*** şiir ***

::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: :thumleft: :thumleft:

İki Teker Aşkı olabilir mesela.. biraz sade ama.. :queen:

mukemmel sın sen ya helal olsun vallaha bana kalsa motorcuların resmı marsı bılem yapardım :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: Valla helal olsun hocam yaa.Ne diyeyim daha.Düşüncelerinizi bu şekilde mısralara dökebilmiş olmanız takdire değer.Tekrardan bravo.Dilinize yüreğinize sağlık:rendeer:

sağolun arkadaşlar aklımıza geliyor yazıyoruz işte. devamıda gelir inşallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adı .............Kusursuz Aşk ......olsun

Abi helal olsun sana Tebrikler wallahi. İşte motor aşkı adamı şair yapıyor bee...::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn

Bende çicgi roman mı yapsam ne:queen:

Devamını bekliyoruz abi. Arayı fazla açma..:mrgreen:

Ustam hanımlar duymasın,motorlara şiirler falan.saçımızın akına gözümüzün yaşına bakmadan oyarlar valla.Şiirleri rumuzla falanmı yazsak ne dersiniz?

helal olsun tamer abi.ben hiç şiirden anlamasamda çok iyi olmuş.
bence şiirin adı '' MOTORCUNUN RUHU '' olsun.

İHTİYAR' Alıntı:
Ustam hanımlar duymasın,motorlara şiirler falan.saçımızın akına gözümüzün yaşına bakmadan oyarlar valla.Şiirleri rumuzla falanmı yazsak ne dersiniz?

iyi dersinde ihtiyar ben hatunu almak kaç şiir yazdım yahu bi tanede motoruma yaziim ne var. zaten kılıç balığı takmış yok kılıbıksın falan diye. iyice madara olucaaz.
ha bu arada benim saçım yok sen düşün.

thundersss' Alıntı:
Abi Metehan abi ve sen tek tutarım sizi saygılar...
Eyvallah eyvallahta biz haddimizi biliriz. Metehanla bu acizi bir tutuğuna teşekürler ama bizim tuşa basmışlığımız kadar Metehanın motora binmişliği vardır buradan kendisine saygılar sunuyoruz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar