Sıfır clover mı 2.el revit dainase mi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben alpinestars yazlık mont aldım ama bi heyecan ve hevesle alınca acele ettim araştırmadım şimdi pişmanım, üstümde duruşu ve bedeni hoşuma gitmiyor, az para da değil sırt korumasıyla 24.000 tl para verdim, bunun yerine yeni mont bakıyorum onlar da 25-30.000 TL, şimdi bir bu kadar daha vermektense montu satmayı düşündüm, motorda toplam 900km giydiğim montu satamayacak mıyım?
biz sana satma demiyoruz ama 2. el ekipman almak isteyenlere de alma diyoruz babamın oğlu değilsin canımı emanet edeceğim bi konuda sana neden güveneyim

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Geçen seneye kadar yaklaşık 8 yıl kadar kışlık Clover mont kullandım. Beni hiç üzmedi. Yanında da yazlık Dainese mont kullandım. O da en az o kadar var. Sadece sıkıldığımdan Clover ı değiştirdim. Clover pantolonum da neredeyse 5 yıllık. Clover diğer niş markalarla aynı kalitededir. Sizi üzmez.

Benim kışlık ve yazlık montlarım revit, kalitesinden memnunum ama ucuz marka diye almıştım, klim falan markaların fiyatına bakınca revit ucuz gelmişti. :)
Modelden modele değişiyor revit'in sağlamlık hissi demek ki. Bende gt-air modeli var nisan 2019'da almıştım. Her sezon sürekli giyiyorum hatta ilk 2-3 sene üzerine kışlık mont giyip kışın da giymiştim. Hala sağlam namussuz ve bugün bile giydiğimde hala o sağlamlık ve kalite hissini yaşatıyor. Ne montmuş arkadaş ya.😂

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Modelden modele değişiyor revit'in sağlamlık hissi demek ki. Bende gt-air modeli var nisan 2019'da almıştım. Her sezon sürekli giyiyorum hatta ilk 2-3 sene üzerine kışlık mont giyip kışın da giymiştim. Hala sağlam namussuz ve bugün bile giydiğimde hala o sağlamlık ve kalite hissini yaşatıyor. Ne montmuş arkadaş ya.😂
Benim kışlık montum da revit safari 2 modeli, 4 mevsim diye almıştım, yazları da içliğini çıkarıp giyiyordum ama sırtım fena terliyordu, normali bu sanıyordum, sonunda paraya kıyıp revit eclipse aldım yazlık da rahat ettim, her iki montum da hala sapasağlam ve güvenli hissettiriyor. kışlık olan revit montumla kaza yaptım yerde sürüklendim hiç yırtılma eskime yok hala sağlam.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Yeni aldığım bir tane Alpinestars ( faturalı orijinal) deri montum vardı, ona pantolon uyduramayınca yeni tulum almıştım.
Montu sattım.
Alacağın ikinci el ürünün orijinal olduğundan ve kondisyonunun iyi olduğundan emin olduktan sonra alınabilir neden olmasın.
Karar senin, milletin kullandığını giyemem dersen başka 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar