Shark R-Speed Ve Güvenlik Ekipmanları Hakkında

Bu konuyu açmamın önceki sebebi pazar fuara gidecek olmam ve daha karar bile vermeden hatayla kötü bir ürün almak.

Arkadaşlar merhaba ben ehliyeti alana kadar (nisan sınavına girebiliyorum sanırım) güvenlik ekipmanlarını önceden alacağım bayadır araştırıyorum eğitimde öğrendiklerim sitelerde gezinmem vs. derken iyice çorba oldu kafam. İlk olarak kask incelemesini buradada okudugum shark-r speed dik oturuş için ve dış malzemesi organik fiberglass oldugu için tercih ettim zaten kask için max. fiyatımda 1000 tl. Ama çok ses aldıgını rahatsız oldugunu söylemişler incelemede sizin düşünceniz nedir 1000 tl e daha iyisini daha konforlusunu bulabilir miyiz ? (Not: honda cb 125 ace ile başlıyıp en geç 6-7 aya cbr 125 r geçecegimden ona uygun kask ve ekipman alıyorum ve motorlarda yapıcagım hız max 100 olur hızı sevmem)

diğer ekipmanlara gelirsek 500 600 tl de bunlara harcamak istiyorum.

http://www.anesmotor.com/?urun-2256-Avantajli-Uclu-Set--1-.html

bu set nasıldır guvenlık vs. için güzel gibi gözuktu fiyatıda iyiymiş ama kumaş bakımından bi bilgim yok ce sertıfıkalı korumaları reflektöru vs. iyi gibi.

Eldiveni tam korumalı 60-100 arası bişeye bulurum sanırım. (önerilere açığım)

bot konusunda tam korumalılar 400 500 tl e bulabiliyorum bot benim için tam bir muamma şuan.

pazar günü fuardanda bakacagım ve sitelerden daha ucuza olan ürün olursa almayı düşünüyorum. Şimdiden tşkler vericeğiniz bilgiler için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

http://www.motosikletaksesuarlari.com/resman/uploads/editors/images/SHARK%20SPEED-R%20REDDING.jpg

resmide burada mevcut bilgisi olan var mı acaba?

Kask konusunda Speed-R dik oturuş düşünüyorsan ideal ben memnunum ancak daha hafif kasklarda var ses için bişey diyemem çünkü ilk kapalı kaskım :) ve denemeden alma kaskı takıp en az 10-15 dakika mağazada gez :D

kullandığım için söylüyorum ls2 ve nitro aikido'dan iyidir...balaklava ile kullanırsan hem daha güvenli hem de daha sessiz olur...ben memnunum...inşallah başka markalar ile de kıyaslayacak birilerine denk gelirsin...

anladım teşekkürler yani 1000 tl lik bi kaskın kalitesi var mı yoksa normal mi her yerde olumlu olumsuz dolu yorum okuyorum kafam karışıyor. ls2 ve nitro aikido dan ıyıdır demişsiniz bu kask onların nerdeyse 3 katı fiyatında ama?

ben memnunum. 100km hıza kadar ses falan almazsın. pinlock a takınca buğu derdin de olmaz. havalandırması gayet iyi. güneş vizorü kaliteli. Gözlük deliği var kullanıyorsan. gerçi trafikte hareket etmeyince gözlük o kadar buğu oluyor ki gözlük ile kullanmak çok zor.
o kadar pahalı değil. pazarlık yap.
fiyatın düştüğünü göreceksin.

merhaba teşekkürler bilgiler için gözlük kullansam daha iyi oluyorda gözlüksüzde kullanabılırım zaten alacagım motosiklet max 100 km yaptıgı için ve ben daha adamakıllı motosıklet kullanmadıgım için bunu alacağım kafama uyarsa. ectuna sendede sarı siyah uzerinde ARMA yazısı olan mı var?

merhaba teşekkürler bilgiler için gözlük kullansam daha iyi oluyorda gözlüksüzde kullanabılırım zaten alacagım motosiklet max 100 km yaptıgı için ve ben daha adamakıllı motosıklet kullanmadıgım için bunu alacağım kafama uyarsa. ectuna sendede sarı siyah uzerinde ARMA yazısı olan mı var?

http://www.kawasakimotorcycle.org/forum/riders-discount/168186-shark-speed-r-scott-redding-replica-helmet.html

aynen budur?
gözlükle kullanımda kapalı kaskta buğudan kaçış yok. Bu havalandırması iyi olduğu için sanırım en kolaylaştıranlardan biri.
hiç olmazsa takıp çıkarmak için deliği var.
onun dışında kaskta buğu sıfır

çok teşekkürler aynen bu kask rüyalarıma giriyor gordugumden beri daha sağlamınıda alabilirim ama buda gayet sağlam ve şekil olarak iyi. Görüş açısı cok genişmiş diyorlar onun hakkında ne dersin? birde dik oturuş kullanıyorsan 100 km den sonra rüzgar nasıl rahatsız edicimi?

bende hiç bir rahatsızlık olmuyor.
Görüş açısı evet çok ferah.

siz ne zaman kaça aldınız ben sanırım 900 950 e indirimli alıcam anesten.

anladım teşekkürler yani 1000 tl lik bi kaskın kalitesi var mı yoksa normal mi her yerde olumlu olumsuz dolu yorum okuyorum kafam karışıyor. ls2 ve nitro aikido dan ıyıdır demişsiniz bu kask onların nerdeyse 3 katı fiyatında ama?
fiyat olarak tabi ama sessizlik konusunda daha iyi kesinlikle...kalın bir camı var...yerine çok güzel oturuyor...hiç rüzgar almıyor...nitro ve ls2'de gözüme rüzgar gelirdi...birde çenedeki üçgen rüzgarlığı tak mutlaka...ben balaklava ile kullanınca neredeyse araba gibi sessiz oluyor içi...ayrıca diğer kasklarda yüksek süratlerde kafam çok sallanırdı...bunda o da yok...

Shark'ın kaskları SS motorlar için değil gibi.

Neden derseniz? şöyle açıklayabilirim. Supersport motorlardaki oturuş pozisyonunda, vizörü tam açtığınızda önünüzü göremiyorsunuz. Vizör tam açılmıyor. Göz hizanızda kalıyor

Fuardan ilk defa gorup birsey alacaksaniz hata yapma olasiliginiz cok yuksek. Cunku cok kalabalik ve dukkanlarda rahatsiz oluyorsunuz. Ama verilmis bir karar ile gidip ucuza bulup alirsaniz en guzeli.

ben de naked için bakıyorum. biraz fiyatı tuzlu gibi ama, hem naked aerodinamiğine uygun, hem fiber, hem de içten güneş gözlüklü olsun isteyince pek bi seçenek kalmıyor. scorpion exo 2000 de düşündüğüm bir alternatif kask. başka ne seçenek kaldı ki?

ben de naked için bakıyorum. biraz fiyatı tuzlu gibi ama, hem naked aerodinamiğine uygun, hem fiber, hem de içten güneş gözlüklü olsun isteyince pek bi seçenek kalmıyor. scorpion exo 2000 de düşündüğüm bir alternatif kask. başka ne seçenek kaldı ki?

Aynen bende o 2 si arasında kalmıştım.
Gidip kafama taktığım an "scorpion almam abi" dedim.
Açıkcası kafamda rahat etmedi.
önemli olan kafana takınca "hah bak bu oldu" demen. Shark ile dedim onu işte.
sen de dene. Bakalım senin içine ne sinicek.

kask konusunda tamam ya shark r-speed wingo alacağım karar verdim. Arkadaşlar kask konusu hariç bişeyler yazmıştım ama araştırıp fuarda bilgi alınca diğer ekipmanlar hakkında geniş bilgim var. Shark kaskları daha göremedım (fuarda bulamadım cunku) inş mayısta gidip direk alacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar