Kaskın açık maskeli olanını birkaç aydır kullanıyorum, kısa kısa izlenimlerimi aktarıyım;
-Kask çok şekil acayip dikkat çekiyor, günde en az 2-3 kez çevirip soruyorlar " aga bu nedir?" diye,
-Çok hafif, dış kabuğunun dandiklğinden midir bilemem ama özellikle Bell Vortex'den sonra kafamda kask yokmuş gibi geliyor,
-Rüzgar sesi çok alıyor, uzun yolda hem açık kask olduğundan hem de gürültüden dolayı tavsiye etmem. Şehir içinde kısa mesafede çok sorun değil,
-Maske gözlüğe, gözlük de kaska bağlı, istenilen şekilde(sadece gözlükle, açık kask şeklinde vs.) kullanılabiliyor. Gözlük yanlardan lastikli bir şekilde bağlı olduğu için gerektiğinde kaskın üstüne çekilebiliniyor. Baştan uyarıyım, bu parçaların takıp çıkarılması baya zahmetli,
-Gözlük yüzünüzü rahatsız etmiyor fakat son zamanlarda yüzümde iz bırakmaya başladı, çok sorun etmiyorum. İlk alıdğım zamanlarda burna baskı yapıp nefes almayı zorlaştırmıştı biraz ayar çektim düzeldi, kaskı doğru takmak lazımmış,
-Güvenlik konusundan pek emin değilim, açık kask olduğu için kabuk ne kadar sağlam olursa olsun çene ve yüzü koruma konusunda yetersiz olacaktır. Ben genellikle trafikte kullandığım için, o riski aldım.
Umarım yardımcı olur alacaklara, aklınıza takılan bir şey olursa cevaplamaya çalışırım.
Tekeriniz düz bassın.