Sıkıntım Var Abilerim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sa. Abilerim sizlerle paylaşmak istediğim ve derman aradığım birşey var : Ben Normalde sakin bi insan olmama rağmen arada sinir krizine girip ölüme gidebiliyorum nedensiz yerlerde titremeye başlıyorum sinirden ve bu sinir krizi 2 defa hayatıma mal oluyordu 1 de motosikletle sinirden gaza yüklendim ve boş bi dere gibi bi yere uçtum çok duygusal olmaya başladım sinirlenmezdim kolay kolay ama şimdi herşeye sebepsiz yere kızıyorum ve neye kızdığımı bilemiyorum rutin bi hayatım var hep tek başımayım konuskanda bi yapım yoktur. birde nasıl söylesem uykudan uyanıp kısa süre içinde 15 dk mesela bişey yapıp tekrar uyuduğumda bişey hatırlamıyom o ana dair annem gil anlatıyor inanamyorum videosunu bile gösterdiler ne yapmalıyım yardım edin abilerim

şimdi kardeşim bu bir sağlık sorunu ve anlaşılan senin motor kullanman önce kendin sonra halk için sakıncalı bir durum. Bizler tabi manevi olarak her zaman seninleyiz ama tedavi için bir sağlık kurumuna müracat etmelisin şimdi burda öyle kimseler varki sana soğan sarımsak ye düzelirsin diye tavsiyede buluncak geyik muhabbetçileri var onlar kendini biliyor dediğim gibi bu bir sağlık sorunu ve doğru adres sinir hastalıkları bölümü olan bir hastane. Allah şifa versin güzel kardeşim.

şimdi kardeşim bu bir sağlık sorunu ve anlaşılan senin motor kullanman önce kendin sonra halk için sakıncalı bir durum. Bizler tabi manevi olarak her zaman seninleyiz ama tedavi için bir sağlık kurumuna müracat etmelisin şimdi burda öyle kimseler varki sana soğan sarımsak ye düzelirsin diye tavsiyede buluncak geyik muhabbetçileri var onlar kendini biliyor dediğim gibi bu bir sağlık sorunu ve doğru adres sinir hastalıkları bölümü olan bir hastane. Allah şifa versin güzel kardeşim.

çok teşekkür ederim abicim

kim

Seni sinirlendiren olayı ,daha sonra sakinken hatırlıyor ve kendi kendine, ya ben bunamı sinirlemişim diyormusun ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beycivana katılıyorum.Her derdin bir dermanı vardır.Belki sinir sistemini etkileyen olumsuz bir durum vardır.Basit bi tedaviyle bile normale dönebilirsin belki.Ama ilk önce bir doktora başvurman gerekli.Durum psikolojik mi yoksa psikiyatrik bi durum mu ona doktor karar verir.

kim

hayır o olaya hep sinirliyim

O zaman anlık değildir kanatimce, (yanlış anlaşılmasın psikoloji bilgim vardır)

Tavsiyem şudurki;

1.Aç kalma yani uzun süreli karnını aç bırakma
2.Klasik müzük ruhu her zaman rahatlatır,sessiz bir ortamda klasik müzik dinle
3. Klişeleşmiş davranışlarını değiştir örneğin her zaman oturduğun koltuğa oturma,yer değiştir veya odandaki eşyaların yerini değiştir,veya eve gidiş geliş yolunu değiştir buna benzer

4. Hoşuna giden zevk aldığın şeylerin listesini yap ve 2 günde bir bunları uygula

5. Bana göre en önemlisi sinirlendiğini hisstttiğin ana gözünü kapa ve derin derin bir kaç kez nefes al

Bu saydıklarım seni psikolojik olarak rahatlacaktır,en doğrusu çok ilerlemeden yada kötü sonuçlar doğurmadan bir hekime baş vurmandır

Nacizane tavsiyelerim bunlardır.

O zaman anlık değildir kanatimce, (yanlış anlaşılmasın psikoloji bilgim vardır)

Tavsiyem şudurki;

1.Aç kalma yani uzun süreli karnını aç bırakma
2.Klasik müzük ruhu her zaman rahatlatır,sessiz bir ortamda klasik müzik dinle
3. Klişeleşmiş davranışlarını değiştir örneğin her zaman oturduğun koltuğa oturma,yer değiştir veya odandaki eşyaların yerini değiştir,veya eve gidiş geliş yolunu değiştir buna benzer

4. Hoşuna giden zevk aldığın şeylerin listesini yap ve 2 günde bir bunları uygula

5. Bana göre en önemlisi sinirlendiğini hisstttiğin ana gözünü kapa ve derin derin bir kaç kez nefes al

Bu saydıklarım seni psikolojik olarak rahatlacaktır,en doğrusu çok ilerlemeden yada kötü sonuçlar doğurmadan bir hekime baş vurmandır

Nacizane tavsiyelerim bunlardır.

Abi Çok Teşekkür Ederim Deneyeceğim Hakkını Helal Et

bol bol çikolata ye :p
mutluluk hormonu salgılar
sinirlilyen motor üzerine oturmamaya çalış

kardeşim sen tavsiyeleri dinle evela bir doktorla güzelce otur konuş şimdi sağlık meselesi burda tartışma konusu olabilecek fikir beyan edilebilecek bir mevzu değil ama üzülme herşeyin çaresi var baksana sakızla iyileşebileceğini umanlar bile çıktı. ilginç bir fikir doğrusu !

abi ben öyle durumlarda herşeyi bırakıp sakinleşene kadar içimden sayıyorum.. mantıklı düşünmeye çalışıp kendime geliyorum.. böyle yaparak ne kadar şeyden kurtuldum bilemezsin.. işe yaramazsa bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.. psikoloğu deli doktoru oalrak algılayan insanlar var fakat kesinlikle öyle birşey düşünme.. herşeyin tedavisi, herşeyin ilacı var fakat ölümün yok kardeşim.. aman dikkat et

bol bol çikolata ye :p
mutluluk hormonu salgılar
sinirlilyen motor üzerine oturmamaya çalış

tabi mümkün olduğunca binmiyorum 1 kere bindim zaten öyle birdaha binmem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------

kardeşim sen tavsiyeleri dinle evela bir doktorla güzelce otur konuş şimdi sağlık meselesi burda tartışma konusu olabilecek fikir beyan edilebilecek bir mevzu değil ama üzülme herşeyin çaresi var baksana sakızla iyileşebileceğini umanlar bile çıktı. ilginç bir fikir doğrusu !

tabi atlayanlar olu

abi ben öyle durumlarda herşeyi bırakıp sakinleşene kadar içimden sayıyorum.. mantıklı düşünmeye çalışıp kendime geliyorum.. böyle yaparak ne kadar şeyden kurtuldum bilemezsin.. işe yaramazsa bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.. psikoloğu deli doktoru oalrak algılayan insanlar var fakat kesinlikle öyle birşey düşünme.. herşeyin tedavisi, herşeyin ilacı var fakat ölümün yok kardeşim.. aman dikkat et

doğru abi ölümün yok hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.Tavsiyeleri tabi ki dinle ama,emin ol utanılacak sıkınılacak bir şey değil,bir doktora git.Evden çıkarken psikoloğa gidiyorum diye düşünme,sadece uzman birisiyle sohbete gidiyorum diye düşün:)Sana muhakkak yardımı dokunacaktır.bence öyle büyük bir problemin yok:)Hayat bir futbol sahası gibi.Zaman zaman tam 90'dan gol atıyoruz.Zaman zaman tam 90'dan gol yiyoruz.İşin aslı ne biliyor musun dostum,topu çizgi dışına çıkarmamak:wiinkk:Topu eğer çizgi dışına çıkarırsak(ki bunu hepimiz zaman zaman yapıyoruz) gidip bir doktordan yeni top alıp hayat sahasının içine sokmak...Ki burada top beynimiz oluyor.Utanma sıkılma kardeşim,en kısa zamanda bir uzmana görünüp destek iste.Her şey gönlünce olsun:rendeer:

Pisikologa gitmende fayda var ama hangi doktora gidersen git antidepresan verecektir sana

cay kahve kola gibi kafein iceren icecekleri almayi birak. Sak diye cozulur problemin. Bir kac kere ardi ardina sabahliyinca ders calismak icin banada olur o cunku cok kahve icerim.

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.Tavsiyeleri tabi ki dinle ama,emin ol utanılacak sıkınılacak bir şey değil,bir doktora git.Evden çıkarken psikoloğa gidiyorum diye düşünme,sadece uzman birisiyle sohbete gidiyorum diye düşün:)Sana muhakkak yardımı dokunacaktır.bence öyle büyük bir problemin yok:)Hayat bir futbol sahası gibi.Zaman zaman tam 90'dan gol atıyoruz.Zaman zaman tam 90'dan gol yiyoruz.İşin aslı ne biliyor musun dostum,topu çizgi dışına çıkarmamak:wiinkk:Topu eğer çizgi dışına çıkarırsak(ki bunu hepimiz zaman zaman yapıyoruz) gidip bir doktordan yeni top alıp hayat sahasının içine sokmak...Ki burada top beynimiz oluyor.Utanma sıkılma kardeşim,en kısa zamanda bir uzmana görünüp destek iste.Her şey gönlünce olsun:rendeer:

Abi içİm açıldı saol

Pisikologa gitmende fayda var ama hangi doktora gidersen git antidepresan verecektir sana

AMAN ABİ NÖRDÜN SEN ANTİDEPRESAN DEDİĞİN ERKEKLİİDE BİTİRİYOR VE ŞİZOFREN OLMA İHATİMALİN YÜKSEK MUTLULUK HAPI OLARAK BİLİNİYOR ZATEN ONLAR İÇMEM BAĞIMLILIKTA YAPARMIŞ O ÖYLE MUTLULUK MU OLUR ABİ

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------

cay kahve kola gibi kafein iceren icecekleri almayi birak. Sak diye cozulur problemin. Bir kac kere ardi ardina sabahliyinca ders calismak icin banada olur o cunku cok kahve icerim.

çay kahve içmemde kolayı haftada 1 2 bardak içiyorum

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
epilepsi pek çok şekilde kendini gösterebiliyor. her epilepsi hastası düşüp bayılacak diye bir kaide yok. senin durumunda epilepsinin bir türü olabilir. heleki uyku düzenindeki aksaklıklar, kısa süreli uyuklamalar epilepsi nöbetlerini tetikler. bu nöbetler kimi insanda bayılma, kimisinde şuursuzca donup kalma, kimisinde sinirlilik, hatta kimi vakalarda ise şuur yerinde olmadan elbiselerini çıkarıp soyunmaya kadar çeşitlilik gösterebilir. sendeki uyku kısmını tam anlamadım, çektikleri videoda ne yaptığını tam yazmamışsın ama uykunda nöbet geçiriyor olabilirsin.
kısacası gerek psikolojik gerekse nörolojik olsun ortada bir sorun olduğu ortada. en kısa zamanda önce nöroloğa olmak üzere doktora görünmeye başla. mümkünse rahatsızlandığın anlarında videosunu çek ve doktora izlet ki teşhiste kolaylık olsun. gerek görülürse ilaç kullanırsın ve normal bir hayat sürmeye devam edersin. yoksa bu halde araç kullanmaya devam edersen kendin ve başkalarının da canına mal olabilirsin.
geçmiş olsun,Allah şifa versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar