- Konu Yazar
arkadaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak soru sorma ihtiyacı duymadığım için şimdiye kadar üye olmamıştım ancak aklıma gelen bir manyak fikirle aranıza katıldım öncelikle 1 2 aya regal raptor dd 250e-10 almayı düşünüyorum lakin sağdan ve soldan ayrı çıkan egzozlar hosuma gitmez ve bu motorda diğer regallerde olduğu gibi sıralı çift silindir yani v-twin değil silindirleri
bende egzozların ikisininde sağdan çıkması için bir kaç yöntem düşündüm ancak ya borular çok dolambaçlı oluyor ya da kötü duruyu an sonunda aklıma bu uçuk fikir geldi şimdi motorun soldaki sinidirini söküp döndürsek ve sol silindirin egzoz çıkışı arkaya gelse olabilir mi?
(belki samçalamış olabilirim çünkü elimde daha motor yok ancak almadanda kafamdaki sorunları gidermek istiyorum
)
buda en çok sevdim egzoz tarzı

Uploaded with ImageShack.us
bende egzozların ikisininde sağdan çıkması için bir kaç yöntem düşündüm ancak ya borular çok dolambaçlı oluyor ya da kötü duruyu an sonunda aklıma bu uçuk fikir geldi şimdi motorun soldaki sinidirini söküp döndürsek ve sol silindirin egzoz çıkışı arkaya gelse olabilir mi?
(belki samçalamış olabilirim çünkü elimde daha motor yok ancak almadanda kafamdaki sorunları gidermek istiyorum
buda en çok sevdim egzoz tarzı

Uploaded with ImageShack.us