shoei sitesine girip destek kismina yazdim. kendileri bana
[email protected]' uzantili mail ile donus yapti. isterseniz bi de siz mail atin. urettik diyor adam, internette de dunyanin farkli yerlerinde ayni sekilde etiketli ceketler var. siz shoei icin calistiniz mi? fabrikasinda bulundunuz mu? ya da kac senedir butun urunlerini takip ediyorsunuz? kacirmis olma ihtimaliniz yok mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
yok hocam, uçaga binicem. pilotum ben. kusura bakmayin motosiklet forumunda shoei hakkinda bu konu acma gafletinde bulundum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
cekete baktim, asinma yok denecek kadar az. fakat bedeni olmadi, dar geldi. o yuzden almadim. asinsa da tamiri mumkun, bi de hakiki derinin hemen pert olacagini sanmiyorum. bi cok deri urun kullandim. bakimi yapilan deri gercekten ciddi bir mukavemete sahip.
guvenlik konusunu anlamadim acikcasi. zaten ceketi kaza durumunda parcalanip bizi korusun diye almiyor muyuz? kask da oyle nitekim, tek kullanimlik bir urun. mesela 70-80 ile asfaltta suruklendikten sonra zarar gormeyecek ceket oneriniz var mi? omuz-sirt-dirsek-bel korumasi bulunan bir ceket ek olarak hangi guvenlik onlemlerine sahip olabilir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
guzelmis aslinda, fakat biraz daha koyu tonlara bakiyorum ben. yine de alsam bile kargosu sikinti olur, dunyanin obur ucundayim ben

bi de yerel para birimine bile cevirsem benim butcemi asiyor sizin ceket. umarim en kisa surede musterisini bulur.