Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sabah cbf ile yanyoldan ikitelliye doğru geliyorum,gidiş geliş yolda karşıda servis otobüsü milleti dağıtmış boş olarak duruyor sola sinyali vermiş ama benide görüyor,sellektör yaptım yoluma devam ediyorum hareketi yok,arayı kapadım geçeceğim adamı kırıverdi direksiyoru karşıdaki lastikçiye girecek,arka frenle birlikte sola kırdım arkasına dolanıp zor kurtardım,usturuplu bir küfürle geçtim,oda içeriden siieee gibi bir şey söyledi arkaya baktım lastikçiye yanaşmış
İnmemi beklemiyordu sanırım motorya,çokuk çocuktur geçer gider
geberse ne yaşasa ne,
motoru bıraktım kaskı çıkararak kask elimde gittim yanına bu beni görünce şaşırdı garibim,yoldaki küfürümün devamı ile birlikte, osmanlıyı çakarken suratına abi görmedim seni dedi,
yalan dedi,
osmanlı ilede yıkılmadı keşke yıkılaydı orada bırakırdım,elimdeki kaskıda kafasına geçirdiğimde dizlerinin üstüne çoktü,devam edemedim lastikçi ve adamları tuttu beni,motosiklet insan değilmi ulan ***,babasını diktiğimin evladı falan derken,abi görmedim abi görmedimden başka cevap vermediğinden
lastikçiden ve adamlarından verdiğimiz rahatsızlık için özür dileyip giderken,çırak adamın kafasına su döküyordu
İyi ettiğimi düşünüyorum
elime sağlık
İnmemi beklemiyordu sanırım motorya,çokuk çocuktur geçer gider
geberse ne yaşasa ne,
motoru bıraktım kaskı çıkararak kask elimde gittim yanına bu beni görünce şaşırdı garibim,yoldaki küfürümün devamı ile birlikte, osmanlıyı çakarken suratına abi görmedim seni dedi,
yalan dedi,
osmanlı ilede yıkılmadı keşke yıkılaydı orada bırakırdım,elimdeki kaskıda kafasına geçirdiğimde dizlerinin üstüne çoktü,devam edemedim lastikçi ve adamları tuttu beni,motosiklet insan değilmi ulan ***,babasını diktiğimin evladı falan derken,abi görmedim abi görmedimden başka cevap vermediğinden
lastikçiden ve adamlarından verdiğimiz rahatsızlık için özür dileyip giderken,çırak adamın kafasına su döküyordu
İyi ettiğimi düşünüyorum
elime sağlık
Moderatör tarafında düzenlendi: