Bunun full face versiyonu var mi? Koruma duzeyi nedir?
Fullface versiyonu vancore, ancak koruması hakkında bilgim yok. Kullanıcı varsa yorum yapacaktır.
Bunun full face versiyonu var mi? Koruma duzeyi nedir?
Fullface versiyonu vancore, ancak koruması hakkında bilgim yok. Kullanıcı varsa yorum yapacaktır.
http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/shark-vancore-one-more-cool-raw-helmet_5.jpg
Çok aptalca bir havalandırma sistemi yapmışlar. Ön kısım süs ordan hava almıyor.Onun yerine kaskın çene kısmından hava akımı yaratıcak bir yer sağlamışlar. Şu kaskın herşeyi iyi güzelde dış kabuğu biraz güvensiz ve ucuz sayılabilecek malzemeden keşke fiber kullansalarmış.
Bu kaskin gozluk ile kullanimi nasildir? Gozluk derken google degil bildiginiz miyop gozlugu![]()
Bu kaskin gozluk ile kullanimi nasildir? Gozluk derken google degil bildiginiz miyop gozlugu![]()
Ben mart gibi aldım, gözlükle kullanımı oldukça rahat. Üstelik ben genişçe bir kemik çerçeve kullanıyorum.
Sadece goggle'ı kapatırken bir yandan da parmaklarımla gözlüğümü ayarlamak zorunda kalıyorum. Ama artık alıştığım için hiç bir zorluk veya ekstra işmiş gibi gelmiyor.
Güvenlik konusuna gelince çenedeki maskeye güvenmeyin.
@tequ, o maske sürtünmeye ne kadar dayanıklı olursa olsun en ufak bir sürtünme anında goggle'dan ayrılıp gidecektir.
Yani güvenlik olarak yarım kasktan hiç bir farkı yok.
Rüzgar sesi ise beklediğimden çok fazla çıktı. Yandaki kapaklardan inanılmaz bir rüzgar sesi geliyor. Gidonu bırakıp ellerinizle o kapakları kapattığınızda farkı anlıyorsunuz.
O kadar dikkatli kullanmama rağmen goggle'ın iç tarafındaki sünger deforme oldu. Süngerin üzerinde ince bir bez parçası bulunuyor, terletmemek için. O parça süngerden ayrıldı.
Konfor konusuna gelince gerçekten inanılmaz rahat. Öncelikle çok hafif. Standart goggle karartmalı olmasına rağmen geceleri görüşü engellemiyor, parlama yansıma vs. yapmıyor.
Rüzgardan dolayı çok üşürüm diyordum ama, en soğuk havalarda bile hiç üşütmedi. İçindeki pedler kolay kolay terleme yaptırmıyor.
Görüş açısında ise bir olumsuzluk farketmedim.
Kısacası kask güzel ama bence bu fiyatı haketmiyor.
OwlCruiserin kaskı ... HARİKA
2,5 aydır kullanıyorum..
kesinlikle görüş kaybı yaratıyor..ve ses oldukça fazla..
daha önce bu tarz bir kask kullanmamıştım, açık kaskların hepsi böyle ise oldukça rahatsız edici..
ama şekil şemal olarak da bence rakipsiz..
Sadece tipi güzel, kullanımı berbat bence. Denedim.
Ben denedim, rahat kullanılıyor fakat kaskı tavsiye etmem görüş baya bir dar.
Sadece şekil var, kullanım 0 gerçekten.
---
Arkadaşım bu kaskla solu görmediği için soldaki arabanın üzerine çıktı haberiniz olsun, test ettim cidden aşırı dar bir görüş var. Şiddetle TAVSİYE EDİLMEZ.
Dostum 1 tık da olsa ise yarar bence. İlk darbe anında o maskenin olmasını olmamasına tercih ederimAnlasılan bi sure sonra goggle degistirmek gerekecek.Yada sungerleri.. Goggle ayrı satılıyor mu bilgin var mı ?
Bir de olaya su acıdan bakarsak; Orneğin Biltwell open helmet alıyorsun 250€'ya. Asagi yukarı aynı para. Sikayet edilen kısımlar hep goggle maske yada ses alması yonunde. E biltwellde bunlardan hic biri yok ama yine aynı para. Kalite acisindan bakarsak onlar da birbirine yakın. Bence fiyatını ses ve ruzgara gore degil de kaskın koruyuculuguna ve agirligina gore kıyaslamak lazım. Nihayetinde open helmet bu ruzgar almamasını yada ses gecirmemesini beklemek haksızlık olur