sıfır mondial 100kh & 2004 honda nh100 wawe ?

SAKAL,Cem_73,mostwanted_57teşekkür ederim arkadaşlar,vallaha ben bu motoru çok sevdim,keşke daha önce alsaymışım,sırıta sırıta arabaların arasında süzülmek bu motorla ne zevkliymiş:cherry:

ylmzzz' Alıntı:
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah :rendeer:

sağol kardeşim,ben de cup'çı oldum artık,vallaha gs500 dura dura çürüyor:mrgreen: bu arada izmire geldiğinde görüşemedik,inşallah bir dahakine:cat:

hayırlı olsun kardeş...ayıptır sorması kaça aldın :)
bi arkadaş uyduda seyretmiş bana anlatmıştı , honda cup modeli bir motosiklet programında dünyanın 1 numaralı motoru seçilmiş nedeni 2 milyon satmış ve motora yapılan tüm işkencelere rağmen susturamamışlar...duvara toslamışlar yağını boşaltmışlar,motora patates çuvalları yüklemişler, en sonunda çok yüksek biyerden atmışlar yinede motor hala çalışıyormuş..
bende bi tane alıyım barii...bayilerde varmı ve kaç kuruş internette bulamadım
kazasız günler

ben bunu samimi bir arkadaşımdan aldım,piyasası 1600-1800 civarı ama arkadaşım olduğu için daha uygun bir fiyata aldım:cherry: ,kesinlikle tavsiye ederim,özellikle şehir içi için muhteşem,çok memnunum:cat:

sağol kardeş...sanırım artık sıfır satılmıyor internette bulamadım..
istanbulda bulursam ikinciel temiz almayı düşünüyorum.. tekrar teşekkür eder kazasız günler dilerim:cat:

DSC09308.jpg
:queen: aha bi tane buldum:p

Son düzenleme:
oooo,güzelmiş adamlar uçmuş resmen,ama ben orjinallik delisiyim(babamdan bulaştı kahretmesin :mrgreen: )

bılader sen hıc bır cın motoruyla japon motorunu bır araya koyabılcen mı?
haa sana soruyom

abim be benim çalınan motorun renginde aynısı bea! abi toplantıya gelirsin bi akşam hasret gideririm biraz :salut:

slient rider' Alıntı:
abim be benim çalınan motorun renginde aynısı bea! abi toplantıya gelirsin bi akşam hasret gideririm biraz :salut:

ayıp ettin dostum,hatta bir tur veririm bile,:p ne demek :rendeer: hem sen bu motor konusunda tecrübelisin benimkine bakar eksik veya fazlası varsa bana söylersin:cat:

gecmıs olsun motorun calınmasın kadar kotu bısey olamaz:pale: tabı kaza olum dısında

abi nasıl memnunmusun motordan honda wave

dostum ben böyle bir topic açtığımı bile unutmuşum,motoru geçen ay sattım,ama memnun olmadığım için değil,vakit bulamadığım çoğunlukla diğer motoru kullandığım için atıl duruma düşmüştü o yüzden sattım,yaklaşık 20000 km ben kullandım,sattığımda 30.000 kmdeydi,ben kendi adıma çok memnundum,herkese tavsiye ederim

hayırdır celil şimdide honda wave ye mi merak saldın.. ? :cherry:

bence sen 0 km bi mondial al hani baban baska motor almıyodu..çıkma sözünden..bzimki ona bile izin vermiyo :) ama azimliyim başarıcam :p

babamı ikna etmek kolay olm ben motor modeli konusunda sözümden çıkarım mondiale falan hiç bulaşamam wave veya innova

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar