Sigara içenlere ayda en az 80 lira benzin parası...

Evet yanlış okumadınız.
Ben 1 senedir sigara yerine tütün içiyorum. Hem de yalnız tütün içiyorum, yani sigaranın içinde zehir içeren bir dünya katkı maddesiz.
10 liralık tütünü arkadaşlara ikramlarıyla beraber bir ayda ancak bitiriyorum. Aynı zamanda daha doyurucu olduğundan ve her yerde sarıp içemediğinden daha az içmiş oluyorsun. Tabakayı çıkartıp sarması ise ayrı bir zevk.
Günde en az 3 liradan ayda 90 lira yerine 10 liraya daha sağlıklı ve zevkli.
Ayda en az 80 liradan ise senede 960 liralık benzine veya motorun bakımına...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu tütünler hepsi aynı kartal kardeşim iç iç doymuyo insan:wiinkk:

Son düzenleme:
sigaranın daha sağlıklısı olmaz yaw. en iyisi bırakmak... ayda 10 liradan yılda 120 lira yapar:queen:

50 yaşındayım. 18 yaşımdan beri tam 32 yıldır içiyorum hiç alışkanlık yapmadı.:
:queen:queen:

Babamda vardı bunun makinasından tütünü bir şeyin içine koyup bastırıyorsunuz o tütünü sigara şeklinde kesiyo o ağletin ucunada boş sigarayı tutturuyosunuz sonra onun bir şeyini çekiyosunuz ve tütün boş sigaranın içine giriyo..(Babam bırakalı 2 yıl oldu, ben daha hiç içmedim!)

tütün çok çabuk böceklenen ve çevredeki her turlu maddeyi içine çeken yegane maddedir sarma tutunlerde dışarıdan ne emdiğini ne çektiğini bilen varsa banada söylesin benzinliğe gir butun tutun benzini çeker parfüm sık direkt parfüm onda elin kesilsin bas kanamayı durdurur böceginide sadece sayılı ilaç olduruyor en iyisi içmemek bu tartışılmaz bence sarma yapacagınıza içmey bırakın :)

bende bir haftadır içiyorum tütün.sarmayıda iyice öğrendim bu aralar.:cherry:ama devamlıda tutun içilmiyo ki rahatsız ediyor yau:silent:

ya aslında bu olayı bende ciddi ciddi düşünüyorum ama sarması dert bunun bi makinası vardı kapaklı mapaklı böyle içinde bi şerit olan şeritin üstüne çarşafı ve tütünü koyunca kapağı kapatıp sarılmış cigarayı diğer taraftan alıyodunuz eğer ondan bulabilirsem çokta pahalı değilse girişcem bu olaya:cat:

kullanmıyorum huzurluyum . .! Allah bırakmak isteyen herkesin yardımcısı olsun istemeyen zaten brakmıyor. .:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ee okula gıdıorum unıdedemı sarıpta ıcıcem :p walla yannıs anlar mıllet saten baslıgı okutmadan bı arkadasıma gosterdım koptum baslıgı aklınızdan sılın ben sıgarayı bıraktım 1aydır sarıp ıcıorum :queen:

Evet yanlış okumadınız.
Ben 1 senedir sigara yerine tütün içiyorum. Hem de yalnız tütün içiyorum, yani sigaranın içinde zehir içeren bir dünya katkı maddesiz.
10 liralık tütünü arkadaşlara ikramlarıyla beraber bir ayda ancak bitiriyorum. Aynı zamanda daha doyurucu olduğundan ve her yerde sarıp içemediğinden daha az içmiş oluyorsun. Tabakayı çıkartıp sarması ise ayrı bir zevk.
Günde en az 3 liradan ayda 90 lira yerine 10 liraya daha sağlıklı ve zevkli.
Ayda en az 80 liradan ise senede 960 liralık benzine veya motorun bakımına...:cat:

öğrencilik yıllarımda kullanmıştım uzunca bir dönem.. bitlis tütünü en iyilerindendi. muş tütünü de öyleydi. o sarı altın rengini o kokusunun güzelliği.. çok ayrıydı. ama sarma makinası kullanmak, dişlerinde bıraktığı anormal sarılık.. parmaklarından çıkmayan tütün kokusu.. uzun süre kullanımda dudaklardaki sarılıklar.. cigarette yi tercih ediyor insan eninde sonunda..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar