- Konu Yazar
yalnızmı gezdin
iki motorlu ve artcılarınızla falan daha eğlenceli olurdu ama bu sizin tercihiniz tabi ve cok beğendim
inş. seneye bende yaza düşünüyom masraflar ne oldu biraz bahsetsen
Doğrudur yanlız gezdim, daha önceleri oğlumla geziyordum ancak okul başlayınca yanlız kaldım. masraf ( bana göre fazla olmadı) yakıt, konaklama, yeme içme toplam 317 TL olmuş. Tabii benim çıkış ve dönüş yolum yakın gözükebilir ama Km. Bakınca bayağı uzun olmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
Ben begenmedim. Coğrafyası. Kötü. Insanları. ?...........askere. polis e. Ateş. Etsinler
Vatan. Hainleri.
Hellas coğrafyası çok çok güzel sana katılmıyorum bu konuda. Her insanı bir etmemeni tavsiye ederim bu bölgede vatan için bir saniye bile tereddüt etmeden canını feda edecek insan o kadar çokki anlatmakla olmaz gelip görmeniz tanışmanız gerekir.
Not: Ben 1980 dokuz eylül terkim, terk etme sebebim ( ismini yazmıyorum ) örgüt tarafından pusuya düşürülerek vurulmamdır, iki arkadaşım olay yerinde rahmetli oldu ben yaralı kurtuldum. Niyemi yazdım ateş etmek adam öldürmek vatan hainliği yapmak birtek bu bölgelere has bişey değil. Hain heryerde haindir. Allah bu cennet vatana kast eden ne kadar hain varsa hepsinin belasını versin.