benim dileyeceğim 14 yıllık tiryaki olarak sadece motor aşkının sigaradan baskın çıkması dır .
2 ay sonra kanın yavaş yavaş nikotin denen illetten temizlenmeye başladığında , yada moralinin çok yüksek olduğu, mutlu bir anında, yada çok güzel bir sohbet muhabbet yemeğin ardından , şeytan sana çıkıp diyecekki

(irade)
oğlum turgut bak kaç ay geçti bir tane bile içmedin helal sana ,

arkadaşın parlıament, uzatacak, mallrboro uzatacak, gözünde tütecek belki , yak bir tane diyecek, nasılsa 2 ay içmedin bir taneden bir şey olmaz
işte o bir taneden bir şey olmaz diye 2 ayda yada 2 yılda bıraktığın sigara ya bıraktığın süre zarfında tam tersi yavaş yavaş başlayacaksın ,ilk etapta ayda bir tane , sonra haftalara, günlere saatlere kadar düşecek o bir tane sigara.
umuyorum içindeki motor aşkı sigaradan baskın çıkar.
düşman gibi göründüğüme bakma ben sana dostça yazıyorum

dost gerçeği acıyı söyler , sonra aradan aylar geçtiğinde ne oldu turgut bıraktınmı sigarayı diye sorduğumuzda inşallah yüzün kızarmaz
o zaman bir konuda ben açarım motor aşkı için sigarayı bırakan arkadaş diye haberin ola :cherry:
şaka bir yana sağlıklı sıhhatli bir hayat dilerim inşallah beraber teker çevireceğimiz günlere diyelim .
her şey kafanda bitiyor inanacaksın ve içmiyorum bu pisliği diyeceksin olay bitecek.
sakın ola 1 yıl içmeyerek benim yaptığım eşşekliği yapma
mümkünse kullanan samimi arkadaşlarından bile uzak dur ve o pisliği sana ikram eden, ısrar eden adamı dostan sayma , dost adamın iyiliğini ister, ölüyoruz her nefeste öldürüyor beni biliyorum onun için beni kendi halime bırakın bana iyi davranın :salut:
o adam ise ben içiyorum zehirleniyorum, oda içsin der , oda dost değildir zaten kal sağlıcakla....