- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
ben 21 21 30 gibi yatıyorum. sabahda 5 de kalkıyorum. en verimli saatim 5 ile 7 arası. ev sesiz oluyor
Hangi aksiyon kamerasını kullandınız ?
like atmayı unutmayın la
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tommy bu vidyoda popomda görünüyor
Dji action pardon mini yazmışım odrone5 pro, d log özelliği oldugu için aldım. 4k 25fps ve 80 shutter da kullanmanız lazım gün ışığında ve nd16 lens üstünde. oaman iyi performan çıkarıyor ama automatic ayarlarda iyi değil. bunun ve insta360 arasında kalmıştı a pardon birde osmo action 4. sonra fisheye efektini hiç sevmediğim için ve 4 ünde dahili hafızası sanırım yoktu o yüzden bunu seçtim. şimdi bir tane daha sipariş geçicektimki osmo action 6 çıkıcakmış 10 gün sonra onu bekliceğim. motorun sağına yada sürücüye bakan tarafınada koymak lazım kamera.Hangi aksiyon kamerasını kullandınız ?
benim de en verimli saati gece 10 ile 3 arası. ev sessiz oluyor.ben 21 21 30 gibi yatıyorum. sabahda 5 de kalkıyorum. en verimli saatim 5 ile 7 arası. ev sesiz oluyor
Emeğinize sağlık nefis video olmuş.
like atmayı unutmayın la
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tommy bu vidyoda popomda görünüyor
Eğitim konusuna eğiliceğim bilhassa şu dronu iyice öğrendikten sonra ama genel sinema veya aksiyon kamerasıyla alakalı iki kalem laf edebilirimFilm tadında izledim. Çok başarılı. Eğitim ver dersine gelelim.
la olum motosiklet olması için birinin beni çekmesi lazım çok zor oluyor dışardan çekim yapmak. aksiyon kamerasıda bana kalırsa gidon yol. biri yandan üstten uzun uzun çekmeli. varsa öyle boş vakti olan biri verim benim kamyonu alsın yanına arkadaşınıda çekelim ama tek olmuyor cidden çok zor.tereteiki belgeselleriyle yarışır, daha fazla motosiklet olmalı![]()
Honda yazmadın birileri incindi bak şimdiOrda güzelim bir triumph bonevelli olsa BMW olsa belkide izlenme oranı artardı ama v strom işte kanalın büyümesinde engel şerefsiz.
Gözünü sevim, bütün youtube videolarına baktım. V stromlu olanlardan izlenme yok yok. Ama oraya koyuyorsun aygır gibi BMW fakir adam geçiyor izliyor alamasada izliyor.Honda yazmadın birileri incindi bak şimdi
Vstrom a da laf söyletmeyiz birader alooo![]()
Şahsi görüşüm bu işin kar topu gibi olduğu, ilk etapta öne çıkmamak normal. Ayrıca ürünün türüne bağlı olarak pahalı ve kaliteli malın hitap ettiği kitle her zaman daha az olur. Bir kiracım var tiktok'ta 1.2 milyon abonesi varmış. İnstagramdan da 200k. Instadan takip ediyorum (evi kontrol ediyorum bi yandan) İçerikler nasıl kalitesiz. Göz kanatıyo. Ama 1.2 milyon geri zekalı takipte. Onun gibi 100 kişi varsa, kaliteli içerik üreten ve aynı takipçi sayısına sahip 10 kişi anca vardır. Avam kısmın sesi çok çıkar, çünkü her zaman destekçisi olan başka avamlar vardır. Algoritmada kalabalığa bakıyor. Yüksek kaliteli ve düşük aboneli kanallarda öne çıkabilmek için istikrar lazım.ACT, ben dünyaya farklı bakıyorum. Elton John gibi, rahmetli George maykıl gibi. Bu araa sinematik bir çekimde v stromda sırıtmadı değil.
Orda güzelim bir triumph bonevelli olsa bmw olsa belkide izlenme oranı artardı ama v strom işte kanalın büyümesinde engel şerefsiz.
çek sen yine hatıra olurEe ben o insan değilim. Kameralar falan evde duruyor şu an haliyle![]()
la olum motosiklet olması için birinin beni çekmesi lazım çok zor oluyor dışardan çekim yapmak. aksiyon kamerasıda bana kalırsa gidon yol. biri yandan üstten uzun uzun çekmeli. varsa öyle boş vakti olan biri verim benim kamyonu alsın yanına arkadaşınıda çekelim ama tek olmuyor cidden çok zor.
Kel olmak herkesin odagında olmaktırEline sağlık ama kadraja giren kelaj yansıma yapmış, makyajdan kaldın![]()