A administrator Katılım 5 Ara 2005 Mesajlar 0 18 Ara 2010 Konu Yazar #1 sgumral adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! kroscu01 ve sgumral aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
sgumral adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! kroscu01 ve sgumral aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
kroscu01 Katılım 19 May 2007 Mesajlar 1,302 18 Ara 2010 #2 administrator' Alıntı: sgumral adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! kroscu01 ve sgumral aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor! Genişletmek için tıkla ... sugumral evinde bilgisayar olmadığı için bize geldiğinde benim bilgisayarımdan giriş yapıyor. saygılar.
administrator' Alıntı: sgumral adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! kroscu01 ve sgumral aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor! Genişletmek için tıkla ... sugumral evinde bilgisayar olmadığı için bize geldiğinde benim bilgisayarımdan giriş yapıyor. saygılar.
sgumral Katılım 20 Eki 2008 Mesajlar 68 1 Haz 2011 #3 kroscu01 ile arkadaşım ben.onun makinadan giriş yaparım bazen.saygılar..