Shark Raw

Merhaba birkaç gün önce internette gezinirken gözüme çarpan ve daha sonra videolarını izlediğimde daha da fazla ilgimi çeken bu kaskı Türkiye de hiçbir sitede bulamadım. Sanırım henüz Tr de satışa sunulmadı. Sunuldu mu yoksa???? Eğer Türkiye de Shark ın bu modeli varsa sahip olmak isterim. Görüşlerinizi bildirir misiniz. Teşekkürler.

http://www.revzilla.com/motorcycle/shark-streetfighter-raw-helmet?utm_source=facebook&utm_medium=retargeting&utm_campaign=PLA&utm_term=LowestPricesGuaranteed&utm_content=ShopNow

O nu bunu bılmem de o kasklar nasıl guzel oyle en apaçisine bile kask takmayı aşılar :mrgreen:

pilot kaskı ya da harleyci lerin taktığı yarım yumurta kabuğu gibi kaslardan almayı düşünüyordum fakat bu modeli gördüğümde istediğimi buldum dedim fakat kaskı kafama takmadan satın almak istemiyorum çünkü beden ölçüsü önemli.

Ederine göre çok pahalı şuan o sitede sezon sonu 330 dolara shoei kask satıyolar 370 dolarada shoei 1100 serisi satılıyor.

O kaska bende uzun süredir hayranım hatta baya araştırdım ama Türkiyede yok gibi :)

Bu model takibimde olacak önümüzdeki sezona inşallah Türkiye de satışı olur da bir tane edinirim kendime.

Çok beğendim ben de. Bi buldurun be!

Yurdışından alsak, mevzuat ne? Bir sıkıntı çıkar mı?

Çok beğendim ben de. Bi buldurun be!

Yurdışından alsak, mevzuat ne? Bir sıkıntı çıkar mı?

benim tavsiyem kaskı denemeden almamak çünkü kask ölçülerinde sorun çıkarsa tekrar iade ya da değişim işlemleri insanın canını sıkabilir. Zaten birkaç ay daha motora binecez şunun şurasında. Bence Tr ye gelmesini beklemek lazım. Hem yurt dışından alınan 100 $ ın üzerindeki ürünlere extra vergi alınıyor. Bilginize. Not: Tabi param çok ben veririm diyorsanız tercihinize saygı duyarım.

benim tavsiyem kaskı denemeden almamak çünkü kask ölçülerinde sorun çıkarsa tekrar iade ya da değişim işlemleri insanın canını sıkabilir. Zaten birkaç ay daha motora binecez şunun şurasında. Bence Tr ye gelmesini beklemek lazım. Ham yurt dışından alınan 100 $ ın üzerindeki ürünlere extra vergi alınıyor. Bilginize. Not: Tabi param çok ben veririm diyorsanız tercihinize saygı duyarım.

Aslı astarındn pahalıya gelecek gümrük vergisi işin içine girince...
İthalatçı firma olan Anes Motor'a yarın soracağım.

O kaskın maliyetini söyleyim ilgilenenlere fiyat+60 dolar usps posta bedeli artı %20 vergi.Arkadaşlar o siteyi takip edin closeout yani kapatış satışları var ürünlerle alakalı.En basit örneği motomaxda scorpion exo-1000 var dimi en üst düzey scorpion olarak fiyatı ne kadar 519 lira.Şuan revzillada onun yenilenmiş üst modeli yani 1100 serisinin bir modelinde kapanış satışı var kask 2011-12 sezon kaskı fiyatı 200 dolar.400 lira para yapıyor kargo ve vergiyle 600 lira yapıcak ancak 520 liraya eski kask alıcagınıza onun yenisini 80 lira farkla alıyorsunuz.Çok daha uygun kasklar mevcut kapanışlarda 100 dolara bile kask mevcut güvenli düzeylerde.

O kaskın maliyetini söyleyim ilgilenenlere fiyat+60 dolar usps posta bedeli artı %20 vergi.Arkadaşlar o siteyi takip edin closeout yani kapatış satışları var ürünlerle alakalı.En basit örneği motomaxda scorpion exo-1000 var dimi en üst düzey scorpion olarak fiyatı ne kadar 519 lira.Şuan revzillada onun yenilenmiş üst modeli yani 1100 serisinin bir modelinde kapanış satışı var kask 2011-12 sezon kaskı fiyatı 200 dolar.400 lira para yapıyor kargo ve vergiyle 600 lira yapıcak ancak 520 liraya eski kask alıcagınıza onun yenisini 80 lira farkla alıyorsunuz.Çok daha uygun kasklar mevcut kapanışlarda 100 dolara bile kask mevcut güvenli düzeylerde.

Elimle dokunmadan kafamda denemeden sipariş vermem.

Elimle dokunmadan kafamda denemeden sipariş vermem.

Tarz meselesi ben karpuz,kavun almadığımı düşündüğüm için gerek duymuyorum görüp ellemeye zaten orda herşeyi vermişler kask için kafa cm ölçüm tablosu veya giyimde kol,omuz,bel ebatları.Adamlar birde üşenmemiş hemen hemen her ürüne kişi üstüne giydirip video çekmişler yetmiyorsa googledan görseller ve başka sitelerden resimlere bakıp karar veriyorum.Pahalı ürünlerde 300-400 liraya varan fark çıkabiliyor bazen ordan ettiğim karlada başka eksiklerime katkı yapıyorum.

orda pre-order diyo ön sipariş yani demekki daha piyasaya cıkmadı. Yanılıyomuyum ? Öyleyse tr de olmaması normal. Benimde cok hosuma gitti bu arada D:

Tarz meselesi ben karpuz,kavun almadığımı düşündüğüm için gerek duymuyorum görüp ellemeye zaten orda herşeyi vermişler kask için kafa cm ölçüm tablosu veya giyimde kol,omuz,bel ebatları.Adamlar birde üşenmemiş hemen hemen her ürüne kişi üstüne giydirip video çekmişler yetmiyorsa googledan görseller ve başka sitelerden resimlere bakıp karar veriyorum.Pahalı ürünlerde 300-400 liraya varan fark çıkabiliyor bazen ordan ettiğim karlada başka eksiklerime katkı yapıyorum.

Hocam merhaba bu sitede gördüğüm BELL marka kask modelleri türkiyede yok gibi, http://www.revzilla.com/motorcycle/bell-star-carbon-airtrix-laguna-helmet bu kaskın toplam maliyeti ne olur bize. ayrıca daha önce hiç kask almadım...

Hocam merhaba bu sitede gördüğüm BELL marka kask modelleri türkiyede yok gibi, http://www.revzilla.com/motorcycle/bell-star-carbon-airtrix-laguna-helmet bu kaskın toplam maliyeti ne olur bize. ayrıca daha önce hiç kask almadım...

Kask 700 dolar , Önce türkiyeye gönderiyolarmı onu ogrenmek lazım gönderiyolarsa kargo ücreti ne kadar onuda öğrenmek lazım. 75 Euro yu geçtiği içinde %18 vergi ödersiniz. Tahmini 900 dolara falan gelir kask size.

Evet arkadaslar an itibariyle yanıbasımda duruyor kendisi :) inanılmaz rahat ve hafif kız arkadasım için aldım bakalım umarım beğenir. Begenmediği takdirde yakın zamanda sahibindende M beden olarak satısı bulabilirsiniz saygılar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar