Havada bulut sen o motorun misliyle dğişim ya da ücret iadesini unut,plaka ruhsat çıkmış motor en fazla yapacakları garantiden tamir ki ona bile şükret,benim 600cc 4 silindir makinam 180 kilometredeyken yani daha sıfırken yağ pompası dişli ve zincirini kopardı,yağ lambası yanar yanmaz stop ettim çok değil o şekilde 2-3 dakika kullansam yatak saracak ya da kol çıkaracaktı yağlama yapamadığından,Allah var hiç iade ya da yenisiyle değiştirmek geçmedi aklımdan,motoru kamyonetime sardığım gibi aldığım bayiye götürdüm,hemen sökülüp bakıldı yağ pompa zinciri kopuk dişli milden kırık,bayi sizin bi kusurunuz yok Allahtan hemen stop etmişsiniz garantiden herşeyi yapılacak deyip gönderdi beni,maalesef parça tedariği uzun sürdü tabi distribütörle biraz atıştık ve keşke o şekilde bi süre daha kullansaydım da motor bloğu bi tarafınıza kaçsaydı hiç yoktan yeni motor alırdım bunun yerine dedim,distribütörün cevabı haklısınız bu durumda motor yatak sarsaydı yada kol çıkarsaydı yine garantiye girecekti motor ancak asla yeni motor vermezdik en fazla yeni bir motor bloğu getirtip takardık motorunuza dediler,kısaca en fazla yapacakları rektefiye ya da yeni motor bloğu koymak olur