Sıfır clover mı 2.el revit dainase mi

Merhaba,motomaxde cloverın yazlık montlarında indirim var ben de kendime yazlık bir mont almak istiyorum ama aynı fiyatlara sıfır clover mont mu alsam yoksa 2. El 1-2 kez kullanılmış diğer markalardan mı alsam. Clover iyi marka diye biliyorum ama pek bir kullanıcı yorumu yok internette o yüzden kararsızım bi de revitin modelleri bi tık daha güzel geliyor gözüme.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
koruma ekipmanın ikinci eli olmaz. korumaların durumunu nasıl kontrol edeceksin?

Clover öyle ucuz/dandik bir marka değil. Montu mağazadan alacaksan korumaları kontrol et, kalitesiz değilse ve bedeni uyuyorsa yapıştır geç. Giysi, koruma ekipmanında 2.el ile uğraşmana değmez.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Şu marka fanatikliğinizi bırakın yav. 1-2 kez giyildiğini nereden bileceksiniz ki ? 2. El mont mu alınır yaw.

Clover öyle ucuz/dandik bir marka değil. Montu mağazadan alacaksan korumaları kontrol et, kalitesiz değilse ve bedeni uyuyorsa yapıştır geç. Giysi, koruma ekipmanında 2.el ile uğraşmana değmez.
Teşekkür ederim
Şu marka fanatikliğinizi bırakın yav. 1-2 kez giyildiğini nereden bileceksiniz ki ? 2. El mont mu alınır yaw.
Marka fanatikliği değil de almışken biraz kaliteli olsun istiyorum. 1-2 kez de lafın gelişi fazla kullanılmamış yıpranmamış anlamında dedim onu da bakarak anlarım diye. Para kolay kazanılmıyor sonuçta bir monta 15-20 bin veremediğim için yöneldim.

Motosikleti
yok:(
ya muhtemelen iyi markadır da birisinin kafasında AGV üstünde Dainese görünce nedense tetikleniyorum neyse, clover al geç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

motosiklet montu ayrıca don gibi bişi terliyorsun soğuyorsun kokuyor felan ne kadar titizde olsan korumalıklarına işliyor hijyen açısından dikkat edilmesi lazım. ne gerek var soru işaretine

abi ekipmanda da mı ikinci ele döndük noluyor yav
ampul-patlad%C4%B1-ampul.gif

Motosikleti
Dominar D250
ben alpinestars yazlık mont aldım ama bi heyecan ve hevesle alınca acele ettim araştırmadım şimdi pişmanım, üstümde duruşu ve bedeni hoşuma gitmiyor, az para da değil sırt korumasıyla 24.000 tl para verdim, bunun yerine yeni mont bakıyorum onlar da 25-30.000 TL, şimdi bir bu kadar daha vermektense montu satmayı düşündüm, motorda toplam 900km giydiğim montu satamayacak mıyım?

Motosikleti
ben alpinestars yazlık mont aldım ama bi heyecan ve hevesle alınca acele ettim araştırmadım şimdi pişmanım, üstümde duruşu ve bedeni hoşuma gitmiyor, az para da değil sırt korumasıyla 24.000 tl para verdim, bunun yerine yeni mont bakıyorum onlar da 25-30.000 TL, şimdi bir bu kadar daha vermektense montu satmayı düşündüm, motorda toplam 900km giydiğim montu satamayacak mıyım?
belki 901 km giydin nereden bileceğiz

Motosikleti
Hatta ben Cover markasını Revit'e göre daha premium daha pahalı marka diye fiyatlarına bile bakmamıştım alamam nasıl olsa diye.

Motosikleti
kendinizden düşünün, yarım sezon giydiğiniz ve bir daha giymeyeceğiniz bir montu satmayıp saklayacak mısınız?
bilemedim şimdi sen böyle sorunca. şu anda aktif bir motosikletim olmamasına rağmen tüm ekipmanım duruyor. adama göre değişir herhalde

Hatta ben Cover markasını Revit'e göre daha premium daha pahalı marka diye fiyatlarına bile bakmamıştım alamam nasıl olsa diye.
abi sanırım daha iyi bu arada benim donum bile revit çokta sağlam hissi vermiyor.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
ya muhtemelen iyi markadır da birisinin kafasında AGV üstünde Dainese görünce nedense tetikleniyorum neyse, clover al geç

motosiklet montu ayrıca don gibi bişi terliyorsun soğuyorsun kokuyor felan ne kadar titizde olsan korumalıklarına işliyor hijyen açısından dikkat edilmesi lazım. ne gerek var soru işaretine

80lerde plajlarda kiralik mayolar olan memleketteyiz😂 ikinci el mont olmasi normal. Hayatta almam o ayri

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mont eğer yurt dışından getirtilip de beden ölçüsünden kaynaklı kişiye uygun olmadığından 2. el sayılıp satılıyorsa bence alınabilir. Lakin turşusu çıkmış, leş olmuş, içi ter kokmuş montun markası Klim dahi olsa alınmamalı. Buarada Revit, Alpinestars ve Dainese en bol bulamaç çakması üretilen markalar.

Clover da kaliteli bir markadır.

Geçen Kış bitimine doğru indirimler geldiğinde Alpinestars kışlık deri ceket alayım diye yola çıktım 50 beden cuk diye üzerime oturdu ve aldım çıktım sonrasında içine ince bir kazak giyip 1 2 hafta kullandım havalar yavaştan ısınmaya başlayınca yazlık ceketime geçtim ve şuanda deri ceketin içine ince bir kazakla olmuyor tshirtle giyince de önceki haline göre içimi daraltıyor büyük ihtimalle yazlık cekete alıştığımdan dolayı çok sıkı geliyor 1 2 hafta yeniden alışma sürecinde giymeyi düşünüyorum veya kilo aldım :D . Bu durumlardan dolayı 52 beden kullanan biriyle takas etmeyi veya direkt satmayı düşünüyordum ama kimse almaz sonuçta hijyen diyerek kilo verene kadar odanın köşesine astım :D . 2. El ekipman alınmaz hijyen sonuçta bu önem vermek gerekli diye düşünüyorum . Tanıdığın birisi olsa sıkıntı yok Allah bilir 10 saatlik uzun yolda ter içinde kullandı bilemezsin.

Motosikleti
abi sanırım daha iyi bu arada benim donum bile revit çokta sağlam hissi vermiyor.

Benim kışlık ve yazlık montlarım revit, kalitesinden memnunum ama ucuz marka diye almıştım, klim falan markaların fiyatına bakınca revit ucuz gelmişti. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar