SIFIR BAJAJ BOXER MI İKİNCİ EL JAPON MU

Bajaj boxer derim. Kalıpsız değil merak etme ve motosiklet yakıt kokluyor. Yağda yakmıyor. Bajaj kötü bir marka değil korkma. Gereksiz yere gidip cbf alma. Sana tavsiyem boxerın kullanıcı başlığını aç ve 10sayfa oku o zaman motorun kalitesini anlayacaksın. İnzell nickli abimiz ya da abim şuan dünya turu yapıyor bu motorla. Daha önceki gezileride var bu motorla onlarıda oku uzun yoldaki performansını anlamış olursun. Bunları okuduktan sonra da bajaj bayisine git 😁

Bajaj boxer derim. Kalıpsız değil merak etme ve motosiklet yakıt kokluyor. Yağda yakmıyor. Bajaj kötü bir marka değil korkma. Gereksiz yere gidip cbf alma. Sana tavsiyem boxerın kullanıcı başlığını aç ve 10sayfa oku o zaman motorun kalitesini anlayacaksın. İnzell nickli abimiz ya da abim şuan dünya turu yapıyor bu motorla. Daha önceki gezileride var bu motorla onlarıda oku uzun yoldaki performansını anlamış olursun. Bunları okuduktan sonra da bajaj bayisine git 😁

Hocam suan acaip kararsiz kaldim. Youtube dan boxerin inceleme videolarina baktim ne biliyim sanki biraz kalitesizmis gibi geliyor. Arka masa mesela adamlar bildigin kare demir cubuktan masa yapmis gibi. Gercekte de gordum boxeri heybetli motor guzel ama şu malzeme kalitesi ve alçak olmasi benim kafami karistiriyor.

aşırı titreyen, sıkıştırılınca yağ kaçıran, ön freni kampanalı bajaj boxer alacağına 2. el temiz ybr al.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mercedes al. Yağını suyunu koy 50.000Km nedir 500.000Km garanti. :)

Arkadaşım sen bu motoru geçiş motoru olarak kullanıcaksın di mi? En fazla 2 3 yıl kullanacaksın. Aç bak boxer kullanıcı başlığına göreceksin ki o kadar yıldır kullanan var. Özelden yaz o kişilere sana yardım etsinler tüm her şeyini yazsınlar ki zaten kullanıcı başlığında motorun + - leri yazılmış. Kalitesizmiş gibi durması rengi ve stickerlar bunlar hintlilere göre üretiliyor. Sana tavsiyem alırsan sök sticklerları. Bende discover st 125 almayı planlıyorum ve böyle yapacağım. Onun bunun 15-20bin km kullandığı motoru alacağına boxer al daha iyi. Tipi hoşuna gitmiyosa discover st 125e de bak. Iki sorunu var. Yağ kaçırıyor yakmıyor! Onuda civata var (şuan yeri aklıma gelmedi) onu da servis değiştiriyor garantiden ya da sıkıyorlar yani 2 yöntem var ve bu yöntemlerden biriyle o problem yok oluyor. Diğer sorunu akü o da 70tl ye aküyle yok oluyor ( akünün adını unuttum bu sorunu yaşıyan çoğu kullanıcı o aküyü kullanıyor). Bak ben sana tarafsız bir şekilde yazdım. Kendi alacağım motoru sorunlarını(hepsinde olmuyor bazılarında oluyor bu sorunlar) da yazdım. Japon japon diyip at gözlüğü takmadım. Artık insanlar değişiklerden korkmamalı. Sadece bir kaç marka iyidir diye bir şey yok. Son olarak tavsiyem git dene motoru boxerı sürebiliyorsun bajaj bayisinde deneyebilirsin. İyi günler.

Son düzenleme:
İlk zamanlar bir kaç ufak sorun oldu ama hemen geçti. Rodajdan çıkınca çok güzel oldu. Boxer iyidir. 2500 km oldu şimdilik.
Titreşimi de çok yok. Elimi ayağımı uyuşturmuyor. Yeniyken uyuşturuyordu ama kullandıkça azaldı titreşim. 80 km den fazlası zorluyor. 100 e çıkıyor. Hatta 110 bile olabilir.

Son düzenleme:
Valla suan cok kararsiz durumdayim ikinci el temiz cb125e buldum 3850 ye ama boxer alsam bayi 3300 lira fiyat cekiyor maddi olarak daha rahat olucam. Bir yandan honda kalitesi diger yandan sifir motor diyorum.Ben en iyisi pazartesi gunu bayiye gidip

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Satmak istediğinde hangisini elinden kolay çıkarabileceksen onu al :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...acill-son-fiyat-firsat-motoru-313555883/detay. Boxerla sivastan kocaeliye geldim 15 bin km kullandim parasini hakeden ender motorlardan fakat butce ybr ye cbf e yetiyorsa boxer i unut gitsin emin ol arkadaslar bos konusmuyor bunlar hep tecrube.ilandaki ybr benim inceleyebilirsin.ybr yle tanistiktan sonra ben bosuna zaman ve para kaybetmisim dedim.madem 4 bin butcen var tavsiyem tercihini israrla japondan yana kullanman ikisiyle de birer tut at anlarsin zaten

Boxer'ı satması daha zor olur tabiki de ben bu fakirlikle 2-3 sene boxeri kullanırım gibime geliyor o zamana kadar da kendini amorti eder herhalde zaten :p

Bajaj boxer gördüğüm en çirkin motorların başında gelir.İnsanın binesi gelmez.
2006 ybr al daha iyi.

Bajaj boxer gördüğüm en çirkin motorların başında gelir.İnsanın binesi gelmez.
2006 ybr al daha iyi.

2006 ybr den hiçbir motor daha çirkin olamaz bence hele o kare fardan. Evet boxer biraz çirkin ama o heybetli duruşu da hoşuma gitmiyor değil. Zamanla zaten cafe racer-scrambler tarzı modifiye yapmayı düşünüyorum boxer'a boya sele vs.

Ben faklı bakıcam şimdi. 2.el temiz ilk sahibinden bulursan cbf gğzel tabiki tavsiye ederim. Ybr de keza aynı şekilde.
Boxer da fena değil diyorlar ben kullanmadım ama kullanıcısı memnun.
Bwnim diyeceğim şu, boxer alacaksan da temiz ikinci el al.
Şimdi cbf 2.el temiz 10.000km ye kadar bulman çok çok zor. Ama boxer bulabilirsin rahatlıkla.
Birkaç bin km de temiz motorlar oluyor 500tl az ödersin. 0 alırsan zarar yazacak ne gerek var.

Ben faklı bakıcam şimdi. 2.el temiz ilk sahibinden bulursan cbf gğzel tabiki tavsiye ederim. Ybr de keza aynı şekilde.
Boxer da fena değil diyorlar ben kullanmadım ama kullanıcısı memnun.
Bwnim diyeceğim şu, boxer alacaksan da temiz ikinci el al.
Şimdi cbf 2.el temiz 10.000km ye kadar bulman çok çok zor. Ama boxer bulabilirsin rahatlıkla.
Birkaç bin km de temiz motorlar oluyor 500tl az ödersin. 0 alırsan zarar yazacak ne gerek var.

Hocam ikinci el boxer da dusundum ama ankarada hic yok sehirdisindan almam da zor. Sifir boxer alacagim buyuk ihtimalle cunku piyasada 3300-3500 e temiz japon motoru yok.

Yiğit boş muhabbeti keselim. Senin canın japon almak istiyor ama birileri de bunu teyit etsin istiyorsun. Boxer ile ilgili o kadar açıklayıcı şeyler yazıldı, hâlâ 2 mesajda bir kafam karışık diyorsan git japon al konu burda kapansın. Boş muhabbet döndürüyorsun konuda sadece.

Formation haklı ayrıca Japon al zaten, temiz bulursan o paralara al. Bak inzell'in başlığına orada ne diyor; "şehir içinde 50 ile giderken bile yoran bir motor." Burada kimse boxer ile onun kadar yol yapmamıştır herhalde.

Hocam ikinci el boxer da dusundum ama ankarada hic yok sehirdisindan almam da zor. Sifir boxer alacagim buyuk ihtimalle cunku piyasada 3300-3500 e temiz japon motoru yok.

2.el o paraya bulabileceğiniz cbf ybr muhtemelen az km görünse bile bir 100bin devirip sayacın baştan başlaması ile o km lerde olur. Sahibindende hiçbir ilana güvenmeyin km olarak. Tanıdığınız bildiğiniz birinden almadıkça o paraya öyle mptpr bulursunuz, ya da çok çok şanslı iseniz denk gelebilir de tabiki ama çok zor. Geçen sene ben 2ay sahibindeni taradım cbf i alırken, 3600e aldım ama bu notor da kurye kullanmış ve kazası vardı. Yani bu paraya çok zor. Böyle motor alacağınıza yeni boxer almanız daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar