- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
Yada alıcaksınız karar sizin herşey var
V strom offroad on road kahve batarya trajedi. Kel bile var
Bazen geçiyorum, polis yoksasanki 40 ı geçmiş gibisin.. (km/s)
droneu kontrol ediyorum orada hocam, eldivenle kontrol sistemi çalışmıyor. yoksa hep full korumayım airbage kadarVideo cok güzel.
1:30 daki görüntü sakincali. Eksik ekipmanla sürüsü hos karsilamiyoruz.
Bende Galatasaraylıyım bende motorun rengine uyuz oluyorum ama Dakar Rallisi araçlarıda böyleymiş diye kendimi kandırıyorum. Belkide Suzuki Fenerlidir bilemeyiz herşey olur. Japon burengini sevmedim sarı kırmızı yokmu![]()
droneu kontrol ediyorum orada hocam, eldivenle kontrol sistemi çalışmıyor. yoksa hep full korumayım airbage kadar
Hocam biz motor kullanıp herşeyi yaparızKonustukca batiyorsun . Hem motor kullanip hem ekrana bakip dron yönetmek de ne demek.
Nöbetcilerrrrrr tiz vurun kellesini
Saka saka hoca kiskanclik ve hasetinden bulasiyor. Ellerine saglik güzel cekim.
evet dikkat etmek lazım, ürküp uçuruma bile gidebilirler.04:40'taki GSA'lardan dikkatlice geçtiğin için müteşekkirim abi, yakınlarından hızlı geçince ürküyorlar malum.
Bol grenajlı, azıcık kelajlı geysiz meysiz güzel video. Elinize sağlık.
Yine güzel bir doğa gezisi hem de kelli felli
Yada alıcaksınız karar sizin herşey var
V strom offroad on road kahve batarya trajedi. Kel bile var
Gps e bakıcam motorun yanına gidince garajda şimdi ama darlığın biraz ilerisi. illaki bir ismi vardır bulurum.Valla olanı da heyecanlandırıyor. Rota paylaşımı mümkün mü?
Yine güzel bir doğa gezisi hem de kelli felliUgreen ile bir sponsorluk anlaşması mı geliyor ne
![]()
Bu görüntü kalitesine fazla sakin yavÇok sakin, keyifli bir video olmuş. Tam benlik. Bravo...