Silikon çektim Hız arttı

evet bu silikon denen şey hız için çok faydalıdır:p:p Süper birşey, ben arabama bir deneyeyim bakayım:mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
1 saattir moto sohbette bu konuyu görüyorum ama girip bakmadım. bu arada kafamdan 50 tane senaryo geçti ama gene nasıl olabileceğini akıl edemedim :queen:
en son neymiş bu hız artıran silikon deyi bir bakayım dedim, bakmaz olaydım :p

Muhahahaaaa sabahtan beri bu konuyu görüyorum ama bakmak nasip olmadı bakıncada gülmekten yarıldım yarın ilk işim 10 kg silikon almak olucak motoru komple slikon ile kaplıycam böylece 2000 cc motorum olucak :p

ya niye dalga geçiyorsunuz plaka boyut olarak büyük bir plaka ise hızlanınca alttan açılır ve hava direncinden dolayı paraşüt etkisi yapar tamamen sabiteyince bu durum oluşmaz biz buna plakanın paraşüt etkisi diyoruz 600 cc üstü motoru olanlar bunu anlamaz tabi o başka :):queen:

Mio! ben de iki gün plakasız kullandım, Mio'nun en hızlı iki günüydü =)

Bi dünya yazdım yazdım sildim! Allah aşkına "zuhahahaha!","Muhahahaha!" garipliklerini yazmayın.Bunların haricinde yazıyla ifade edebileceğiniz ifadeler mutlaka vardır.:cat:

Banada Komik Geldi Ben De Bi Geyikl Yapayim Aynayi Düzelttim Motor Daha Ii Viraj Yapiyor

bende depoya sıkayım bari plakada böyleyse motorun içinde nasıl olur acaba merak ettim:queen:

nasılsın dostum muahahahahaha

Biker Boyz(hız çetesi)ni seyrettim çok süper:)

Son düzenleme:
Pardon, başlık uygun olmamış, sadece mütevvazi bir sorunun çözümünden bahsedecektim ve erkek millet olduğumuzu unuttum.

Bu sitede geyik yapılmıyor diye biliyordum.Bakıyorum bir açık buldunuzmu sizde geyiğin dibine indiriyorsunuz:queen:
Slikon çekince hız nasıl artar.

bende silindirin bi yerinden hava kaçırıyorda, oraya silikon sıkıp kapatıp hızın arttığını anladım.:)

yahu bugün bende ön gidondaki plastik aksam zırıldıyordu.. bu hızıma etki etmiyordu ama neyse.. bende bi sürü silikonladım çok kıyak oldu.. ama hızım artmadı...:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim motosikletiminde çalışmadığı zaman ses çıkarmama hatta yerinde durma gibi bi özelliği var benzin yakmamasıda cabası:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar