Sıfır Sym fiddle III 200 , kalkışta zorlanması - Sebebini bilen var midir ,???????

Bugun sym fiddle 3 200 aldım . Sıfır olarak aldım .
Motor kalkarken çok zorlanıyor . 15 km 'e kadar anıra anıra kalkıyor .
Üstelik sehpasının üzerine çıkarttığımda da rölantide arka tekerlek dönmüyor . Az gaz veriyorum yine dönmüyor . Biraz daha veriyorum ayakları üzerinde motorsiklet titremeye başlıyor . Biraz daha verince bu sefer donuyor .
Balata sikiyor diye düşündüm. Tekerleği kontrol ettim, tekerlek çok rahat donuyor hatta serce parmağımla bile donduruyorum .

Bunun sebebi nedir . Bilen var ise cok makbule geçer .

ön veya arka varyatörlerin birinde problem var,,büyük ihtimalle ön varyatörün bağaları sıkıştı o yüzden zorlanıyor,,

benin 3 yıl önceki salcano scooterimde kalkarken zorlanıp silkeleyerek kalkıyordu,2 kişi çıktığım yokuşlarda tek başıma zorlanmaya başladım,neticede söküp baktığımızda ön varyatörün bağalarından biri sıkışmış ön varyatör vites vazifesi görmediğinden motor kalkamıyor ve çok zorlanıyordu,,sonuç olarak bağaları hafif zımparalayıp,yağlayıp tekrar taktık zımba gibi olmuştu,,seninkide büyük ihtimal bundandır

Sıfır motorda nasıl böyle bir sorun olur ya.

Honda'dan vazgeçmeyecektim büyük hata yaptım sanırım

Sorun çıkabilir insan yapımı sonuçta önemli olan firmanın tavrı ürünün arkasında duruyorsa bir sıkıntı yok, 2008 de aldigimiz 1000rr yağ yakıyordu mesela bu daha büyük bir problem ve honda

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar