Amerika da insanlar birbirinin anasına bacısına söverler.( .uck your sister!!) Ama kimse umursamaz. Gel yap diye cevap alırsınızDostum burası Türkiye bu yüzden cinayet işleniyor malesef...
QUOTE=ZIPPIRMAN;2660570]Kimseyi kınamam yargılamam bu konuda
kabul eden eder
benim mezhep okadar geniş değil dostum,malesefte demiyorum,iyiki değil,o yüzdende ben benim herzaman,nabza şerbette beni bozar..
Adam beni öldürmeye teşebbüs etmiş
sen sieee ye takılmışsın be kardeşim
ben azraili gördüğümden durdum
sieee ye değil
bunu anlayabildiğinde terkrar yazışalım...
..........İnmemi beklemiyordu sanırım motorya,çokuk çocuktur geçer gider geberse ne yaşasa ne,
motoru bıraktım kaskı çıkararak kask elimde gittim yanına bu beni görünce şaşırdı garibim,yoldaki küfürümün devamı ile birlikte, osmanlıyı çakarken suratına abi görmedim seni dedi.........
Yahu benim yazdiklarimida sahsen üzerine alinmana gerek yok..
Ben bazen burasi ile Türkiyeyi karistiriyorum biliyorum bunu..
Ve en büyük hatamda bu.r:
r:
Burada böyle seyler genelde agaz kavgasi ile sonuclanir..
Daha ileri gitmez.. Benim anlatmak istedigim bu..
Burada 28 senedir arac kullanirim ve trafikte kavga edenlere rastgelmemisimdir...
Ama yurdumda bir arac sürücüsüne "aynaniza biraz bakarmisiniz" dedigim icin pesime takilan arac sürücüleri vardi..ale:
Garip milletiz vesselam..ale:
Hata bende sanirim..
Burasi ile yurdumu kiyasliyorum..
Sizlere kolay gelsin diyeyim artik..
Abi biz çoluk çoçuklara hangi yöntemi önerirsiniz?? Gerçi ben KIRMIZI KASKIMI elimde sabit tutup onlara gösteriyorum, KIRMIZIya dayanamayan bunun gibi ÖKÜZLER koşarak gelip kafayı direk kaska çarpıyorlar...