Sıcak Sıcak bu videodan sonra V strom alıcaksınız

Motosikleti
cbf 150
memo quanticle aran nasıl? alttan çok rüzgar alıyor bir çözüm bulabildin mi?
Arai iyi alttan normalde rüzgar almıyor ufak bir perde gibi birşeyi var. Ama Schubert gibi sessiz yada konforlu bir kaskda değil. bu perşembe londrada olucagım sanırım Shoei gt ye geçiceğim. Bir daha Schubert almam türkiyede bir cam istedik çizildiği için yok gümrükte yok orda yok burda.

O yüzden Shoei denicem.

Arai iyi alttan normalde rüzgar almıyor ufak bir perde gibi birşeyi var. Ama Schubert gibi sessiz yada konforlu bir kaskda değil. bu perşembe londrada olucagım sanırım Shoei gt ye geçiceğim. Bir daha Schubert almam türkiyede bir cam istedik çizildiği için yok gümrükte yok orda yok burda.

O yüzden Shoei denicem.
Shoei'nin vizörleri çok pahalı ama parasının cidden hakkını veren bir kask

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

O yüzden Shoei denicem.
kardeşim shoei neotec kullanıyorken eskidi diye gidip paraya kıyıp schubert almıştı, çok sesli, aldığıma pişman oldum deyip duruyordu ki kendisi öyle yavaş gitmez, tracer 900 ile otobanda yapıştırmayı sever, bana sakın schubert alma demişti. bir de vizörü çizilmiş, vizör bulamadı türkiyede, ille yurtdışından bulmak lazım falan ayrı dert.
Almanya'da Louis mağazalarında schubert de vardı shoei de vardı, shoei azıcık daha pahalıydı, geçen sene ocak ayında shoei neotec 3 670 euro demişlerdi, valizde yer yok diye almadım, sonra Mayısta sırf kask ve bot almak için arabayla 500km yol gidip Selanik'ten almıştım, 610 euroydu, ama sınıran girerken 160 euro tax free almıştım çok iyi gelmişti.

Motosikleti
cbf 150
Bendeki Schubert eski wrld edition c3 bizzat apple watchın desibel ölçme özelliğiyle baktım 75 desibelde. Araiye baktım 97 min

Çene açılır kask büyük rahatlık geçen offroad yaarken onu fark ettim. Benim sağı solu rahat görmem lazım arai sper sportlarda işe yarar bana kalırsa.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
abi izninle muzo'nun yokluğunda biraz muzoluk yapmak istiyorum......

şurada o kadar kaçış yerin varken, nasıl gidip de göz göre göre çukurlara girdin yaa...

wwoS22.jpg

honda olsaydı mesela, kendisi o işaretlediğim kısımdan geçer giderdi :d
Seyrederken benden de kaçmadı o detay :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

niye biliyonmu o sırada kaska bağlı kamera acaba sesi kaydediyormu diye yeşil ekrana bakmaya çalışıyordum sonra gördüm çukuru. Dedimki altımda Suzuki var Hondamı lan bu bastım geçtim :)
Aynen öyle bir şey düşündüm; çünkü bu kadar net girilmez çukura. Yola bakılmadığı belli...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim shoei neotec kullanıyorken eskidi diye gidip paraya kıyıp schubert almıştı, çok sesli, aldığıma pişman oldum deyip duruyordu ki kendisi öyle yavaş gitmez, tracer 900 ile otobanda yapıştırmayı sever, bana sakın schubert alma demişti. bir de vizörü çizilmiş, vizör bulamadı türkiyede, ille yurtdışından bulmak lazım falan ayrı dert.
Almanya'da Louis mağazalarında schubert de vardı shoei de vardı, shoei azıcık daha pahalıydı, geçen sene ocak ayında shoei neotec 3 670 euro demişlerdi, valizde yer yok diye almadım, sonra Mayısta sırf kask ve bot almak için arabayla 500km yol gidip Selanik'ten almıştım, 610 euroydu, ama sınıran girerken 160 euro tax free almıştım çok iyi gelmişti.
Yedek vizörü olmayan premium marka mı olurmuş? Yuh diyorum ithalatçılara.

Benim bir kask seçerken en önemli kriterlerimden biridir yedek parçasına ulaşabilmek; o yüzden bütçem üstüne yetmesine rağmen Nolan kaskla geziyorum. :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Bendeki Schubert eski wrld edition c3 bizzat apple watchın desibel ölçme özelliğiyle baktım 75 desibelde. Araiye baktım 97 min

Çene açılır kask büyük rahatlık geçen offroad yaarken onu fark ettim. Benim sağı solu rahat görmem lazım arai sper sportlarda işe yarar bana kalırsa.
shoei neotec3'ün vizörü geniş, rahat görülüyor sağı solu. çene açılır olması da kısa süreli duraklamalarda benzincide falan kolaylık oluyor.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
14 defa vıdeosunu cekıp reklam yapsalar izletseler bu motora para vermem :LOL: :LOL:

Motosikleti
14 defa vıdeosunu cekıp reklam yapsalar izletseler bu motora para vermem :LOL: :LOL:
Neler kaçırdığınızı bilmiyorsunuz bence :)

Ben DE modelini 21 şamrelli ön jant ve ön-arka tel jant olduğu için sevmiyorum. (Bir de bazı başka özelliklerinde sıkıntı var; mesela öndeki cam düz modeldekinden küçük ve yukarı aşağı oynamıyor vs. vs.) Düz modeli efsane.

Buyrun okuyun:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
valla once tıpten kaybedıyor dct yok yakıt servıs parca fıyatları asırı yuksek suzukı nın ısı cok zor tr de vs vs

Motosikleti
valla once tıpten kaybedıyor dct yok yakıt servıs parca fıyatları asırı yuksek suzukı nın ısı cok zor tr de vs vs
Yani NC de çok tipliymiş gibi yazmışsınız ama neyse. DCT isteyene zaten başka motosiklet önerilmez, belki scooter'lardan seçim yapılabilir.

Motosikletten anlayan adam DL1050'ye gayet de güzel para verir bence. (Siz anlamıyorsunuz demedim, bir yanlış anlama olmasın...)

Servis ve yedek parça fiyatları da yüksek değil; benim DL650'nin son ağır bakımı 11.000₺ fiyata mal oldu.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Yani NC de çok tipliymiş gibi yazmışsınız ama neyse. DCT isteyene zaten başka motosiklet önerilmez, belki scooter'lardan seçim yapılabilir.

Motosikletten anlayan adam DL1050'ye gayet de güzel para verir bence. (Siz anlamıyorsunuz demedim, bir yanlış anlama olmasın...)

Servis ve yedek parça fiyatları da yüksek değil; benim DL650'nin son ağır bakımı 11.000₺ fiyata mal oldu.
valla benım 5 ıncı nc em yıne motor alsam yıne nc alırım ozellık le dct den vazgeçmem mümkün değil manuel de denedım gerek yokmus dıye 45000 de sattım yas 45 daha vıtes ıle uğrasmam saçmalık zaten aynı gücü hıssıyatı verıyor manuel kullanabılıyorsun tuşlarla daha çirkin diyeni görmedim s modelı bıraz tıpsız olabılır bende x var sıfır aldım 2025 uzun yol yaptığım için iş icabı sehırler arası bana göre mükemmel ilk yağ bakımına 2500 lıra verdım filitre ler vs cok uygun ve daha da onemlısı heryerde var 10,000 km de bır bakıma gırıyor en guzel yanıda bu motosıkletten anlama mevzuna gırmıyorum hıc senede 50,000 km yapan adam anlıyordur bıraz zaten

valla benım 5 ıncı nc em yıne motor alsam yıne nc alırım ozellık le dct den vazgeçmem mümkün değil manuel de denedım gerek yokmus dıye 45000 de sattım yas 45 daha vıtes ıle uğrasmam saçmalık..
senin saçmalık dediğin vites değiştirme olayı bizim için büyük bir keyifdir..
otomatik vites büyük hacim motorla uzun yola gitmek kadar saçma birşeyde ben düşünemiyorum , şehir içi ok de NC gibi ağır motorla şehir içinde işim olmaz , 120-130 kg sukuterler o işi tertemiz yapar..

Vstrom a tipten kaybediyor yazıp NC tercih etmek 🤔
nasıl bir estetik anlayışın var valla şaşırdım ne yazacağımı 😁

Motosikleti
senin saçmalık dediğin vites değiştirme olayı bizim için büyük bir keyifdir..
otomatik vites büyük hacim motorla uzun yola gitmek kadar saçma birşeyde ben düşünemiyorum , şehir içi ok de NC gibi ağır motorla şehir içinde işim olmaz , 120-130 kg sukuterler o işi tertemiz yapar..

Vstrom a tipten kaybediyor yazıp NC tercih etmek 🤔
nasıl bir estetik anlayışın var valla şaşırdım ne yazacağımı 😁
NC sahibi birinin "vites değiştirme saçmalığı" gibi bir ibare kullanması normal, çünkü motosiklette devir aralığı yok; 125cc gibi sürekli vites değiştirmek istiyor. :D (Azıcık abarttım ama gerçek böyle; ben de NC sahibi oldum yani...) Uzun yolda vitesle işimiz yok, şehir içinde adım adım trafikte de sol elimde debriyaj maneti isterim kesinlikle.

Motosikleti
şimdi senede 50bin km yolu kuryelik işlerinde uzun yolda yapana NC iyi motor, tam da o işlerin motoru, iş yapıyor haliyle bizim gib hobi olsun diye gezmeyene maliyet de önemli, 50bin km'de yakıtı da düşünmek zorunda, biz 100km'de 1 litre fazla yaksın sorun değil yeter ki yefir versin diyoruz ama mevzu ticari kullanımsa öyle olmaz o işler. Yani ilk defa NC'i amacı dahilinde kullanan gördüm.
Haa, ben zaten zar zor sezon içinde ayda bir iki haftasonu fırsat bulabiliyorum gezmeye, onda da keyfi versin diye sürüyorum, NC ile işim olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar