Sigara içenlere ayda en az 80 lira benzin parası...

ben 16 sene içtim 2 sene oldu bırakalı gerçekten çok zor bıraktım ama isteyince oluyor,o bantlar ilaçlar terapiler külliyen yalan tamamen para tuzagı..şimdi içmeyen insanların neden konuşurken yüzüme bakmadıklarını ( eşimde dahil ) sürekli aranıza mesafe koymaya çalıştıklarını daha iyi anlıyorsunuz,arkadaşlar inanın igrenç ve dayanılacak gibi degil,ben bunu anladıgım gün eşimden defalarca özür diledim,böyle birine katlanmak zorunda olmak berbat bişey,bırakamıyorum demek yalanın önde gideni,ben günde iki pakete yakın içiyordum,isteyince oluyor BIRAKIN ARKADAŞLAR HEMDE HEMEN ..

50 yaşındayım. 18 yaşımdan beri tam 32 yıldır içiyorum hiç alışkanlık yapmadı.:
:queen:queen:

17 yaşında başlasan bagımlılık yapardı ama :p

başlıgı görünce sigarayı bırak saglıklı yaşa gibi bişey bekliyodum içerikte neyseki okadar insafsız değilmişsin :queen:

evet abi komple bırakırsan benim gibi krediyle gidip motor bile alırsın ne diyim günde 5 liradan ayda150 ytlkoy üstünede 250 ytl her ay ödeeee.hem sağlık lı hem ekonomikkk

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BURDA CİGERLERİNİZE CEKTİGİNİZ O SİGARANİN ZİFTİNİ GOREBİLİRSİNİZ

TİKLA

ben sigarayı bıraktım tam 10 sene ictim hata etmisim esimde bıraktı 6 ay oldu bırakalı 500 x 6:3000 lira en iyisi bırakmak bırakın gitsin!!!

Karabaş otu var o en iyi çözüm!!! ,valide getirip duruyor sağolsun ılık halde gargara yapınca sigara isteği bitiyor bizzat sabah kalktım istemedim. Ama sigarayı bırakacağım yok bu ara ikisini de içiyorum hatta getirdi şimdi de:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben 16 sene içtim 2 sene oldu bırakalı gerçekten çok zor bıraktım ama isteyince oluyor,o bantlar ilaçlar terapiler külliyen yalan tamamen para tuzagı..şimdi içmeyen insanların neden konuşurken yüzüme bakmadıklarını ( eşimde dahil ) sürekli aranıza mesafe koymaya çalıştıklarını daha iyi anlıyorsunuz,arkadaşlar inanın igrenç ve dayanılacak gibi degil,ben bunu anladıgım gün eşimden defalarca özür diledim,böyle birine katlanmak zorunda olmak berbat bişey,bırakamıyorum demek yalanın önde gideni,ben günde iki pakete yakın içiyordum,isteyince oluyor BIRAKIN ARKADAŞLAR HEMDE HEMEN ..

sana katılıyorum ve tebrik ediyorum:cat: evli bir arkadaşım söylemişti hayatta en kötü şeylerden biri evli eşlerden birinin içmemesi ve her gün aynı yatakta onunla yanyana yatmak ben içmeyince çok anlam veremedim ama dışarıda elinde sigarayla gezen o gençleri gördükçe kendimden gururduyuyorum iyki başlamamışım diye.insanın kendinde bitiyor tamamen askerliği güney doğuda hudutta yaptım orda içersin dediler aklıma bile gelmedi..

Bir deney yapmışlar çekirgeler üzerinde. Cam fonusun içine koyup alttan ısı vermişler. 30 cm. sıçrayabilen çekirgeler 20 cm.'lik fonustan kurtulmuşlar. Daha sonra üstüne cam kapak koymuşlar. Isı verilince sıçrayan çekirgeler başlarını cam kapağa çarpınca çıkamamışlar. Daha sonra cam kapağı kaldırıp tekrar ısı vermişler. 30 cm. sıçrayan çekirgeler bu kez 20 cm. fazla sıçramamışlar. Akıllarınca cam kapak vardı.
İşte insanlarda diyorlar kendi kendilerine böyle engeller koyuyor, yapamam diye.. Aslında yapılabilir. Bu sigara da bırakilabilir.
Arkadaşlara sonu kadar hak veriyorum bu uyuşturucuyu bırakmak lazım...

Ben sigaraya 1980 yılında başladım 17 yıl sonra yani 1997 de bir ameliyattan sonra tiksinti gelerek bıraktım.:)
1999 yılında ilimizdeki büyük depremde sanki çare olacakmış gibi sigaraya başlamak istedim ama eşim beni ikna etti ve tekrar başlamadım.:cat:
Kısacası 12 senedir sigara kullanmıyorum ve sırf kokusundan etkilenmemek için kahveye gitmiyorum eve gelen misafirler sigara içiyorsa başka odaya gönderiyorum.:cherry:
Ve o illet için harcayacağım paralarla benzin takviye edip gördüğünüz gezileri gerçekleştiriyorum.:)

Normal tütünün içinde okadar zararlı madde yok ama işlendiği için 1000 yakın zehirli madde var.Ben bugune kadar sıgara içmedim ama 2 tane pıro ve 2 kere nargile çekmişliğim var:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar