Sıcak sıcak yeni vidyo geldi Spilberk adamsa gelsin

Motosikleti
cbf 150
ben 21 21 30 gibi yatıyorum. sabahda 5 de kalkıyorum. en verimli saatim 5 ile 7 arası. ev sesiz oluyor

Motosikleti
cbf 150
Hangi aksiyon kamerasını kullandınız ?
Dji action pardon mini yazmışım odrone5 pro, d log özelliği oldugu için aldım. 4k 25fps ve 80 shutter da kullanmanız lazım gün ışığında ve nd16 lens üstünde. oaman iyi performan çıkarıyor ama automatic ayarlarda iyi değil. bunun ve insta360 arasında kalmıştı a pardon birde osmo action 4. sonra fisheye efektini hiç sevmediğim için ve 4 ünde dahili hafızası sanırım yoktu o yüzden bunu seçtim. şimdi bir tane daha sipariş geçicektimki osmo action 6 çıkıcakmış 10 gün sonra onu bekliceğim. motorun sağına yada sürücüye bakan tarafınada koymak lazım kamera.

Eline sağlık , çok eski bir fotografcı olarak kadraj , ışık vs teknik olarak güzel iş çıkarmışsın , sadece enstantane görüntüler bir video için fazlaca olmuş , her biri güzel ama on videoya serpiştirilecek görüntü tek bir videoda üst üste binince etkisi azalıyor..

Ayrıca şu kalitedeki videoyu , şöyle 4-5 dakikalık azcık tempolu bir sürüş ekleyip bambaşka bir hale getirebilirdin , ha başka yerde bunu isteyen olmaz belki ama bura motosiklet forumu ya hani ondan şeettim 😁

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ben 21 21 30 gibi yatıyorum. sabahda 5 de kalkıyorum. en verimli saatim 5 ile 7 arası. ev sesiz oluyor
benim de en verimli saati gece 10 ile 3 arası. ev sessiz oluyor.

Erken kalkmayı gençliğimden beri hiç sevmedim. sabah 6da kalkmak benim için işkence olur, hatta 9da kalkmak bile çok erken yaa dedirtir. gece insanıyım ben.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Film tadında izledim. Çok başarılı. Eğitim ver dersine gelelim.

Motosikleti
cbf 150
Film tadında izledim. Çok başarılı. Eğitim ver dersine gelelim.
Eğitim konusuna eğiliceğim bilhassa şu dronu iyice öğrendikten sonra ama genel sinema veya aksiyon kamerasıyla alakalı iki kalem laf edebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tereteiki belgeselleriyle yarışır, daha fazla motosiklet olmalı 🤙
la olum motosiklet olması için birinin beni çekmesi lazım çok zor oluyor dışardan çekim yapmak. aksiyon kamerasıda bana kalırsa gidon yol. biri yandan üstten uzun uzun çekmeli. varsa öyle boş vakti olan biri verim benim kamyonu alsın yanına arkadaşınıda çekelim ama tek olmuyor cidden çok zor.

nbc misin be aqqq....
yalnız abi ses şart. böyle olmaz. anlatım olmayınca eş dost izler, gerisi hikaye.......

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ben yine çok beğendim, ellerine sağlık kamyoncu bey. Kısa film yarışmalarını da araştırırdım ben (ciddiyim) Ekipmanı herkes alır bir şeyler çeker. Perspektif olması başka şey.

Motosikleti
cbf 150
ACT, ben dünyaya farklı bakıyorum. Elton John gibi, rahmetli George maykıl gibi. Bu araa sinematik bir çekimde v stromda sırıtmadı değil.

Orda güzelim bir triumph bonevelli olsa bmw olsa belkide izlenme oranı artardı ama v strom işte kanalın büyümesinde engel şerefsiz.

Motosikleti
cbf 150
Honda yazmadın birileri incindi bak şimdi 😂
Vstrom a da laf söyletmeyiz birader alooo 😝
Gözünü sevim, bütün youtube videolarına baktım. V stromlu olanlardan izlenme yok yok. Ama oraya koyuyorsun aygır gibi BMW fakir adam geçiyor izliyor alamasada izliyor.

Ama v strom öylemi adam diyorki oo oo ben iki aç kalırım v strom alırım dağa taşa vururum toros gibi motor diyor. hal böyle olunca izlenmiyor. Yok ben BMW alıcam kanal için alıcam

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
ACT, ben dünyaya farklı bakıyorum. Elton John gibi, rahmetli George maykıl gibi. Bu araa sinematik bir çekimde v stromda sırıtmadı değil.

Orda güzelim bir triumph bonevelli olsa bmw olsa belkide izlenme oranı artardı ama v strom işte kanalın büyümesinde engel şerefsiz.
Şahsi görüşüm bu işin kar topu gibi olduğu, ilk etapta öne çıkmamak normal. Ayrıca ürünün türüne bağlı olarak pahalı ve kaliteli malın hitap ettiği kitle her zaman daha az olur. Bir kiracım var tiktok'ta 1.2 milyon abonesi varmış. İnstagramdan da 200k. Instadan takip ediyorum (evi kontrol ediyorum bi yandan) İçerikler nasıl kalitesiz. Göz kanatıyo. Ama 1.2 milyon geri zekalı takipte. Onun gibi 100 kişi varsa, kaliteli içerik üreten ve aynı takipçi sayısına sahip 10 kişi anca vardır. Avam kısmın sesi çok çıkar, çünkü her zaman destekçisi olan başka avamlar vardır. Algoritmada kalabalığa bakıyor. Yüksek kaliteli ve düşük aboneli kanallarda öne çıkabilmek için istikrar lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kısa süreli araştırmamdan öğrendiklerim buydu bu arada. Bi ara attığım bi kaç video bayağı izlenmişti. Bir tanesi en son 30bin falandı. O zaman bir hışımla ulan bunu devammı ettirsem diye araştırmıştım. Öne çıkmak istiyorsan algoritma seni saçma sapan şeyler üretmeye zorluyor. Ee ben o insan değilim. Kameralar falan evde duruyor şu an haliyle :)

la olum motosiklet olması için birinin beni çekmesi lazım çok zor oluyor dışardan çekim yapmak. aksiyon kamerasıda bana kalırsa gidon yol. biri yandan üstten uzun uzun çekmeli. varsa öyle boş vakti olan biri verim benim kamyonu alsın yanına arkadaşınıda çekelim ama tek olmuyor cidden çok zor.

o boşluk olsaydı gönüllü olurdum, ama motosiklet şart, birilerini bulman lazım 🤙

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Müazzör bir iş. Çok romantik olmuş. Altyazılarda şiir vardı sanırım, biraz alakasız bulsam da genel hatlarıyla güzeldi. Elinize sağlık "kanal için" BMW alacak abi. 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar