"...Sık ulan kafana..."

acı dolu bu vefasız yüreğim... olsada sıksam şu ahmak kafama!!

sagol abi yine yazmışsın . bazen bazı şeyleri anlatamayanlar vardır. sen onların sesi oluyon sagol. eline saglık:rendeer:

"...

Her redline olduğunda devir saati bir vites daha yükselir gidişe doğru. Gözünüzün önündedir yapılan kahpelikler. Arkadan vuran güneşin yarattığı gölge gibi gider önünüzde. Sizden bir adım öndedir tüm satılmışlıklar mal pazarına düşmüşçesine. Ve bir vites daha yükselir ölümde kurtuluşa. Asfalt kara bir baht gibi uzanırken önünüzde. Rüzgar hayata dair hatalarınız olur yüzünüze vurur yanlışlarınızı.

Muhasebenin en hasını yaparken. Gidonu eğreti tutan eller sıkılaşmaya başlar. Seleye daha bir güvenle kurulursunuz. Ben ölüme meydan okuyorum dahası varmı. Siz kimsiniz ...?

akalteke

:rendeer: :rendeer: :rendeer:
eline sağlık abi gerçekten de bu duyguları yazıya en iyi sen döküyorsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abı sen olayı asmısın ya

işte bu ya oh be Tamer Abi iznınle printliyim ben bunu. benım anlatmak ıstedıgımde buydu way eline, way klavyene, vay o kocaman aslan yüreğine sağlık. Saygılarımla

hani kelimelerin kifayetsiz kaldığı,
en hüzünlü şarkıların yaraya merhem olmadığı anlar olur ya....

18 saat yoğun düşüncelerden, paket paket sigaralardan ve de uykusuz bir gecenin ardından sözlerin bana ışık oldu be usta.. diyecek söz yok, eline, yüreğine sağlık...

kaç kere sıktık o kurşunu beynimize... her seferinde son desekte olmuyo işte... sonunda bana acı veren duygularımı aldırdım şimdi birtek bardaki dost kaldı ömrümde.. abi yüreğine sağlık, keşke şu sevimli minik sarı kafaların içinde saygıyla eğilen olsada eklesek buraya.. sen hayal et işte varmış gibi

abi eline sağlık sitede bir özel yer açmalı senin için !...birde abi sen beni nasıl böyle iyi tanıdında içimi okuyorsun çözemedim.

Zaman zulüm olduğunda yokoluşlar yaşarız. Sığınırız gene zamanın ve mekanın sahibine. Dertle başlayan zulm'ü zamanlar, Dermanı olurlar hüsn'ü anların.

Bu anlar zaman zaman hepimizde olur. Hasbelkader yazıya döktüğümüz bu yazıyı beğendiğiniz kayda değer bulup cevap yazıp okuduğunuz için teşekkür ederim

saygılarımla

akalteke

Takipçinim.Yanlız avatardaki foto şahane görünüyor.Derlemelerinin kapağı olacak tarzda bi çalışma.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah tamer abi yüreğine sağlık :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar