Sıkıldık..E hadi Adana'ya gidelim o zaman (: [komtan,Loft]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beğenmiyorsan çık siteden bir dahada girme arkadaŞım.. ve sakında sanane burasnın senin mi die sorma. cevabım direk evet benim oLur.. bir böyle eğleniyoruz böyle mutluyuz..

Benim kıçımı ben ister gösterir ister açarım.. biz ehli keyif adamlarıyız.. İstediğimizde istediğimiz gibi eğlenir istediğimizde istediğimiz yere çıkarız..

balayına değil alayına gideriz :p Seviyorum lan seni sedoş =)

ne tencresi ne kapağı yahu. ne ilginç insanlarsınız:) denize gittiğnde sabahtan akşama kusuyorsundur o zaman ortalık şortlu adam kaynıyor:)

mCk

sız o kadar ıcıp bıde motorlarla vede arabayla eve dondunuzz deılmı ayıp lan sıze alkollu arac kullandınız sızı dıslıorm:D

Laynnn,maliii

öyle 500 cc altı,motorsuz motorcu muhabbetine girme,seni 10 kere satın alır ama satmam:p

zaten gıcığım alayınıza:p

mCk

efendy ıso bı r git arkadasım suradan ıster gıcık ol ıster mal ol nolursn sev lan bızı get lostt olm get lost

ayııp degilmi arkadaşlar ((((((((:) bi benim kıcım eksik vala (:) aşkolsun alındım şimdi

olm senin beyin urolojik bolgenle yer degiştirmiş bence:queen::queen::queen::queen:

arkadaşım bi kere benim beynim gezici tmmı, bi gelir bi gider, yani bi akıllıyım bi deli, beynim gibi her yerim gezici, maceracılar, yenilikçiler, tutkulular, ayrıca oturduğun yere dikkat et gezici demiştim :mrgreen:

Son düzenleme:
arkadaşım bi kere benim beynim gezici tmmı, bi gelir bi gider, yani bi akıllıyım bi deli, beynim gibi her yerim gezici, maceracılar, yenilikçiler, tutkuluklar, ayrıca oturduğun yere dikkat et gezici demiştim :mrgreen:

tahtımda gözün mü var hemşerim :queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vat69 ne :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar