Silifke caddeleri inim inim inledi!

Silifke'de Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen motosiklet kulübü üyelerinin pahalı ve havalı motosikletleri vatandaşların ilgi odağı oldu.

Mersin Motosiklet Kulübü tarafından bu yıl ilki Atakent Beldesinde gerçekleştirilen Mersin Motosiklet Şenliğine katılan bine yakın motosikletli grup ilçe merkezine gelerek Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Çelenk sunma töreninden önce Silifkeli vatandaşlar ilk defa gördükleri motosikletlere bakıp hatıra fotoğrafı çekmekle yetindiler.

Mersin Motosiklet Kulübü Başkanı Murat Sürücü, çelenk sunma töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl ilk defa düzenledikleri şenliğe 650 motosikletle bin kişinin katıldığını kaydetti.

Şenliğe Mersin, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Ankara, Osmaniye, Hatay, İskenderun, Antalya, Isparta ve Eskişehir motosiklet kulübü üyelerinin katıldığını ifade eden Sürücü, bugün sona erecek üç günlük şenlik kapsamında çeşitli sportif faaliyetlerin, tekne turlarının, motosikletlerle yavaş gitme yarışmasının düzenlendiğini belirtti.

Şenliği Akdeniz bölgesinde ilk defa düzenlediklerini, önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirmeyi planladıklarını ve her yıl Mersin'in farklı bir bölgelerinde yapacaklarını vurgulayan Sürücü, şunları söyledi:
"Mersin son zamanlarda polise taş atan çocuklarla adını duyurmaya başladı. Bizde güzel Mersinimizin adını terörle değil festival, şenlik gibi etkinliklerle duyurmak amacıyla bu şenliği organize ettik. Ayrıca amacımız Mersin'in tarihi ve turistik yerlerini Türkiye'ye tanıtmayı hedefledik ve bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum."

Motosiklet şenliklerinin Türkiye genelinde Akdeniz bölgesine en yakın bin km. mesafedeki Marmaris'te yapıldığına dikkat çeken Sürücü, "Çukurova bölgesi Türkiye'nin en çok motosiklet kullanıcısının bulunduğu bir yer. Ancak bu tür bir şenlik düzenlenmediği için motosiklet tutkunlarının çoğu uzun yol nedeniyle Marmaris'e gidemiyordu.

Burada ilkini yaptığımız şenlikle de Akdeniz bölgesindeki ve diğer illerdeki motosiklet tutkunlarını bir araya getirip onların taşınmasını ve özlem gidermesini sağladık" dedi.

Silifke Belediye Başkan Vekili Hasan Mazlum Kirişçi ve Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu da yaptıkları konuşmalarında, böylesine güzel ve anlamlı bir şenliğe ev sahipliği yapmalarından dolayı onur duyduklarını söylediler.

Motosikletli grup ise çelenk sunma töreni ve konuşmaların ardından trafik polisleri eskortluğunda toplu bir şekilde ilçeden ayrılıp konakladıkları Atakent Beldesindeki kamp alanına döndüler.

İnternet Haber

Ekli dosyalar

• 139951.jpg
    139951.jpg
    8.8 KB · Görüntüleme: 2,284
Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nedense başlıkta Silifke'de Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen motosiklet kulübü üyelerinin pahalı ve havalı motosikletleri vatandaşların ilgi odağı oldu. şu kısmı okuduktan sonra okumaktan vazgeçtim :)

Nedense başlıkta Silifke'de Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen motosiklet kulübü üyelerinin pahalı ve havalı motosikletleri vatandaşların ilgi odağı oldu. şu kısmı okuduktan sonra okumaktan vazgeçtim :)

nedendir bilmem ama baze seninle aynı şeyleri yazacak oluyoruz bakıyorum ki yazmışsın :queen::queen:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat::cat::cat::cat: aynen ... şu festivalimizede gelsen tam karşı karşı olacak ama :rendeer:

Ufuk abi inan ki 24 haziranda antalya Abdal Musa törenlerine gitme ihtimalim var. Oda zaten perşembe gününe denk geliyor. Annem kesin gidicekte hafta içine denk geldiği için ben nasıl yapıcam hiç bi fikrim yok inan :silent:

Tek kelimeyle muhteşemdi ........
/www.mer-mok.com

Ekli dosyalar

• IMG_0084.jpg
    IMG_0084.jpg
    13.8 KB · Görüntüleme: 958
Festivali takip ettim ogün bey.
Muhteşemlik sizden kaynaklanmış anlaşılan
Başarılarınızın devamını dilerim :cat:
Sevgili Sinan O güzellik hepimize ait Ayrıca sevginize ve desteğiniz güzel görüşünüz için teşekkür ederim iyi şeyler yapacağız motosikletci adına ..
Bu şenlikte o kardeşliği o beraberliği gördüm dayanışma mükemmeldi sevgilerimi gönderiyorum....

Maşallah , maşallah Yazın gelmesiyle hertaraflarda şenlikler başladı :)

festivalimiz de bulunan bir olarak,haber başlığına ben de uyuz oldum arkadaşlar.
bu haberi yapan kişi bence,ancak pazardaki sebze fiyatlarını haber yapabilir.
festivalimizde akılda kalan en önemli mevzu pahalı
motosikletler değil,dostluk, muhebbet ve etkinliklerdi.
ogün bey de renk kattı festivalimize.
festivalle ilgili fikir vermesi açısından raporumun linki:
http://www.motosiklet.net/forum/etk...i/77480-yureginin-goturdugu-yere-git-6-a.html

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Şenlik gerçketen güzeldi. Sevgili Ogün renk kattı.
Pahalı ve havalı motosikletlerle öne çıkarılmak istenmesi gerçekten hoş değil.
Bu şenlikte etkinlikler ve dostluklar ön plandaydı.:wiinkk:

Canım kardeşlerim sevginiz için teşekkür ederim''' bu arada dediğiniz gibi pahalı motosiklet yoktur motosikletci için' motosiklet vardır ! markası modeli ne olursa olsun nasıl bir babaya Oğlu dünyanın en güzel evladı geliyorsa motosikletciyede motosiklet iöyledir zamanla Basın muhabir arkadaşlarımızda bu tutkunun gerçek ruhunu anlayacaktır ki benim çok sevdiğim Menderes ÖZEL Eyüp SERBEST gibi bizlere destek veren kardeşlerimizde bizimiçin çok önemli sağlıkla sağlıcakla kalın ....

abi aynen tam orayı okudum sonra hemen asagı indim yorumlerı okım dedim belkideuzun diye okumak istemedim bilmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar