sıfır mondial 100kh & 2004 honda nh100 wawe ?

100kh & 2004 honda nh100 wawe ?(aldım,resimlerini ekledim)

arkadaşlar şehiriçi ekonomik ulaşım için cup tarzı bir motosiklet almak istiyorum,önerilerinize ihtiyacım var,siz olsanız bunlardan hangisini tercih edersiniz? (ikiside aynı fiyat aşağı yukarı):silent:

motoru aldım,resimler 2.sayfada

bende cup kullanıyorum kymco actıv110 sehır ıçi trafıkte dörtdörtlük
soruna gelınce bence de honda yı tercıh etmende fayda var.....:cat:
arkadasım bende sana bırsey sormak ıstıyorum
galıba gs 500 kullanıyorsun bende 2.el gs500 arıyorum ama max 4.500-6.500 arası buyuk makıne oldugu ıcın cok dıkkatlı ve arastırmacı davranıyorum cunkı 2.el motor alacagım aksı bır durumda bana masraf acmasını ıstemıyorum
gs 500 ıcın ne dersın benım 2 secenegım var er-5 ve gs500 genelde gs 500 ü tavsıye edıyorlar hem parca fıyatı hemde parca bekleme sorunu yasamazsın dedıler bu makıneyı kulllanan arkadasarım sanada aynı soruyu sormak ıstıyorum
sımdıden tesekkurler.....:)

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim,wave kullanan yokmu acaba hiç sitede?

Waweyi gördüm ben oda cılız birşey duruyor bence onu tercih etme normalda honda derimde ama bu wawe için demiyorum çünkü motorun sadece bujisi var, balatalar, benzin filtresi var başka bişey yok bu cup modelde bence mondiali tercih et

abim ben honda wave kullandım acayip memnun kaldım ama çaldırdım kısmet işte. mondial ucuz ve güzel teknik aksam olarak pek bi farkları yok tek önemli fark birisinin anahtarında honda birisinde mondial yazıyo! benim görüşüm hondadan yana ama fiyt farkı cok. ben honda al derim sonuçta
HONDA HAYAT ONDA

görünüşleri aynı ama malzeme olarak honda üstündür. mondialin tek üstün olduğu yer ön frenin disk olması.

motor olarak honda her zaman daha uzun ömürlüdür. 100cc motor binlerce km sorunsuz yapar.

bence biraz daha maddi durumu zorla 2.el innova al.

evet ben de vergi avantajını düşündüğüm için 100 ccyi geçmek istemiyorum,madem ekonomi yapacağız heryerden yapalım değilmi:cherry:

aldım motoru,yarın belki fotolarını koyarım,honda wave :cherry: :cat:

hadi hayırlısı mustafa abi kazasız belasız iyi sürüşler :cat:

Ben silent rider ın kardeşi. bence hondadan şaşma yaklaşık 2 3 sene kullandık ve motorda tık yok yani baya bi dayanıklı ayrıca önünü kaldırabiliosun:cat:
Yakıt olarakta baya bi hesaplı. 10 milyona depo full oluo we dünyayı dolaşıosun. Bence honda wawe!!!

arkadaşlar resimlerini çektim sonunda,görüş bildiren herkese teşekkür ederim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar