Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SAKAL,Cem_73,mostwanted_57teşekkür ederim arkadaşlar,vallaha ben bu motoru çok sevdim,keşke daha önce alsaymışım,sırıta sırıta arabaların arasında süzülmek bu motorla ne zevkliymiş:cherry:
hayırlı olsun kardeş...ayıptır sorması kaça aldın
bi arkadaş uyduda seyretmiş bana anlatmıştı , honda cup modeli bir motosiklet programında dünyanın 1 numaralı motoru seçilmiş nedeni 2 milyon satmış ve motora yapılan tüm işkencelere rağmen susturamamışlar...duvara toslamışlar yağını boşaltmışlar,motora patates çuvalları yüklemişler, en sonunda çok yüksek biyerden atmışlar yinede motor hala çalışıyormuş..
bende bi tane alıyım barii...bayilerde varmı ve kaç kuruş internette bulamadım
kazasız günler
ben bunu samimi bir arkadaşımdan aldım,piyasası 1600-1800 civarı ama arkadaşım olduğu için daha uygun bir fiyata aldım:cherry: ,kesinlikle tavsiye ederim,özellikle şehir içi için muhteşem,çok memnunum:cat:
sağol kardeş...sanırım artık sıfır satılmıyor internette bulamadım..
istanbulda bulursam ikinciel temiz almayı düşünüyorum.. tekrar teşekkür eder kazasız günler dilerim:cat:
ayıp ettin dostum,hatta bir tur veririm bile, ne demek :rendeer: hem sen bu motor konusunda tecrübelisin benimkine bakar eksik veya fazlası varsa bana söylersin:cat:
dostum ben böyle bir topic açtığımı bile unutmuşum,motoru geçen ay sattım,ama memnun olmadığım için değil,vakit bulamadığım çoğunlukla diğer motoru kullandığım için atıl duruma düşmüştü o yüzden sattım,yaklaşık 20000 km ben kullandım,sattığımda 30.000 kmdeydi,ben kendi adıma çok memnundum,herkese tavsiye ederim