köftenin hammaddesi var abi kaçırmışsın sahneyiVideo da köfte mi yok, yoksa ben mi göremedim?
köftenin hammaddesi var abi kaçırmışsın sahneyiVideo da köfte mi yok, yoksa ben mi göremedim?
Suzuki Japonya'ya ihbar ettik de biraz yavaş işliyor ama bir gün yakuza kapısını çalacakNe bileyim forumda bir grup köfte yemeyene sanki v strom satmıyorlarmış gibi hava estiriyor, o yüzden şey ettim.![]()
Arai iyi alttan normalde rüzgar almıyor ufak bir perde gibi birşeyi var. Ama Schubert gibi sessiz yada konforlu bir kaskda değil. bu perşembe londrada olucagım sanırım Shoei gt ye geçiceğim. Bir daha Schubert almam türkiyede bir cam istedik çizildiği için yok gümrükte yok orda yok burda.memo quanticle aran nasıl? alttan çok rüzgar alıyor bir çözüm bulabildin mi?
Birdahada vazgeçemeyeceksin çünkü kullandığın en sessiz kask olacakShoei denicem..
Shoei'nin vizörleri çok pahalı ama parasının cidden hakkını veren bir kaskArai iyi alttan normalde rüzgar almıyor ufak bir perde gibi birşeyi var. Ama Schubert gibi sessiz yada konforlu bir kaskda değil. bu perşembe londrada olucagım sanırım Shoei gt ye geçiceğim. Bir daha Schubert almam türkiyede bir cam istedik çizildiği için yok gümrükte yok orda yok burda.
O yüzden Shoei denicem.
Valla schubertin yarısı sesiz olsun canımı yesin.Birdahada vazgeçemeyeceksin çünkü kullandığın en sessiz kask olacak![]()
kardeşim shoei neotec kullanıyorken eskidi diye gidip paraya kıyıp schubert almıştı, çok sesli, aldığıma pişman oldum deyip duruyordu ki kendisi öyle yavaş gitmez, tracer 900 ile otobanda yapıştırmayı sever, bana sakın schubert alma demişti. bir de vizörü çizilmiş, vizör bulamadı türkiyede, ille yurtdışından bulmak lazım falan ayrı dert.Arai iyi alttan normalde rüzgar almıyor ufak bir perde gibi birşeyi var. Ama Schubert gibi sessiz yada konforlu bir kaskda değil. bu perşembe londrada olucagım sanırım Shoei gt ye geçiceğim. Bir daha Schubert almam türkiyede bir cam istedik çizildiği için yok gümrükte yok orda yok burda.
O yüzden Shoei denicem.
Seyrederken benden de kaçmadı o detayabi izninle muzo'nun yokluğunda biraz muzoluk yapmak istiyorum......
şurada o kadar kaçış yerin varken, nasıl gidip de göz göre göre çukurlara girdin yaa...
![]()
honda olsaydı mesela, kendisi o işaretlediğim kısımdan geçer giderdi :d
Aynen öyle bir şey düşündüm; çünkü bu kadar net girilmez çukura. Yola bakılmadığı belli...niye biliyonmu o sırada kaska bağlı kamera acaba sesi kaydediyormu diye yeşil ekrana bakmaya çalışıyordum sonra gördüm çukuru. Dedimki altımda Suzuki var Hondamı lan bu bastım geçtim![]()
Yedek vizörü olmayan premium marka mı olurmuş? Yuh diyorum ithalatçılara.kardeşim shoei neotec kullanıyorken eskidi diye gidip paraya kıyıp schubert almıştı, çok sesli, aldığıma pişman oldum deyip duruyordu ki kendisi öyle yavaş gitmez, tracer 900 ile otobanda yapıştırmayı sever, bana sakın schubert alma demişti. bir de vizörü çizilmiş, vizör bulamadı türkiyede, ille yurtdışından bulmak lazım falan ayrı dert.
Almanya'da Louis mağazalarında schubert de vardı shoei de vardı, shoei azıcık daha pahalıydı, geçen sene ocak ayında shoei neotec 3 670 euro demişlerdi, valizde yer yok diye almadım, sonra Mayısta sırf kask ve bot almak için arabayla 500km yol gidip Selanik'ten almıştım, 610 euroydu, ama sınıran girerken 160 euro tax free almıştım çok iyi gelmişti.
shoei neotec3'ün vizörü geniş, rahat görülüyor sağı solu. çene açılır olması da kısa süreli duraklamalarda benzincide falan kolaylık oluyor.Bendeki Schubert eski wrld edition c3 bizzat apple watchın desibel ölçme özelliğiyle baktım 75 desibelde. Araiye baktım 97 min
Çene açılır kask büyük rahatlık geçen offroad yaarken onu fark ettim. Benim sağı solu rahat görmem lazım arai sper sportlarda işe yarar bana kalırsa.
Neler kaçırdığınızı bilmiyorsunuz bence14 defa vıdeosunu cekıp reklam yapsalar izletseler bu motora para vermem![]()
![]()
Yani NC de çok tipliymiş gibi yazmışsınız ama neyse. DCT isteyene zaten başka motosiklet önerilmez, belki scooter'lardan seçim yapılabilir.valla once tıpten kaybedıyor dct yok yakıt servıs parca fıyatları asırı yuksek suzukı nın ısı cok zor tr de vs vs
valla benım 5 ıncı nc em yıne motor alsam yıne nc alırım ozellık le dct den vazgeçmem mümkün değil manuel de denedım gerek yokmus dıye 45000 de sattım yas 45 daha vıtes ıle uğrasmam saçmalık zaten aynı gücü hıssıyatı verıyor manuel kullanabılıyorsun tuşlarla daha çirkin diyeni görmedim s modelı bıraz tıpsız olabılır bende x var sıfır aldım 2025 uzun yol yaptığım için iş icabı sehırler arası bana göre mükemmel ilk yağ bakımına 2500 lıra verdım filitre ler vs cok uygun ve daha da onemlısı heryerde var 10,000 km de bır bakıma gırıyor en guzel yanıda bu motosıkletten anlama mevzuna gırmıyorum hıc senede 50,000 km yapan adam anlıyordur bıraz zatenYani NC de çok tipliymiş gibi yazmışsınız ama neyse. DCT isteyene zaten başka motosiklet önerilmez, belki scooter'lardan seçim yapılabilir.
Motosikletten anlayan adam DL1050'ye gayet de güzel para verir bence. (Siz anlamıyorsunuz demedim, bir yanlış anlama olmasın...)
Servis ve yedek parça fiyatları da yüksek değil; benim DL650'nin son ağır bakımı 11.000₺ fiyata mal oldu.
senin saçmalık dediğin vites değiştirme olayı bizim için büyük bir keyifdir..valla benım 5 ıncı nc em yıne motor alsam yıne nc alırım ozellık le dct den vazgeçmem mümkün değil manuel de denedım gerek yokmus dıye 45000 de sattım yas 45 daha vıtes ıle uğrasmam saçmalık..
NC sahibi birinin "vites değiştirme saçmalığı" gibi bir ibare kullanması normal, çünkü motosiklette devir aralığı yok; 125cc gibi sürekli vites değiştirmek istiyor.senin saçmalık dediğin vites değiştirme olayı bizim için büyük bir keyifdir..
otomatik vites büyük hacim motorla uzun yola gitmek kadar saçma birşeyde ben düşünemiyorum , şehir içi ok de NC gibi ağır motorla şehir içinde işim olmaz , 120-130 kg sukuterler o işi tertemiz yapar..
Vstrom a tipten kaybediyor yazıp NC tercih etmek
nasıl bir estetik anlayışın var valla şaşırdım ne yazacağımı![]()
Sizin aracınız varsa kesin doblo dur.14 defa vıdeosunu cekıp reklam yapsalar izletseler bu motora para vermem![]()
![]()