Sen domicik in ile beraber keyifli şekilde sürebilirsin hocam, şu ana kadar sürdüğüm motosikletler arasında trafikte en hantal motosiklet d400 ve kardeşi d250 kim ne derse desin. clx le trafikte ayağımı dahi yere koymadan güvensizlik hissetmeden ilerleyebiliyorum ama d400 bana o güveni vermedi. Ki d400 ü denediğim trafik nispeten daha sakin olan Tekirdağ trafiği. Clxi Ankara trafiğinde sürüyorum.
Gördüğüm kadarıyla konu sahibine herhangi bir yardımı olacak bir konuşma içermemiş yorumun, keza konuya ilk yorumunu da direkt bana yazmışsın :=) Burada boş yere marka fanlığı yapmaya gerek yok. Ne forumlarda nede farklı mecralardaki yorumlarımda hiç bir zaman marka fanlığı yapmadım, oluru neyse onu söyledim insanlar faydalansın ona göre seçim yapabilsin diye ( zaten forumun amacıda budur )
Kıssadan hisse bu konudaki ilk yorumumda yazdığım gibi konu sahibi d400 ü denemeli, amaç şehir içi ise d400 kendisine güven verirse satın almalı
marka fanlığı derken? param olsa dominar mı binecem? dominarın neyini öveyim. sen yanlış bilgilendirmişsin. yanlışın senin eksikliğin ve ben o yanlışı gideriyorum nasıl başlığı açan arkadaşı bilgilendirmemişim? üstüne basa basa lütfen alınmayın dedim ve bunda gerçekten içtendim. her şeyde harika, her şey de iyi olmak zorunda değilsiniz. ki eminim motor sürmekte iyi değilsiniz. ki olmak zorunda değilsiniz bakın tekrar söylüyorum ve olmadığınız için yanlış bilgilendiriyorsunuz.
dominarın fanı değilim her debriyaj bastığımda stop ediyor. param biraz daha olsa üstüne koyar yeni motora geçerim. hayatımda hiçbir şeyin fanatiği olmadım bu kadar alakasız bir yorum neden yapılır ki? neden yani. gerçekten de içten yazmıştım. diğer motorlar nasıldır vs bilmem.
ben bir ybr kullandım, bir dominar.
ybr muazzam derecede ara dere kabiliyeti olan motor, ama dominara alışınca ybrden farksız sürüyorum dominarı.
o halde hatanızı düzelterek konu sahibine bilgi vermiş olmadım mı sizce?
daha cevap vermicem. ben başlık sahibine hatanızı düzelterek bilgi verdim. kanıt kendimim. inandırmak için de başka hiçbir türlü çaba sarf edemem. iyi günler. lütfen mutlu olun. hepimiz olalım biraz rahatsız oldum mesajınızdan ama amacım sataşmak değildi.
siz de olduysanız bu mesajdan siz de hafiften giydirin. sonuçta mutlu olalım