şikayet etsemmmi????

ARKADASLAR BIZIM SINIFTA BIR COCUK VAR TAM BIR PISLIK YANI BEN COCUKLA DALGA GECIYORUM ALAY EDIYORUM HIRSIZ DIYE ARTIK ALINMIYOR...O DERECE HIRSIZ OLMUS.. OGUN KULAK MISAFIRI OLDUM BUNLAR MOBİLET CALMIS HATTA 3-4 TANE ELLERINDE VARMIS SATMAYA KALKIYORLAR.HATTA BIRISIDE YAMAHA NIN MOBİLETİ ONU DUYDUM...ŞİMDİ UĞRAŞAMAM DİYORUM AMA HADİ BENİM MOTORUM DA CALINDI OZMAN İNSAN VICDAN AZABI DUYUYOR...VALLA HEPSİNİN BİRGÜN ALLAH BELASINI VERECEK AMA...... ŞEYTAN DİYOR GİT ŞİKAYET ET.....:pale: :pale:
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
selammm

senin canının yanması gerekmiyor bence

vicdanının sesini dinle ve gerekeni yap

sen gerçek bir motorcusun ve ne yapman gerekeni bilirsin

benim motorum çalınıyordu yazın. komşu kovalamış walla. çok kötü bir duygu. adi insanları görmemezlikten gelemeyiz bence

Evet benimda başımdan böyle bi olay geçti..Bende kulak misafiri oldum ama tırstım..Biliyosun bunlar tehlikeli biraz..İçinden geleni yap bencede :)

yok ya zaten yuzyuze degıl telefonla fılan sıkayette bulunurum karakola oldurseler gıtmem

bence sadece telefonla sıkayet . kımse bılmez sen oldugunu , kesın soylemelısın. benım 3yıl once honda kınetıx calında . hala yok. gıttı yanı

benimde motorum çalınmıştı hırsızı yeni aldığım motorla kovaladım hırsız kaza yaptı ve kaçtı bende hırsızı kovalayimmi yoksa kaza yapan çalınmış motorumumu doğrultayim derken kaçtı ama motordaki parmak izlerinden buldular belliki sen bunlardan biraz çekiniyorsun
bence eğer hırsızın evini biliyorsan dışarıdan normal vatandaşmış gibi hırsızın evini polise tarif et şikayet et gerisine karışma şayet bilmiyorsan evini takip et ve bul ve öle ara polisi

bu ülke nemelazımcılktan bu hale geldi zaten

illaki ucunun bize girmesimi gerkiyor

önemli olan bizede dokunmadan dokunan insanların yanında olmak

sen bilirsin dostum sen bilirsin

ama böyle şerefsiz lerin ekmegine yağ sürmenin anlamıda yok

hani bir ata sözü var ya"bana dokunmayan yılan çok yaşasın"

ama o yılan herkese dokunacak ve ardından dokunacak kimse kalmayınca gelip sana dokunacak ...
:)

yinede dikkat et belki palavra sıkıyorlardır çaldık ettik diye bilemezsin:cat:

Bencede Ara Polİsİ Şİkayet Et .bak BİrgÜn Bİzden Bİrİnİnde Motoru Çalinir Ve Buraya Yazar Sonra Çoooook Vİjdan Azabi Çekersİn.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen bana o insanların ismini cismini ne şekilde nerelerde bulunabileceklerini söle bak ben enselerine iki tane amiri nasıl diktiriyorum.Gerçekten dalga geçmiyorum.İstersen özelden yazabilirsin.Ama kendin bi şekilde ihbar etmek istiyorsan;
1-)Kesinlikle kimliğini ele vermeyecek şekilde(Telefon kulübesinden,isim-soyisim vermeden,konuyu dallandırıp budaklandırmadan-ortalama 1dk içersinde olayı anlatmalısın.)
2-)Elinde deliller olacak şekilde (mesela çalınan malların nerede bulunduğu gibi) 3-)Kendini tehlikeye kesinlikle atmadan; yapmalısın.

valla bıraz ayrıntısını ogrenıgımmm soyluyecem gıbı yazık insanların hakkı yenılıyor...xxxxx palavra sıkıyolar demısın ama yok yanı ben onları bılıyom gercekten hırsız.... ayrıca bana soylemedıler ben konusurlarken duydum..

hırsızların hırsızlık yaptığını bilipde söylememek hırsız kadar adi bir suçludur.:cat:

Hoca, adam ayıksa, haplı yada tinerden zum olmus değilse, gözün kesiyosa vur ağzına ağzına, okulda falan diosun kac yasındaki daha. Bebedir o. büyüklerine özeniyodur. Esmer esmer geziodur, serseri. Aynı ortamda takılıosanız hic yanasma, bu sefer basına ne gelse sana kitlencek, direk telefon ac polise böle böle şu şahıslar de ihbar et, takibe alın falan de.

Sen bana nerde olduklarını sööle ben gidip kafalarını kırayım :pr: bence içinden ne yapmak geliyosa onu yap .. gerçek motorcu her zaman doğru olanı yapar unutma .. :)

ya ınankınkı tam bır bılgım yok ama sıze diyorum hırsızın allahı bıraz daha fazla bılgım olsa şikayet edcem.. rene sen sormusun hapcımı tinercimi die sigarda var arasıra hapta var...valla mersinde yasagan bılır carsısında balıcıler ın gezdıgı bıle oluyor..!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar