Sıcak Sıcak bu videodan sonra V strom alıcaksınız

Ben görüntü kalitesi falan değerlendirecek birisi değilim zaten. Lakin benim işim huzur ve sakinlikle. Bayıldım, bayıldım....
Senin bakış açını , keyif alışını eleştirmedim zaten ☺️
amaç çok izlenilmesi ise biraz daha ekşın iyi olurdu demek istedim..

Motosikleti
cbf 150
300kglık motorla bu kadar aksiyon beyler :) Ne yazıkki garajda güzel bir kawasakim yok. Belki gelecek yaza.

Ama tehlikeli artık tehlike aramıyorum.

V stromla ilgili birşey daha söylim bütün traction kontrol ve absleri kapatınca safkan bir yarışçı oldugunu gösteriyor. biraz dönüşlerde zapetmesi bile zordu diyebilirim.

bu arada bunları scorpionlarla yaptım dişliler olsa durum daha farklı olabiirdi. Genede full aksesuarla bunları yapmanızı önermem çünkü düştüğünüzde epey masraf açıcaktır.

Ne varki motorda 300 kg olsun , Çekmeköy den Darlığa neyle doldurdun o çantaları Kamyoncu , bira doluysa söyleseydin çekime yardıma gelirdim yakınım 😂

Motosikleti
cbf 150
Çantalarda kamera ekipmanları dışında tamir ekipmanlarıda var devamlı eve götür getirden üşendiğim için. onlarda epey ağır 3 tane levye yedekler vs.

Normalde çantaları sökmem gerekirdi ama geçen hafta sırt çantamla gittiğimde epey omuzlarım ağrıdı ağırlıktan ötürü mebcur çıkarmadım.

Ve evet birada vardı sogutucuyla :)

birtek top case boştu diyebilirim. keşke onu almasaydım boşuna tangırtı yaptı

Vat69 bana biraz sakat bir yer gibi geldi. :)
Taksim mekanları o yıllarda gayet güzeldi , Vat69 a her çeşit insan gelirdi ama gayler , travestiler hep buraya gelirdi , rock barlar vardı , discolar vardı , bira salonları vardı öyle kapısında bodygard falan olmazdı girerdik rahatça..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1001'e takılmadın mı hiç?
1001 daha elit biryerdi diye hatırlıyorum yani daha pahalıydı..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Taksim mekanları o yıllarda gayet güzeldi , Vat69 a her çeşit insan gelirdi ama gayler , travestiler hep buraya gelirdi , rock barlar vardı , discolar vardı , bira salonları vardı öyle kapısında bodygard falan olmazdı girerdik rahatça..

Ben de niye 1001'e hiç gitmemişim diyordum, pahalı yere gitmezdik o zamanlar. Bize alt kemancı bile pahalı gelirdi de sıraselvilerde ilerideki eski kemancıda içerdik. hatta orası biraya zam yaptığında sahibi Zeki abiye kızdık bir akşam 5-6 kişi tam karşısında Haydar adında müslüm, ferdi falan çalan klasik bir birahane vardı 80ler tarzı, oraya girdik, böyle siyah giyinmiş uzun saçlı gençler, oturduk, biraları söyledik, 2-3 biradan sonra bir arkadaş abi bu kasedi koyar mısınız diye mekancıya kaset verdi, iron maiden falandı kaset, abi sesi aç, o arada dışarıdan bizi gören girdi içeride kalabalık olduk, mekan sahibi de baktı en az içen 6-7 tane içiyor, sesi kökledi, o geceden sonra Haydar da rock bar haline dönüştü. Eskiden beri giden müdavimleri kesin bize kızmıştır ama mekan sahibi paranın kokusunu aldı anında sattı eski tayfasını. :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S

Daha elit gayler olabilirler doğrudur. Ben 1-2 gitmiştim ama oda kavga içindi.

Yada alıcaksınız karar sizin herşey var

V strom offroad on road kahve batarya trajedi. Kel bile var

abi izninle muzo'nun yokluğunda biraz muzoluk yapmak istiyorum......

şurada o kadar kaçış yerin varken, nasıl gidip de göz göre göre çukurlara girdin yaa...

wwoS22.jpg

honda olsaydı mesela, kendisi o işaretlediğim kısımdan geçer giderdi :d

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S

şurada o kadar kaçış yerin varken, nasıl gidip de göz göre göre çukurlara girdin yaa...

wwoS22.jpg

Honda Suzuki kadar sağlam olmadığı için olabilir mi?

Motosikleti
cbf 150

wwoS22.jpg

niye biliyonmu o sırada kaska bağlı kamera acaba sesi kaydediyormu diye yeşil ekrana bakmaya çalışıyordum sonra gördüm çukuru. Dedimki altımda Suzuki var Hondamı lan bu bastım geçtim :)

Honda Suzuki kadar sağlam olmadığı için olabilir mi?
abi :D hangisi sağlam hangisi çürük ben bilmem valla. belli ki o esnada bir şeyler yanlış gitmiş ki çukurlara dalmış kamyoncu abim :D honda olsaydı da aynı şeyi düşünürdüm. ben sadece biraz muziplik yaparak muzo taklidi yapmak istedim.

Vekalet bırakmadı mı giderken? Süresiz mi bandırmışlar?
sanırım 12'sine kadar bandırmışlar abi.

niye biliyonmu o sırada kaska bağlı kamera acaba sesi kaydediyormu diye yeşil ekrana bakmaya çalışıyordum sonra gördüm çukuru. Dedimki altımda Suzuki var Hondamı lan bu bastım geçtim :)

bir şeyin o esnada ters gittiğini hissetim zaten abi :))) sanki o an ben direksiyondaymışım gibi "sqerim lan çukurunu nasıl olsa girdik" deyip dan dun giderdim ben de olsaydım :D köt bir muzo taklidi oldu sanırım......

Motosikleti
cbf 150
abi :D hangisi sağlam hangisi çürük ben bilmem valla. belli ki o esnada bir şeyler yanlış gitmiş ki çukurlara dalmış kamyoncu abim :D honda olsaydı da aynı şeyi düşünürdüm. ben sadece biraz muziplik yaparak muzo taklidi yapmak istedim.

sanırım 12'sine kadar bandırmışlar abi.

bir şeyin o esnada ters gittiğini hissetim zaten abi :))) sanki o an ben direksiyondaymışım gibi "sqerim lan çukurunu nasıl olsa girdik" deyip dan dun giderdim ben de olsaydım :D köt bir muzo taklidi oldu sanırım......
Muzoyu taklid etmen zor kardeş, o bir fenomen. onun ilacı benim. Benimde ilacım Orkun kıvırcıgı.

Mesela orkun Afrika Tweeniyle bu çukura girmezdi çünkü çukur ona hayranlıgını dile getiremiyeceği için sadece yana çekilirdi geçmesine izin verirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar