıalem şeylere yorma Selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar