Motorum Kuba Çita 180r Gold 2018 daha motorsikleti alalı 20 gün oldu şuan 120 kilometrede, E-5te ilerliyordum 80-90 km hızla dördüncü vitesteydim devirim 4,5 - 5'di. Bi anda motorun üzerinde kontağı çekilmiş gibi motor yavaşlamaya başladı hızım 60-65 oldu hemen debriyaja bastım kendimi emniyet şeridine attım ardında istop etti tekrar çalıştırmaya çalıştım marş alıyor ama çalışmıyordu hatta vurdurmayı bile denedim çalışmadı. Çekici ile garajıma getirdim motorumu sibop kesmiş dediler. Yarın aldığım bayiye gidicem motoru geri verip ya sıfırını yada para iadesi isteyeceğim. Sıfır motor sibop kesermi yada sizce başka bir sıkıntımı oldu?
İlk montajda supap`larin ölçusel ayarlari duzgun yapilmadiysa(dar(sıkı) boşluk)yapabilir veya yağ seviyesi ne durumdaydı.
Buji piposunu cikart marş yap bakalim,ateşleme ne durumda.
Bunlarin hepsi ihtimal.
Kardeşim sübap kestiğine emin misin ustamı sana bunu söyleyen(sibop kesmiş ise fış fuş diye ses çıkar ayak marşına bastığında yada el marşına bastığında) ve motoru çalıştırmayı deneme eğer sübap kesmiş ise motora zarar verirsin pistonda iz yapabilirsin
Çoğu arkadaş motor hakkında teorik bilgilendirme yapmış bende hukuksal ayağından bilgilendirme yapayım. Öncelikle Motoru servis dışında tamir ettirme. Motoru tamir ettirdiğin servisin servis raporlarını tamirden önce arızayı belirten bir rapor verdiğinden emin ol. Yok ben motora binmeyecem adamlar paramı geri vermiyor dersen de eğer. Tüketici haklarına başvur istersen çevre illerdeki Tüketici hakları hakem heyetine başvurman senin için daha iyi olur sıra çabuk gelir en azından. ama bu sürecin sana geri dönüşü minimum 3 maximum 12 ay haberin olsun eğer yaptırmaya karar verirsen hepsinin belgelerini tüm tutarın fişlerini almayı unutma. Yaptığın masraf + motor ücreti ya da yaptığın masraf + 0 motor değişim tarzında ödemeler alırsın tabi kanunlar falan değişiyor benim başıma geldiğinde 2sene önceydi Tüketici haklarına gittiğinde en doğru bilgiyi ne yapman gerektiğini onlar söylüyorlar zaten
motor yatak sarıp kitlese falan tamamda,sibop kesmesi basit bir problem,2-3 saatte yapılacak bişey,ben olsam bu sürece girip hasta olamam
kardeşim şakamısın sen,sibop kesmesiyle yatak sarmasının parçaları nasıl aynı olabilir,motor yatak sarıp kitlese de sübap da kesse değişecek parçalar 3 aşağı 5 yukarı aynı olur. iki durumda da piston ve silindir değişir. sşbop kestiyse ve arkadaş vurdurmaya filan çalışmıssa + olarak üst kapak da hasar almış olabilir.
kardeşim şakamısın sen,sibop kesmesiyle yatak sarmasının parçaları nasıl aynı olabilir,
yatak sardığında grank piston seğman silindir piston kollarıvs say say bitmez,sibop kesmiş bir motorda genelde pistonda hasar olmaz çünkü pistonun kafasına sibop kesme riskini düşündüklerinden sibopların geldiği yere çukur açarlarki hasar büyük olmasın,şimdi sadece sibop değişimi ile bile kurtulma olasılığı var ,ama yatak sardığında granktan rektefiyeye kadar uzanan çok büyük bir masraf var
sapla samanı karıştırma
O boşluklar sübap kesmesi için değil, sübaplar açılırken pistona değmesin diye, sıkıştırma oranıyla ilgili.
Satışı yapılmış ve az da olsa kullanılmış motoru geri iade almak Büyük uğraş gerektirir,
Olasılıkları değerlendirmek gerekirse.
1 Sübap la alakası olmayan başka arıza vardır, karbüratör tıkanmıştır, ya da egzantrik zinciri kopmuştur (ateşleme var dediniz onu saymadım)
2 İade yada değişim yapmamak için önemli bir şeyi yok deyip, el altından çaktırmadan, gerekli parçaları değişip sana geri teslim ederler.
3 OOO abi sen ne yaptın, rodajı dolmadan çok sıkıştırmışsın motoru motor ne yapsın, senin hatan diyerek Uğraş dolu uzun ca bir tartışmayı başlatırlar, o zaman ALLAH kolaylık versin.
O boşluklar sübap kesmesi için değil, sübaplar açılırken pistona değmesin diye, sıkıştırma oranıyla ilgili.
Satışı yapılmış ve az da olsa kullanılmış motoru geri iade almak Büyük uğraş gerektirir,
Olasılıkları değerlendirmek gerekirse.
1 Sübap la alakası olmayan başka arıza vardır, karbüratör tıkanmıştır, ya da egzantrik zinciri kopmuştur (ateşleme var dediniz onu saymadım)
2 İade yada değişim yapmamak için önemli bir şeyi yok deyip, el altından çaktırmadan, gerekli parçaları değişip sana geri teslim ederler.
3 OOO abi sen ne yaptın, rodajı dolmadan çok sıkıştırmışsın motoru motor ne yapsın, senin hatan diyerek Uğraş dolu uzun ca bir tartışmayı başlatırlar, o zaman ALLAH kolaylık versin.
4. vites 80-90 diyorsun o motorun cigeri ne ki zaten,bir de ilk günden beri bu şekilde kullandıysan normal
Merakla bekliyoruz. Duamız olacak olayların hayırlısıyla ve çabuk bir şekilde çözülmesi.
Hocam öncelikle yorumun için teşekkürler, İnşallah uzatmadan halledebiliriz gerçekten benim bir hatam yok. Güvendiğim bir ustam var ona söyledim durumu sibop kesmistir dedi bende ona dayanarak kanaat getirdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Kardeşim daha önce cg kullandınmı bilmiyorum ama benim dördüncü cg'm bu motoru zorlamadan TEM'de vitesleri dolu dolu geçirerek 6.cı vitesimde 140 gördüm rüzgar çok sarsıntı yaptığı için hemen hızımı kestim bi 150-155 i vardı yoksa, cg diyip küçümseme güzel gidiyor CBF den aşşağı kalmaz yinede yorumun için teşekkür ederim yanlış anlama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
Allah razı olsun hocam inşallah başımız ağrımadan halledeceğiz yarın başlıkta yazacağım son durumu.
Kardeşim sen yinede yavaş git cg ile 140 sakat.
Ben 180 lik 17 beygir makinayla 140 a cikana kadar canı gidiyor.
O motor 4.viteste 5000rpm'de 80-90 görmez.