Yorumlarınız için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
Güzel ikilem. Eskiden olsa CB250R derdim Dominar sorunlarından dolayı. Ama son modellerde baya çözdüler diye biliyorum. Yine de şanssız olan makineler var, biliyoruz. En yakın zamanda instagramda hasanco35 andlı kullanıcının tecrübeleri var.
Bence,
Şansıma güveniyorum diyorsan Bajaj. Sıkıntısız olsun, olursa da çabuk çözülsün diyorsan Honda.
Evet aslında beni en çok etkileyen konu servis konusu. Bajaj konusunda servislerinin çok kötü olduklarını, parça sorunları yaşandığını belirtenler çok olmuş. Yorumunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
D400.cok guclu touring makina,cb250 sehir ici ve tatli viraj odakli.tercihlerinizi bunlar belirler.her iki makinede en az 100k km gorur.d400 artik cok satilan makine,satmak kolay
İstanbulda yaşıyorum açıkçası hafif olması da çok büyük avantaj olduğunu düşünüyorum. 2 haftada bir de 250-300 km uzun yol yapmayı planlıyorum. Satarken amacım asla kar elde etmek değil. Satılırken honda daha rahat satılır diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
Dominar çok gereksiz ağır bir motor. Ben tercihimi Honda dan yana kullanırdım. Bajaj ın ne çıkaracağı belli olmaz.
Sağı solu belli olmadığından şüpheyle yaklaşıyorum açıkçası. Hadi sorun olsun olmasın değil ama servis ağı konusunda iyi olsa tereddüt etmezdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
Amaç şehir içi sürmek ise d400ü tekrar düşünün hatta deneyin derim.
Ön takım çok ağır, şehir içi bildiğiniz araba gibi sürmeniz lazım araya dereye girmek mesele
Ağır olması evet dezavantaj sağlıyor. Çok etkiler mi diye düşünmüştüm bende ağırlık farkı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------
2018 model cb250r kullanıyorum. 50bin km oldu. Sehirlerarasi yolda kullanıyorum ağırlıklı olarak. Memnunum. Husqarna 401 almayı planlıyorum ileride
Şu ana kadar herhangi bir sorun çıkarttı mı? 2022 40k kmde temiz kullandığını iddia eden bir arkadaştan almayı planlıyorum bende. Tabiki yinede expertiz yaptıracağım. Amacım 20-30k kullanıp CB650R ya da Hornet 750 'e geçmek olacak. Çünkü ilk defa 250 'lik motor kullanacağım. Biraz alıştıktan sonra yükselteceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
Uzun süredir Domi var. Hiçbir şikayetim yok parasına göre gayet yeterli. Güzel bir cihaz. Ama ikinci eli sıfırın altında. Bak sıfır demiyorum sıfırın altında. Tamam kullandığımız bir aracı aldığımız fiyatın üstünde satıp kar etmek bize özgü bir ahlak anlayışı olsa da domi ikinci elde çok kötü.
Yerinde olsam her ikisini de almam Suziki kampanyalarına bakarım yada biraz beklerim nasılsa bu aç bayiiler mecbur daha düşecekler.
Uzun lafın kısası domi candır ama iki eli kötüdür.
Suzuki bi bakayım fakat Suzuki 'yi satma konusunda nasıl acaba? Amacım kesinlikle alıp 1-2 yıl sonra kar etmek amacıyla satmak değil. Fakat CC yükselteceğim zaman satarken de diğerlerine oranla daha kolay satışı olursa güzel olur. Dominar ikinci el almayacam fakat satarken çok da zarar etmeyeyim istiyorum. Yorumunuz için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
D400 bence. sıfır olması önemli, görünüşü de iyi.
Honda kadar iyi değil fakat görünüş olarak yine de güzel evet. Özellikle USB çıkışı olması ve aksesuarlı gelmesi güzel avantaj tabi. Fakat bir sorun yaşadığımda servisin konuyu hızlıca da çözmesini beklerim. Bu konuda tereddüt yaşıyorum.